Neka nisi, taj mi je smajli najmrži
Moderators: spacebound, Duminjo
To je komplikovano za izgovor...mailed wrote:Zvalo bi se -kupovanje sexa za one koji nisu sposobni da dobiju besplatno![]()
kuca u kojoj bi zene radile zvala bi se -Kuca cvijeca...silence wrote:I ja.="mailed"Ja bi prostituciju zabranila potpuno!
Ali kako bi se onda to drugačije zvalo ...
blento59 wrote:nemojte da zaboravite jedno
ogromna vecina tih jadnica se pocela baviti tim zanatom jer su bile prinudjene ili iz borbe za golom egzistencijom
najlakse je nekoga osudjivati bez da se zapitamo za uzroke
Ma fino je Major rekao...kratko i jasno... Rospijaluk - tako bi se to zvalo.burek67 wrote:kuca u kojoj bi zene radile zvala bi se -Kuca cvijeca...silence wrote:I ja.="mailed"Ja bi prostituciju zabranila potpuno!
Ali kako bi se onda to drugačije zvalo ...,ee sad kao bi se zene zvale?!...pa i za to se ima rjesenje,recimo kad zene idu cistit privatne stanove zovu ih "cistacice"....,ovdje bi se ispred onog "cistacice" trebala dodati jos neka odgovarajuca rijec-dvije...
![]()
recimo-cistacice muskih cijevi,mogle bi se tako nazvat a ima jos tih ideja samo dok razmislim malo...![]()
![]()
bas tako Luna a ne bi jos dolazile iz Rusije,Kine,jednog dijela Balkana itd vec sve na jedno mijesto ko u kokosinjac i tacka.Po ulici je i onako zabranjeno ali ipak ih ima i to podosta ,mislim kad bi uveli zakon da to ne bi bilo dozvoljeno i da bi policija i kazne trebale biti ostre pa nek itvole.Luna. wrote:mante ba ljudi moralisanja u prazno... kurva odradi za ono sto joj se plati postenije, nego neki vodoinstalater kojem platis da ti razvede vodu u kuci a on sfuseri... koliko zena ne bi imalo prehranit djecu da se ne bave prostitucijom... isto tako je punoonih za koje je to sasvim normalan nacin da sebi obezbjede neki luksuz, financira fakultet... najmanje je onih koje su prisiljene i upravo bi se zakonom o legalizaciji njihov broj smanjio
Aferim Luna na poredjenju, ali na svu zalost totalno si profulila sa uporedbom...ROSPIJA/VODOINSTALATER.Luna. wrote:mante ba ljudi moralisanja u prazno... kurva odradi za ono sto joj se plati postenije, nego neki vodoinstalater kojem platis da ti razvede vodu u kuci a on sfuseri... koliko zena ne bi imalo prehranit djecu da se ne bave prostitucijom... isto tako je punoonih za koje je to sasvim normalan nacin da sebi obezbjede neki luksuz, financira fakultet... najmanje je onih koje su prisiljene i upravo bi se zakonom o legalizaciji njihov broj smanjio
O kakvom je izboru riječ?Љиљана wrote:Таленат којим Бог обдари, нека свак употреби на најбољи могући начин. Ако нема клијената радња ће се затворити. Легализују се "гејови" зар проституција није прихватљивија? Од два зла треба бирати мање.
Tako je moja Ljiljo ja bi sve legalizovala ,pa bi bilo manje i kurvaluka i podofilije silovanja dijece itd.Ovako sve na jednom mjestu pa nek izvole ko hoce.Љиљана wrote:Таленат којим Бог обдари, нека свак употреби на најбољи могући начин. Ако нема клијената радња ће се затворити. Легализују се "гејови" зар проституција није прихватљивија? Од два зла треба бирати мање.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests