Velika razlika u godinama

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Cici
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Status: Offline

Re: Velika razlika u godinama

Post by Cici » 03 Jan 2011, 14:00

haahhahahahahaahahhaah SABAKU sorry morala sam da se nasmijem ali jako slatko .... ma sta da kazem ja se drzim onog ljubav godine ne broji... ali ipak bas puno da je mladji od mene to znaci vise od 10 godina ili stariji od 10 mladji ne bi se snasla stime osjecala bi se nakako kao majka pored njega a stariji mlohava cuna hahahhahaa jao jao luda sam majkemi .... hahahahahahaha ma sta ja znam to je neko moje ludo misljenje ma srce ne pita za godine kad se zaljubis i zavolis nekoga onda ne vazi nista vise ...
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....

Cici
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Cici » 03 Jan 2011, 15:34

cika dusko je potpuno u pravu .... :D
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....

Sabaku No Gaara
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Sabaku No Gaara » 03 Jan 2011, 22:51

"Cika Dusko" prica bez osnova "sistematski i proracunato iskoriscavaju nesvjesnost maloljetnica i to je za svaku osudu" otkud on zna dali ja nju zelim da iskoristim???? Mora da me "cika dusko" spiunira pa tako zna moje prave namjere...

Cici
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Cici » 03 Jan 2011, 23:12

hahahahahhahahahahahahhahahah SABAKU hahhahahahahahahhaha ovo ti je super

Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:
Has thanked: 1311 times
Been thanked: 4464 times

Post by Ledena » 04 Jan 2011, 10:19

joooj jadna ja. sad sve protiv mene.. sta cu ja kad volim starije..
:ledena

Julia
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Julia » 04 Jan 2011, 12:06

16/27 to je ogromna razlika....sa 16 godina osoba nije ni fizicki ni mentalno razvijena za ovakvu vezu...inace razlika izmedju recimo 30/39 nije toliko zastrasujuca zato sto su obe osobe vec kompletno razvijene i na istoj su razini...misljenja sam da ljudi koji se u mladjim danima vezu za puno stariju osobu kad tad dodju u doba kad osjete tu razliku...ledena zamisli samo da sam 37 godina on ce da bude u tim godinama kad mu je porodica kuca djeca vaznije od bilo cega, a ti sa 26 jos ces da zelis da izlazis da pleses...
Ucila sam se na svojim i tudjim greskama -sada grjesim bez greske

Sabaku No Gaara
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Sabaku No Gaara » 04 Jan 2011, 14:37

@mandibulas: "Pa hajd...možda je ona po pameti zrelija od tebe...ma probaj...jesu škakljive godine al možeš pokušati ako je ona pristojna cura a ne neka neozbiljna" ovo je rekla Maja i upravu je... Znaci ti apsolutno ne mozes da znas koliko je razvijena psiha te djevojke...
Sto se tice toga dali sam ja "frajer" ili nisam ni to ne mozes da znas jer kao sto Cici rece "ljubav godine ne broji"... Opet ti ponavljam ko je rekao da zeli sex sa tom djevojkom????????

Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:

Post by Ledena » 04 Jan 2011, 15:34

necu uopste da ucestvujem u ovoj temi.. kad sam vec 'neozbiljna'

Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:

Post by Ledena » 04 Jan 2011, 15:38

Julia wrote:16/27 to je ogromna razlika....sa 16 godina osoba nije ni fizicki ni mentalno razvijena za ovakvu vezu...inace razlika izmedju recimo 30/39 nije toliko zastrasujuca zato sto su obe osobe vec kompletno razvijene i na istoj su razini...misljenja sam da ljudi koji se u mladjim danima vezu za puno stariju osobu kad tad dodju u doba kad osjete tu razliku...ledena zamisli samo da sam 37 godina on ce da bude u tim godinama kad mu je porodica kuca djeca vaznije od bilo cega, a ti sa 26 jos ces da zelis da izlazis da pleses...
ev sad govorim licno o sebi.. meni ce sad 17g, znam jest to malo, mozda ne shvatam neke stvari itd..
ali ja sebe smatram dovoljno zrelom, mozda cak i previse.. jer ja nemam drustva svojih godina,, uvijek se druzim sa starijima i ucim od njih.. tako da se ne mogu zamislit s nekim ko ima 16-17g..
i mislim da sam mentalno i fizicki razvijenija od svojih vrsnjaka..

Sabaku No Gaara
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Sabaku No Gaara » 04 Jan 2011, 15:40

U potpunosti se slazem sa tobom...

Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:

Post by Ledena » 04 Jan 2011, 15:42

haj napokon po prvi put da se neko slaze..

Julia
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Julia » 04 Jan 2011, 16:28

Mislim da ce da sutra sikire da padaju sa nebesa posto po prvi put u potpunosti se slazem sa Mandijem...Djeovjka od 16 godina sigurno ne zna sta zeli od zivota, pa se ti druzila sa kim god hoces...ne govorim ovo s moje tacke gledista..vec mogu reci da sam odrasla sa 120 djevojaka i znam da smo mi bile vise nego odrasle za svoje godine...Sex sa starijom muskarcem mozda ce da ti bude bolji nego sa vrsnjakom, ali trebo bi po mom da bude kaznjiv...
Ucila sam se na svojim i tudjim greskama -sada grjesim bez greske

Sabaku No Gaara
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Sabaku No Gaara » 04 Jan 2011, 20:42

Julija na cemu si???? O kakvom sexu pricas???

String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 26 times

Post by String » 04 Jan 2011, 20:56

Mislim da se koagulacijom prefiksa mudrosti preko brojanja godina po gregorijanskom kalendaru ne moze utvrditi spremnost na rizike izazvane konstruktivnim dejstvom monosimptomaticne refleksije mladog covjeka tj. preslikavanje gena na bazi lateralne mogucnosti zbrajanja mejoze i mitoze nakon prethodnog ocitanja svijesti bez uticaja stereoidnih molekula na konacan ishod testa koji bi evntualno dao odgovor na pitanje o velikoj razlici u godinama....
P.S. Ovo je ukratko samo za dalje instrukcije mozete me pronaci u uredu na adresi "Kreka bb" 75000 Tuzla.
Image

Sabaku No Gaara
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Sabaku No Gaara » 04 Jan 2011, 21:11

@string: hajd prevedi???

Cici
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Cici » 05 Jan 2011, 07:12

Ledena wrote:
Sabaku No Gaara wrote:Tacno je da pet godina nije nista, ali u slucaju 26/21 ili nest slicno tome, a mene zanima vase misljenje o 21/16???

jooj pa sta bi ja trebala rec kod mene je bilo 16/27..
nije stvar u godinama,, nek se zna..
i sad mi je uskoro 17/23 pa sta.. meni fino..

do sada nisam htjela da dajem kometare na ovo ali kad sam vidjela godine waooo imas godine kao moja kcerka i ona ce u aprilu ako bog da 17 da ima ja kao majka nikad joj ne bi dozvolila da ima partnera tih godina i moram reci smatrala sam te straijom pa i to je bio jedan razlog da ne komentarisem ,,, savjet kani se starijih nadji sebi generaciju i uzivaj u svojim mladim godinama ,,, kao sto neki rekose samo pedofilci se zabavljaju sa maloljetnim curicama ... malena zivot je pred tobom nemoj da dozvolis da ga starohani upropste ,,,,

Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:

Post by Ledena » 05 Jan 2011, 08:41

dobro cici upravu si.. a jel bar moze razlike 7g.? nemojte me sad razocarat kad sam se zaljubila..

Sabaku No Gaara
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Sabaku No Gaara » 05 Jan 2011, 11:43

"samo pedofilci se zabavljaju sa maloljetnim curicama"... Pedofilija je spolna nastranost, tj. seksualna sklonost prema djeci istog ili suprotnog spola. @Cici: ti mene ne znas i nezz moje namjere, sada ti meni reci dali sam ja pedofil, ako sam u vezi sa djevojkom od 16 dinago???

Cici
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Cici » 05 Jan 2011, 12:26

pa i ti si djete iskreno receno 21 sta je to

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7397 times
Been thanked: 17208 times

Post by Maja » 05 Jan 2011, 14:36

nama jesu djeca al jesmo li se mi osjećali djecom u njihovim godinama... ja nisam...a sad kad o tome mislim bila sam puno zelenija nego sad

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”