Angeline Jolie
Moderator: Krokodil Behko
Re: Anđelinin film
anđa se pohvalila travolti kako su dobri ćevapi na baščaršiji pa i on navratio malo do rajvosa na ćevape sa lukom
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9282 times
- Been thanked: 11040 times
- Status: Offline
Taman toliko dobri,da evo,citam na portalima,na premijeru u SA,za kjoi dan,dolazi sa cijelom porodicom - tuto kompleto. Naravno da je i ovo,u sklopu kampanje,za sto bolju prodaju filma. A nominacija za zlatni globus,samo ce da pospjesi to.avatar wrote:anđa se pohvalila travolti kako su dobri ćevapi na baščaršiji pa i on navratio malo do rajvosa na ćevape sa lukom
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Dio prihoda od glazbe s filma daruje Dječjim selima u BIH
Angelina Jolie pravi je primjer kako slavu iskoristi na pozitivan način!

Poznata hollywoodska glumica, a odnedavno i redateljica čiji je film o Bosni i Hercegovini odlično prihvaćen, objavila je da će dio dohotka od prodaje soundtracka iz filma 'U zemlji krvi i meda' biti doniran SOS Dječjim selima u BIH.
Angelina Jolie prihode je namijenila selima koja skrbe o djeci, mladima i obiteljima koje još uvijek trpe od posljedica rata. 'Sretni što jedan dio prihoda od glazbe iz filma ide kao podrška SOS dječjim selima u Bosni i Hercegovini koja osiguravaju djeci bez obitelji tople domove u ugodnom okruženju, bez obzira na njihovu vjeru, etničku pripadnost ili spol', rekla je Angelina a prenosi Sarajevo-X.com.
'Rat u Bosni i Hercegovini je uistinu bio strašan događaj. Djeca su najviše patila. Mnoga su izgubljena...ostala bez roditelja i bez sistema podrške na koji se mogu osloniti. Ta djeca su sada odrasla, njihove SOS majke, braća i sestre su postali njihova obitelj kroz godine zajedničkog života i odrastanja. Zahvalni smo što će ova donacija pomoći da nastavimo osiguravati programe brige budućim generacijama djece u potrebi u Bosni i Hercegovini', izjavio je Amir Omanović direktor Dječjih sela.
Glazbu iz filma 'In the Land of Blood and Honey' producirala je Angelina Jolie, Robert Townson i kompozitor i oskarovac Gabriel Yared. Na popisu su 'Miss Sarajevo', koju je U2 izdao 1995. godine, a koju izvode Luciano Pavarotti i Passengers, te 'When The Heart Dies', nagrađivanog kompozitora Gabriela Yareda, izvodi poznata pjevačica i glumica Nataša Mirković–De Ro. Na njoj su radili i Rade Šerbedžija, Dado Džihan i Bombaj štampa. Trenutno je dostupna na iTunesu, a CD će u prodaji biti od 10. siječnja 2012.
Angelina Jolie pravi je primjer kako slavu iskoristi na pozitivan način!

Poznata hollywoodska glumica, a odnedavno i redateljica čiji je film o Bosni i Hercegovini odlično prihvaćen, objavila je da će dio dohotka od prodaje soundtracka iz filma 'U zemlji krvi i meda' biti doniran SOS Dječjim selima u BIH.
Angelina Jolie prihode je namijenila selima koja skrbe o djeci, mladima i obiteljima koje još uvijek trpe od posljedica rata. 'Sretni što jedan dio prihoda od glazbe iz filma ide kao podrška SOS dječjim selima u Bosni i Hercegovini koja osiguravaju djeci bez obitelji tople domove u ugodnom okruženju, bez obzira na njihovu vjeru, etničku pripadnost ili spol', rekla je Angelina a prenosi Sarajevo-X.com.
'Rat u Bosni i Hercegovini je uistinu bio strašan događaj. Djeca su najviše patila. Mnoga su izgubljena...ostala bez roditelja i bez sistema podrške na koji se mogu osloniti. Ta djeca su sada odrasla, njihove SOS majke, braća i sestre su postali njihova obitelj kroz godine zajedničkog života i odrastanja. Zahvalni smo što će ova donacija pomoći da nastavimo osiguravati programe brige budućim generacijama djece u potrebi u Bosni i Hercegovini', izjavio je Amir Omanović direktor Dječjih sela.
Glazbu iz filma 'In the Land of Blood and Honey' producirala je Angelina Jolie, Robert Townson i kompozitor i oskarovac Gabriel Yared. Na popisu su 'Miss Sarajevo', koju je U2 izdao 1995. godine, a koju izvode Luciano Pavarotti i Passengers, te 'When The Heart Dies', nagrađivanog kompozitora Gabriela Yareda, izvodi poznata pjevačica i glumica Nataša Mirković–De Ro. Na njoj su radili i Rade Šerbedžija, Dado Džihan i Bombaj štampa. Trenutno je dostupna na iTunesu, a CD će u prodaji biti od 10. siječnja 2012.
obicna kurvetina koja ne lici na zensko
ne znam da li ste gletali je golu
uzas
uzas
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
blento59 wrote:obicna kurvetina koja ne lici na zensko
uzas

I sta je lose na ovoj slici?
hocu samo da kazem da sam sinoc bio na premijeri filma.film u kojem nema puno dijaloga.ali svaka rijec koja je izgovorena udara u srz. nista u filmu nije dvosmisleno.sve je receno kako je i bilo.covjek sam koji je citavo ratno vrijeme bio u sarajevu sa porodicom.prezivio i nagledao se svega.i sad dok pisem sav sam se najezio.film je tezak za gledanje ali moja preporuka je obavezno pogledati.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Nije,jer nemamo studio. Ali zato,imamo duge jezike,da otjeramo sve,koji mogu,ljoze1 wrote:samo da dodam da je velika steta sto film nije sniman u bosni
na bilo koji nacin pomoci.
karte za narednih sedam dana su rasprodae, pogledat ću ga jer me baš zanima, ali je velika glupost što je sniman van BiH.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Vec sam negdje pisao na temu snimanja filmova u BiH.Nela wrote:karte za narednih sedam dana su rasprodae, pogledat ću ga jer me baš zanima, ali je velika glupost što je sniman van BiH.
Trebalo bi stvarno,iskoristiti ovaj "holivudski talas" i zivuci
neke pare,kao i izgraditi image,sto je jos bitnije.
Imamo oskarovski film,kao i Berlinale. Dobar pedigre,
za iole normalnu i promisljenu vlast,da ucini nesto po tim pitanjima.
Krokodil Behko wrote:Vec sam negdje pisao na temu snimanja filmova u BiH.Nela wrote:karte za narednih sedam dana su rasprodae, pogledat ću ga jer me baš zanima, ali je velika glupost što je sniman van BiH.
Trebalo bi stvarno,iskoristiti ovaj "holivudski talas" i zivuci
neke pare,kao i izgraditi image,sto je jos bitnije.
Imamo oskarovski film,kao i Berlinale. Dobar pedigre,
za iole normalnu i promisljenu vlast,da ucini nesto po tim pitanjima.

normalnu vlast mislim nemamo nikakvu a bogami ni državu
j...e nas ko stigne i kako hoće, možda al možda bi i ovdje trebalo jedno
arapsko proljeće pa makar se ono zvalo i bosansko
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7538 times
- Been thanked: 17659 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Nece jos. Jos uvijek,nije pocela ni distribucija u americkim kinima.
Bila je samo premijera. Za ocekivati je nekog pirata,desetak dana,nakon
pocetka distribucije.
Bila je samo premijera. Za ocekivati je nekog pirata,desetak dana,nakon
pocetka distribucije.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Genocidna tvorevina: Angelina Jolie traži ukidanje rs-a
Poslije premijere filma "U zemlji krvi i meda“, u kojem su Srbi predstavljeni kao koljači i silovatelji, glumica i režiserka najavila akciju protiv "genocidne tvorevine“.
Angelina Jolie, glumica, režiserka i ambasador UN, počela je da promoviše svoj film "U zemlji krvi i meda", pa je specijalnu premijeru u Sarajevu zakazala za 17. februar, a u Beogradu za 23. Kako stvari stoje, Bošnjaci će uživati u Angelininom ostvarenju, dok će se rijetko koji Beograđanin odlučiti da odgleda novo holivudsko blaćenje Srba. Angelina u filmu tvrdi da je u ratu u Bosni ubijeno 300.000 muslimana, a silovano 50.000 muslimanki?! Angelina ima namjeru da zatraži ukidanje Republike Srpske.
To otkriva Obrad Bubić, sekretar Saveza logoraša RS.
- Poslala mi je poziv da prisustvujem pres konferenciji koju će u maju održati u Banjaluci sa izvjesnim Arčibaldom Klajnom. Ona planira da se aktivira i da zatraži da se "kao genocidna tvorevina ukine Republika Srpska"! Sve ovo naručila je ekstremna islamska politika, da bi Srbi bili prikazani, normalno, kao zločinci, koljači, ubice i silovatelji. I da bi se predstavilo da su jedine žrtve muslimani, što je gnusna laž. Odgovorio sam da je to bruka i sramota i da je još gore to što promociju laži prave u Banjaluci! Ako misle da ruše ono što smo mi stekli krvlju, grdno su se prevarili! - kaže Bubić.
U kabinetu predsjednika RS Milorada Dodika rečeno je da zasad nemaju komentar.
- Ne možemo komentarisati ono što se nije desilo. Sačekajmo tu konferenciju, pa ćemo vidjeti - poručuju iz Dodikovog kabineta.
Međutim, Petar Đokić, ministar za rad i boračko-invalidsku zaštitu RS, za Kurir kaže da je jasno da je na djelu novi napad na RS.
- Ali sa novim pristupom! Angelinu koriste kako bi i dalje atakovali na nas. Toga je bilo i biće. Počev od OHR i drugih međunarodnih organizacija, uvek im je cilj bio - da razvale RS, pa čak i da je ukinu. A sad, kad nisu uspjeli, pokušavaju oprobanim metodama, preko umjetnosti. Holivudski film trebalo bi da animira svjetsku javnost i da Srbi opet budu na stubu srama. Ipak su to jalovi pokušaji, ali ćemo mi reagovati ako se budu iznosili lažni podaci. Kako je moguće da Srbi u sopstvenoj kući budu zločinci i agresori? Očigledno je da je Angelina primila veliki novac da to uradi, da je sve orkestrirano!
(24sata.info)
P.S. Ako je to istina ,onda se ja izvinjavam gospodji Angelini Jolie na mojim prijašnjim komentarima o njenom filmu
. Nadam se da će prihvatiti izvinjenje 
Angelina Jolie, glumica, režiserka i ambasador UN, počela je da promoviše svoj film "U zemlji krvi i meda", pa je specijalnu premijeru u Sarajevu zakazala za 17. februar, a u Beogradu za 23. Kako stvari stoje, Bošnjaci će uživati u Angelininom ostvarenju, dok će se rijetko koji Beograđanin odlučiti da odgleda novo holivudsko blaćenje Srba. Angelina u filmu tvrdi da je u ratu u Bosni ubijeno 300.000 muslimana, a silovano 50.000 muslimanki?! Angelina ima namjeru da zatraži ukidanje Republike Srpske.
To otkriva Obrad Bubić, sekretar Saveza logoraša RS.
- Poslala mi je poziv da prisustvujem pres konferenciji koju će u maju održati u Banjaluci sa izvjesnim Arčibaldom Klajnom. Ona planira da se aktivira i da zatraži da se "kao genocidna tvorevina ukine Republika Srpska"! Sve ovo naručila je ekstremna islamska politika, da bi Srbi bili prikazani, normalno, kao zločinci, koljači, ubice i silovatelji. I da bi se predstavilo da su jedine žrtve muslimani, što je gnusna laž. Odgovorio sam da je to bruka i sramota i da je još gore to što promociju laži prave u Banjaluci! Ako misle da ruše ono što smo mi stekli krvlju, grdno su se prevarili! - kaže Bubić.
U kabinetu predsjednika RS Milorada Dodika rečeno je da zasad nemaju komentar.
- Ne možemo komentarisati ono što se nije desilo. Sačekajmo tu konferenciju, pa ćemo vidjeti - poručuju iz Dodikovog kabineta.
Međutim, Petar Đokić, ministar za rad i boračko-invalidsku zaštitu RS, za Kurir kaže da je jasno da je na djelu novi napad na RS.
- Ali sa novim pristupom! Angelinu koriste kako bi i dalje atakovali na nas. Toga je bilo i biće. Počev od OHR i drugih međunarodnih organizacija, uvek im je cilj bio - da razvale RS, pa čak i da je ukinu. A sad, kad nisu uspjeli, pokušavaju oprobanim metodama, preko umjetnosti. Holivudski film trebalo bi da animira svjetsku javnost i da Srbi opet budu na stubu srama. Ipak su to jalovi pokušaji, ali ćemo mi reagovati ako se budu iznosili lažni podaci. Kako je moguće da Srbi u sopstvenoj kući budu zločinci i agresori? Očigledno je da je Angelina primila veliki novac da to uradi, da je sve orkestrirano!
(24sata.info)
P.S. Ako je to istina ,onda se ja izvinjavam gospodji Angelini Jolie na mojim prijašnjim komentarima o njenom filmu

niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Re: Genocidna tvorevina: Angelina Jolie traži ukidanje rs-a
Zapravo je vlasnik Pinka, izmanipulisao civilne zrtve iz osvete, jer Angelina, nije htjela,P.S. Ako je to istina ,onda se ja izvinjavam gospodji Angelini Jolie na mojim prijašnjim komentarima o njenom filmu . Nadam se da će prihvatiti izvinjenje
snimati film u njegovom studiju, nego u Madjarskoj.
Eto toliko o zrtvama rata. Unaprijed vjeruju, tom pinkadziji.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Angi trazi ukidanje RS-a?
Hmm,mala gura prste medju dovratke....
Ne zna ona jos sta sve vlada ovim prostorima....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
a ti ne znas kako se uspjesno prodaje filmmadam Bovary wrote:Angi trazi ukidanje RS-a?