yebi ga sad,pokvarila si vec
Kolektivno bacanje prokletstva
- Remzudin
- Inventar foruma
- Has thanked: 260 times
- Been thanked: 416 times
- Status: Offline
Re: Kolektivno bacanje prokletstva
BritkiMozak wrote: 29 Jul 2023, 13:34Kako to misliš? Pa čovjek najprije mora povjerovati u neki sistem da bi nešto iz tog sistema djelovalo na njega.
ne,...nemora
mi sumnjamo o teoriji holograficnog kosmosa koji reaguje na voice i mind kontrol.
Ako bi Jovanka ucila jednu dovu na arapski,za koju znacenje nezna,onda bi se nesto desilo.
Ako bi ona presla u Islam i znala sta znaci sve,onda nebi nista funkcijoniralo.
- Duh
- Inventar foruma
- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
Zidovi su npr prokleli Hitlera...
meni je lakse na neki kolektiv bacati kletve sam...
dabogda samo zelje oni imali...
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
- Has thanked: 140 times
- Been thanked: 298 times
Mnogo je teže obistiniti prokletstvo ako ga pojedinac baca na cijeli kolektiv. Recimo bacaš prokletstvo na neki narod i ne djeluje. To ko da si granatom od dvajst kila probo ubit značajan postotak toga naroda. Ne može. Mora bit avijacije i artiljerije.Duh wrote: 29 Jul 2023, 19:41 Zidovi su npr prokleli Hitlera...
Usprkos ovome što sam maločas rekao, nemojte bacati kletvu na cijeli kolektiv. Iz dva razloga: kletva se neće obistinit i drugi još važniji razlog, odluke o pokretanju ratova ne donosi kolektiv nego najviše vodstvo određenog kolektiva/države/naroda. Znam da ovo vama može biti teško pojmit, ali masa (rulja) je uglavnom u najdubljoj tami duhovnog neznanja. Ne razmišlja i lako im je manipulirati. Skor kao da stisneš prekidač, upališ svjetlo. stisneš ponovo, ugasiš svjetlo. Eto tako je lako manipulirati masama.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9599 times
- Been thanked: 8276 times
Što ćeš kolektivno, kada se to može i pojedinačno, samo što je caka da kada se šalje prokletstvo može ti se vratiti ako se ni ti ne ponašaš ispravno prema Božjem zakonu.BritkiMozak wrote: 21 Jul 2023, 14:20 Zamislite da postoji skupina od recimo 1000 ljudi koja toliko mrzi nekog čovjeka da ne može trpjet niti jedan dan njegovog života, da su očajni svakim danom kad vide da je još živ. Bespomoćni su jer ne mogu doći do oružja, ili najmit ubojicu i ubit ga.
Onda se odluče da će svaki dan po par sati skupiti se na izolirano mjesto i izvikivati da ga proklinju. Bi li taj čovjek umro nakon nekog vremena zbog velike količine negativne duhovne energije uperene ka njemu. Naravno pod pretpostavkom da on nezna da ga ovi žele ubit. Jer ako bi saznao kojim ga načinom kane ubit, može ako ništa drugo poduzeti neku duhovnu kontramjeru za otklanjanje prokletstva.
A imaš i opciju da nekoga pogledom urekneš i tako ga ubiješ.

- BritkiMozak
- Osvježenje foruma
- Mood:
- Has thanked: 140 times
- Been thanked: 298 times
Mislim da ubit ili ureči pogledom mogu samo visoko produhovljeni kršćanski sveci, sufiji, jogiji i ostali mistici.Zizi wrote: 30 Jul 2023, 19:13Što ćeš kolektivno, kada se to može i pojedinačno, samo što je caka da kada se šalje prokletstvo može ti se vratiti ako se ni ti ne ponašaš ispravno prema Božjem zakonu.BritkiMozak wrote: 21 Jul 2023, 14:20 Zamislite da postoji skupina od recimo 1000 ljudi koja toliko mrzi nekog čovjeka da ne može trpjet niti jedan dan njegovog života, da su očajni svakim danom kad vide da je još živ. Bespomoćni su jer ne mogu doći do oružja, ili najmit ubojicu i ubit ga.
Onda se odluče da će svaki dan po par sati skupiti se na izolirano mjesto i izvikivati da ga proklinju. Bi li taj čovjek umro nakon nekog vremena zbog velike količine negativne duhovne energije uperene ka njemu. Naravno pod pretpostavkom da on nezna da ga ovi žele ubit. Jer ako bi saznao kojim ga načinom kane ubit, može ako ništa drugo poduzeti neku duhovnu kontramjeru za otklanjanje prokletstva.
A zašto da tisuću osoba baci prokletstvo na jednog čovjeka, kao prvo veća je vjerojatnost da se prokletstvo obistini. Ako je prokletstvo da ubiju tog čovjeka, krv njegova podijelit će se na tisuću ruku, a neće pasti na ruku samo jednog čovjeka. A čisto sumnjam da ako jednom čovjeku pođe za rukom prokletstvom ubiti drugog čovjeka, da će se on ponašati tako produhovljeno da će ga bog zaštititi i da mu se prokletstvo neće vratiti na neki način.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.
- Remzudin
- Inventar foruma
Eeeh tako to lako neide isto.Zizi wrote: 30 Jul 2023, 19:13Što ćeš kolektivno, kada se to može i pojedinačno, samo što je caka da kada se šalje prokletstvo može ti se vratiti ako se ni ti ne ponašaš ispravno prema Božjem zakonu.BritkiMozak wrote: 21 Jul 2023, 14:20 Zamislite da postoji skupina od recimo 1000 ljudi koja toliko mrzi nekog čovjeka da ne može trpjet niti jedan dan njegovog života, da su očajni svakim danom kad vide da je još živ. Bespomoćni su jer ne mogu doći do oružja, ili najmit ubojicu i ubit ga.
A imaš i opciju da nekoga pogledom urekneš i tako ga ubiješ.![]()
Nemozes ubiti nekoga samo gledajuci,za zato je malo vise potrebno.
Tu je potrebna sugestiva.......
( sugestive Vorstellungskraft )
Moje prvo ubijstvo u zivotu sam izvrsio sa 9 godina.Zrtva je bio skolski Direktor.
Kad sam bio kod njega na Raport,ja sam gledao na njegovoj lijevoj strani prsa gde mu se Srce nalazi.
Ja sam se koncentrisao i umisljao u sebi kako ja svoju desnu ruku pruzim i ulazim u njegova prsa.Onda sam mu zgrabio srce i iscupao iz prsa i bacio na pod.
Sledeceg dana ulazi uciteljca u razred sa zaplakanim ocima i izjavila da je Direktor juce posle podne umro od srcanog udara.
A nam svima bilo drago pa smo posle slavili njegovu smrt u igralistu.
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
mislim da je na mene baceno forumsko prokletstvo
vjerovatno nehoticno
vjerovatno nehoticno
- Zizi
- Forum [Bot]
Allah dželle šanuhu ne odbija dovu (molitva koja u sebi sadržu konkretnu molbu) onome kome je nanesena nepravda, tako da nema potrebe da se tisuće udružuju.BritkiMozak wrote: 30 Jul 2023, 20:21Mislim da ubit ili ureči pogledom mogu samo visoko produhovljeni kršćanski sveci, sufiji, jogiji i ostali mistici.Zizi wrote: 30 Jul 2023, 19:13
Što ćeš kolektivno, kada se to može i pojedinačno, samo što je caka da kada se šalje prokletstvo može ti se vratiti ako se ni ti ne ponašaš ispravno prema Božjem zakonu.
A zašto da tisuću osoba baci prokletstvo na jednog čovjeka, kao prvo veća je vjerojatnost da se prokletstvo obistini. Ako je prokletstvo da ubiju tog čovjeka, krv njegova podijelit će se na tisuću ruku, a neće pasti na ruku samo jednog čovjeka. A čisto sumnjam da ako jednom čovjeku pođe za rukom prokletstvom ubiti drugog čovjeka, da će se on ponašati tako produhovljeno da će ga bog zaštititi i da mu se prokletstvo neće vratiti na neki način.
- Zizi
- Forum [Bot]
Kakvog je ponašanja bio direktor prema tebi i drugim učenicima?Remzudin wrote: 30 Jul 2023, 22:16Eeeh tako to lako neide isto.Zizi wrote: 30 Jul 2023, 19:13
Što ćeš kolektivno, kada se to može i pojedinačno, samo što je caka da kada se šalje prokletstvo može ti se vratiti ako se ni ti ne ponašaš ispravno prema Božjem zakonu.
A imaš i opciju da nekoga pogledom urekneš i tako ga ubiješ.![]()
Moje prvo ubijstvo u zivotu sam izvrsio sa 9 godina.Zrtva je bio skolski Direktor.
Kad sam bio kod njega na Raport,ja sam gledao na njegovoj lijevoj strani prsa gde mu se Srce nalazi.
Ja sam se koncentrisao i umisljao u sebi kako ja svoju desnu ruku pruzim i ulazim u njegova prsa.Onda sam mu zgrabio srce i iscupao iz prsa i bacio na pod.
Sledeceg dana ulazi uciteljca u razred sa zaplakanim ocima i izjavila da je Direktor juce posle podne umro od srcanog udara.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40392 times
- Been thanked: 26543 times
Sve vas volim sve !
Hvala Allahu što nije kako ljudi hoće, već kako je On odredio da bude.
- Zizi
- Forum [Bot]
- Remzudin
- Inventar foruma
Kao jedan Gestapo SS Hitlerovac prokleti.Zizi wrote: 30 Jul 2023, 22:58Kakvog je ponašanja bio direktor prema tebi i drugim učenicima?Remzudin wrote: 30 Jul 2023, 22:16
Eeeh tako to lako neide isto.
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 29738 times
- Been thanked: 27450 times
- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4892 times
- Been thanked: 6670 times
Ko se to usudi igrati i čarkati s magijom 
Čovječja pozitivna energija može uticati i štititi samo i najprije one koji je evoluiraju. A i negativna ima, moglo bi se reći... isti tok. I "medalju".

Čovječja pozitivna energija može uticati i štititi samo i najprije one koji je evoluiraju. A i negativna ima, moglo bi se reći... isti tok. I "medalju".
Svijest ima sidrište.
- Morgen
- Zvezda foruma
Ich hab halt ne ganz andere Sichtweise auf die ganze Sache. Und eher eine medizinische…
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2649 times
- Morgen
- Zvezda foruma