Krokodil Behko wrote:I meni se svidja tvoje ime. A tek ona porukaMaca wrote:Nisam sviđa mi se moje. Diana. Šta jedno slovo čini eeeeeeDijana bi već bilo dosadno.

I meni se poruka sviđa

Moderator: Krokodil Behko
Krokodil Behko wrote:I meni se svidja tvoje ime. A tek ona porukaMaca wrote:Nisam sviđa mi se moje. Diana. Šta jedno slovo čini eeeeeeDijana bi već bilo dosadno.
Zar se to dvoje ne izgovara istoMaca wrote:Nisam sviđa mi se moje. Diana. Šta jedno slovo čini eeeeeeDijana bi već bilo dosadno.
Nick vrlo lako možeš promijeniti ako želišnepodobna wrote:Kad sam bila u onim osjetljivim pubertetskim godinama, neko je izmislio da mi je otac dao ime po nekoj njegovoj bivsoj djevojci.. Tad sam natjerala citav razred da me zovu Amela (nivo inspiracije mi je bio za dozu gori nego onaj koji sam imala kad sam sebi davala nick za ovaj forum).
Mama me jedva urazumila i objasnila mi da mi je ime zapravo dala tetka
Baš me zanima kako se zoveIM_ex wrote:Nikad nisam razmisljala o promjeni imena; ime mi se zaista svidja i jako sam zahvalna mami sto nije omasila pri izboru.
A kako je moja sestra dobila ime, koje, btw. sumnjam da ima ne samo u BiH, vec igdje na dunjaluku, posebna je prica
Mal ne rekoh "vidi na temi omiljenih zenskih imena"gejsha wrote:
Baš me zanima kako se zove
Pa osmisli si kakav neobičan nadimak.greeneyes wrote:DA,al' ne zbog toga sto je ruzno,daleko bilo....vec zbog toga,sto ga ima na svakom koraku..
dal smem da napisem kakvih su devojaka imena zavrsavala na zidu?Katja wrote:Pa osmisli si kakav neobičan nadimak.greeneyes wrote:DA,al' ne zbog toga sto je ruzno,daleko bilo....vec zbog toga,sto ga ima na svakom koraku..![]()
Nije ni rijetko ime uvijek dobro, moje je rijetko, uvijek sam bila jedina u školi s tim imenom pa kad netko nešto napiše na zidu odmah se zna o kome se radi.
Onih za kojima si ti tajno balavio a koje te nikad nisu primijećivale?Alexandar wrote:dal smem da napisem kakvih su devojaka imena zavrsavala na zidu?Katja wrote:Pa osmisli si kakav neobičan nadimak.greeneyes wrote:DA,al' ne zbog toga sto je ruzno,daleko bilo....vec zbog toga,sto ga ima na svakom koraku..![]()
Nije ni rijetko ime uvijek dobro, moje je rijetko, uvijek sam bila jedina u školi s tim imenom pa kad netko nešto napiše na zidu odmah se zna o kome se radi.
Katja wrote:Onih za kojima si ti tajno balavio a koje te nikad nisu primijećivale?Alexandar wrote:dal smem da napisem kakvih su devojaka imena zavrsavala na zidu?Katja wrote:Pa osmisli si kakav neobičan nadimak.greeneyes wrote:DA,al' ne zbog toga sto je ruzno,daleko bilo....vec zbog toga,sto ga ima na svakom koraku..![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests