hajd procitaj jos jednom tekst koji si sam stavio, i samo ce ti se kazati.Ja , vala, nemam sta vise dodati ni oduzeti

Moderators: spacebound, Duminjo
Draga Klaro, zamolio bih te da razlikujes,novinski clanak od mog posta.Julia-Klara wrote:Dragi Behko,
hajd procitaj jos jednom tekst koji si sam stavio, i samo ce ti se kazati.Ja , vala, nemam sta vise dodati ni oduzetiJel sad jasnije?
Vidim da vam je vizualizacija slabija strana...pa da ponovim...DJEVOJKA JE STAVILA JEDNU RUKU NA VAGINU PA NA TU RUKU STAVILA I DRUGU RUKU (RUKA PREKO RUKE) I MASTRURBIRALA TAKO LEZECI POTRBUSKE. Mogu ja i nacrtati...madam Bovary wrote:kako god,nije "ruka preko ruke"kako rece jedan nas uvazeni forumas
String wrote:A-HA!! Sad sam skontao kako masturbiraju....
Sjednu na monitor i scrolaju stranicu foruma na kojoj je tema o masturbiranju gore/ dole dok se ne nadraze..
cekaj,kako si tek sad skontao,kad od ranije tvrdis da pouzdano znasString wrote:A-HA!! Sad sam skontao kako masturbiraju....
Sjednu na monitor i scrolaju stranicu foruma na kojoj je tema o masturbiranju gore/ dole dok se ne nadraze..
Posaljem ja tebi broj od te djevojke pa nazovi, raspitaj se za tehnikumadam Bovary wrote:cekaj,kako si tek sad skontao,kad od ranije tvrdis da pouzdano znasString wrote:A-HA!! Sad sam skontao kako masturbiraju....
Sjednu na monitor i scrolaju stranicu foruma na kojoj je tema o masturbiranju gore/ dole dok se ne nadraze..?
Kontam ja vrlo dobro sta si ti htio reci sa "ruka preko ruke" pa vise je nego jasnoali ne ide to tako mili
![]()
jedna ruka,kao i kod vas uostalomcemu ce ti druga preko nje,drzis li ti tako sebe
ja ne spomenuhKrokodil Behko wrote:eeeej.. String, a jesil primjetio, svaka zenska koja se oglasi,
pominje "ruka preko ruke" .. Znaci ipak one to tako cine.
same su sebe izofirale
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests