Saudijska Arabija
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: U S. Arabiji pogubljeni dileri droge odsjecanjem glave
nadam se da se salis
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- String
- Legenda foruma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 26 times
- Status: Offline
Po toj vasoj nekoj procjeni treba pobiti sve one koji su toj "mladosti" dali novce za drogu.Hajde sad da osudimo mrave i da ih istrijebimo jer sam ja golom guzicom sjeo na mravinjak??
Daj ba...

ZA!
da se razumijemo - za smrtne kazne sam samo ukoliko se nekome 100% dokaze krivica.
najzad, kad je ova skupina u pitanju - ja licno i ne zelim da budem nesto bolji od njega. veci moralista i slicno.

ne kontam bas. islam jeste miroljubiv i fin, ali to ne znaci da mozes raditi sta hoces. za sve postoje pravila. meni zaista nije jasno zasto se ljudi zgroze na ovo. prihvatljivo vam je npr. da covjek siluje zenu, djevojku ili u najgorem slucaju djevojcicu - sjebe joj zivot totalno i za to dobije samo nekoliko godina zatvora. a o ostalim gadostima i da ne pisem.String wrote:Ovakvim djelima sami sebi se seru na svu dobrotu koju propagiraju u Islamu. Fuj koji licemjeri....
da se razumijemo - za smrtne kazne sam samo ukoliko se nekome 100% dokaze krivica.
pa bolji smo po tome sto cemo zrtve postedjeti jos vece boli i muke, a covjecanstvo od povecanog rasta takve stoke i posljedica koje sa sobom nose.MORENA wrote:znaaam da je pateticno, ali po cemu smo onda MI bolji od njih ako kaznjavamo na akav nacin?
Ja imam odlinu mastu i vise bi da mucim nego da ubijam, al da ga mucim do kraja zivota i da mu nema spasa
najzad, kad je ova skupina u pitanju - ja licno i ne zelim da budem nesto bolji od njega. veci moralista i slicno.
-
polako ljudi,,,ja ne osudjujem pogubljene dilera, osudjen nacin pogibije, ako se tako moze nazvati.
Da, Mic ima pravo,nije ni to moje humano. Ali nekome odrubiti glavu je strasno, sta god ucinio.
Imam primer jednog tipa iz amerike koji se borio za ljudska prava zatvorenika i koji je bio za resocijalizaciju. Ma covek se toliko angazovao, punio sale, stadione,,,sve dok je on bio na jednom takvom mitingu, njegova cerka koja je upisala Koledz bila silovana....
Odjednom - ne postoje ljudska prava. Prvi je bio koji je trazio smrtnu kaznu za silovatelja.
To je sustina, dok nas nesto ne dotice, svi smo mi za neka "prava",,,humaniji smo itd...
Da, Mic ima pravo,nije ni to moje humano. Ali nekome odrubiti glavu je strasno, sta god ucinio.
Imam primer jednog tipa iz amerike koji se borio za ljudska prava zatvorenika i koji je bio za resocijalizaciju. Ma covek se toliko angazovao, punio sale, stadione,,,sve dok je on bio na jednom takvom mitingu, njegova cerka koja je upisala Koledz bila silovana....
Odjednom - ne postoje ljudska prava. Prvi je bio koji je trazio smrtnu kaznu za silovatelja.
To je sustina, dok nas nesto ne dotice, svi smo mi za neka "prava",,,humaniji smo itd...
ginemo za to da zastitimo zivotinje
slazem se
ali kada tamo nekog idiota koji ubija djecu zakolju onda se zgrazavamo
slazem se
-
KOME je ovo normalno??? De malo lakse sa tim pricanjem u mnozini i generalizovanjem.paparaci wrote:meni zaista nije jasno zasto se ljudi zgroze na ovo. prihvatljivo vam je npr. da covjek siluje zenu, djevojku ili u najgorem slucaju djevojcicu - sjebe joj zivot totalno i za to dobije samo nekoliko godina zatvora. a o ostalim gadostima i da ne pisem.

E jest' tesko "dokazati" krivicu u Saudijskoj Arabiji gdje kolo vodi jedna porodica. Demokratije i ti fazoni, jelte?da se razumijemo - za smrtne kazne sam samo ukoliko se nekome 100% dokaze krivica.

-
paparaci wrote:
ne kontam bas. islam jeste miroljubiv i fin, ali to ne znaci da mozes raditi sta hoces. za sve postoje pravila. meni zaista nije jasno zasto se ljudi zgroze na ovo. prihvatljivo vam je npr. da covjek siluje zenu, djevojku ili u najgorem slucaju djevojcicu - sjebe joj zivot totalno i za to dobije samo nekoliko godina zatvora. a o ostalim gadostima i da ne pisem.
Reci mi MOLIM TE,,,,gde u ovoj temi pise da je prihvatljivo ovo boldirano sto si naveo, pazite malo majka mu stara sta prebacujete ljudima
-
Ovde su UOPSTE ne radi o veri...absolutno nebitno koja drzava.
Kao sto je neko vec naveo, postoje zakoni...ne postupas li po njima ima kazna. E sad, tamo je kazna skratite za glavu...
Nama strasno za njih moguca atrakcija koju sutradan zaborave.
Licno mislim da ostali dileri se stovise raduju ako nekog eliminisu, ima vise klijenata za njih, tako da smrtna kazna u toj zemlji nije efikasna nimalo za ostale
Kao sto je neko vec naveo, postoje zakoni...ne postupas li po njima ima kazna. E sad, tamo je kazna skratite za glavu...
Nama strasno za njih moguca atrakcija koju sutradan zaborave.
Licno mislim da ostali dileri se stovise raduju ako nekog eliminisu, ima vise klijenata za njih, tako da smrtna kazna u toj zemlji nije efikasna nimalo za ostale
ima. abortus znaci unistavanje nevinog zivota. a ovdje se odsijeca glava nekom ko zaista nije nevin.String wrote:Svi odreda se grozite abortusa a odsijecanje glave vam ok.... Nema smisla...
sigurno je da ima ljudi koje imaju cudne naklonosti i nacine uzivanja, ali mislim da ova forma oduzimanja zivota ima za cilj prestrasivanje i/ili upozorenje.dacina_curica wrote:Mic_Sokoli mozes li mi molim te naci najucestalije nacine sprovodjenja smrtne kazne u navedenim drzavama? Mislim da ovdje (na ovom thread-u) problem nije smrtna kazna nego krvolocnost iste...Odrubljivanje necije glave dok neko sa strane posmatra i jede kokice je meni licno nezamislivo i ne shvatam taj umni sklop nikako.
Hvala
paparaci wrote:ima. abortus znaci unistavanje nevinog zivota. a ovdje se odsijeca glava nekom ko zaista nije nevin.String wrote:Svi odreda se grozite abortusa a odsijecanje glave vam ok.... Nema smisla...
sigurno je da ima ljudi koje imaju cudne naklonosti i nacine uzivanja, ali mislim da ova forma oduzimanja zivota ima za cilj prestrasivanje i/ili upozorenje.dacina_curica wrote:Mic_Sokoli mozes li mi molim te naci najucestalije nacine sprovodjenja smrtne kazne u navedenim drzavama? Mislim da ovdje (na ovom thread-u) problem nije smrtna kazna nego krvolocnost iste...Odrubljivanje necije glave dok neko sa strane posmatra i jede kokice je meni licno nezamislivo i ne shvatam taj umni sklop nikako.
Hvala
potpis
-
Cek' malo sad....Dileri jesu sljam i dileri jesu smece ali, ALI! nisu dileri jedini koji nose odgovornost za to sto se neko nakacio na H ili statigajaznam...A droga kao i svaki drugi biznis (a biznis jeste, i zna se ko njim upravlja) radi na pravilu trzista - supply and demand, i protiv iste se ne bori odrubljivanjem glave sitnom dileru (a to su sitne ribe koje su oni pogubili, za mobsterima se niko ne usudjuje zaletati) nego sopstvenom odgovornoscu.blento59 wrote:ginemo za to da zastitimo zivotinje
slazem se
- Mic-Sokoli
- Osvježenje foruma
Mic_Sokoli mozes li mi molim te naci najucestalije nacine sprovodjenja smrtne kazne u navedenim drzavama?
Ima Kamenovanje u svim mnogo citiranim monoteistickim religijama.
U Kini ih streljaju i racun za metak posalju porodici.
U Islamskim zemljama odsjeku glavu sabljom,pedere bacaju sa velikih zgrada.
U Japanu ne znam,mislim da isto streljaju.
U SAD ima vise vrsta,elektricna stolica gdje cesto ne uspije iz prve,svjedocenja ljudi koji su prisustvovali su traumaticna,koristi se gas,otrov se inicira u vene,pate vise od ovih kojima glavu odsjikeu,moje misljenje.
U Evropi samo jos Belorusija ima smrtnu kaznu.
Za rusiju ne znam.
Francuska je prije koristila zelatinu.
Spanci tj inkvizicija lomacu
itd itd
U skoro svim izvrsavanjima mora biti svjedoka i ne bih rekao da jedu kokice dok gledaju.
Odsjecanje glave,klanje sam gledao na nekom videu davno i smatram sebe donekle mangupom sto bi se reklo po tim pitanjima,covjek koji mi je pokazao me je opomenuo al sam ja reko pusti bre na sta ti licum ne bojim se ja niceg,kad sam pogledao video covjek sjedi svezan u ocima mu ne vidis ni strah ni tugu on je ukocen,ukocen ukocen i pridje jedan i zaklao ga preko grla a ne kao ovi sa ostrom sabljom na vrat pa za sekundu,pravo ga klao ko pile,tri dana nisam mogao doci sebi,i sad kad pisem tresem se.
Sad opet vezano za temu cesto procitamo neku vijest o nekom surovom zlocinu,dal ubistvo djeteta silovanje ,ubijanje citavih porodica pa se i protivnici i zagovornici zalete da saopste sta bi oni ubici da im se to njihovima desi.
Tako da nismo objektivni.
Protivnicima jedno pitanje ,na koju kaznu bi trebalo osuditi Breivika?
Ima Kamenovanje u svim mnogo citiranim monoteistickim religijama.
U Kini ih streljaju i racun za metak posalju porodici.
U Islamskim zemljama odsjeku glavu sabljom,pedere bacaju sa velikih zgrada.
U Japanu ne znam,mislim da isto streljaju.
U SAD ima vise vrsta,elektricna stolica gdje cesto ne uspije iz prve,svjedocenja ljudi koji su prisustvovali su traumaticna,koristi se gas,otrov se inicira u vene,pate vise od ovih kojima glavu odsjikeu,moje misljenje.
U Evropi samo jos Belorusija ima smrtnu kaznu.
Za rusiju ne znam.
Francuska je prije koristila zelatinu.
Spanci tj inkvizicija lomacu
itd itd
Naveo sam gore da mislim da su elektricna stolica i gas jos krvolocniji.Mislim da ovdje (na ovom thread-u) problem nije smrtna kazna nego krvolocnost iste...Odrubljivanje necije glave dok neko sa strane posmatra i jede kokice je meni licno nezamislivo i ne shvatam taj umni sklop nikako.
U skoro svim izvrsavanjima mora biti svjedoka i ne bih rekao da jedu kokice dok gledaju.
Odsjecanje glave,klanje sam gledao na nekom videu davno i smatram sebe donekle mangupom sto bi se reklo po tim pitanjima,covjek koji mi je pokazao me je opomenuo al sam ja reko pusti bre na sta ti licum ne bojim se ja niceg,kad sam pogledao video covjek sjedi svezan u ocima mu ne vidis ni strah ni tugu on je ukocen,ukocen ukocen i pridje jedan i zaklao ga preko grla a ne kao ovi sa ostrom sabljom na vrat pa za sekundu,pravo ga klao ko pile,tri dana nisam mogao doci sebi,i sad kad pisem tresem se.
Sad opet vezano za temu cesto procitamo neku vijest o nekom surovom zlocinu,dal ubistvo djeteta silovanje ,ubijanje citavih porodica pa se i protivnici i zagovornici zalete da saopste sta bi oni ubici da im se to njihovima desi.
Tako da nismo objektivni.
Protivnicima jedno pitanje ,na koju kaznu bi trebalo osuditi Breivika?
http://www.youtube.com/watch?v=W2QmK8XszUM
Se shqiptari i fort si guri,
Jo s'lufton pa u mbështet për muri
Po kur t'pshtetët dije djallë
O zor asht turrin me ja ndalë!
- Mic-Sokoli
- Osvježenje foruma
Ne znam gdje vide tu procjenu mozda kod Salman Ruzhdija u njegovim satanskim stihovimaString wrote:Po toj vasoj nekoj procjeni treba pobiti sve one koji su toj "mladosti" dali novce za drogu.

Onaj koji kupuje je Bolesnik kojeg treba lijecit i nije isti sa onim koji ovome prodaje i produzuje bolest,ako se necemo zajebavat.
http://www.youtube.com/watch?v=W2QmK8XszUM
-
DZABA! Niti ce ovo ikoga uplasiti niti ce ljudi prestati prodavati/kupovati narkotike. Ako znas ista o trgovini drogom znas da sitne dilove obavljaju sitne ribe...Rat protiv droge je rat bez ucinka i rjesenja sve dok oni koji vuku konce u ovoj predstavi sjede na visokim pozicijama i u zasticenim bunkerima.paparaci wrote:sigurno je da ima ljudi koje imaju cudne naklonosti i nacine uzivanja, ali mislim da ova forma oduzimanja zivota ima za cilj prestrasivanje i/ili upozorenje.
-
Breivika na komade, u najsitnije.
To nije covek, to je zver.
Znaci na komade, al da traje.
Odozdo navise.
To se desava u jednom paralelnom svetu. U stvarnosti bi htela da je u samnici dozivotno, da nema prozora kroz koji ce gledati.
Da umre u mukama, rak i te pizdarije
To nije covek, to je zver.
Znaci na komade, al da traje.
Odozdo navise.
To se desava u jednom paralelnom svetu. U stvarnosti bi htela da je u samnici dozivotno, da nema prozora kroz koji ce gledati.
Da umre u mukama, rak i te pizdarije
ljudi moji ta stoka ne zavrjedjuje da zivi
Breivik je nevinasce za njih
ubio koliko je ubio i to je sve
ali ova mraka ubija svakim danom sve vise i vise
Breivik je nevinasce za njih
ubio koliko je ubio i to je sve
ali ova mraka ubija svakim danom sve vise i vise
-
Bravo maladacina_curica wrote:DZABA! Niti ce ovo ikoga uplasiti niti ce ljudi prestati prodavati/kupovati narkotike. Ako znas ista o trgovini drogom znas da sitne dilove obavljaju sitne ribe...Rat protiv droge je rat bez ucinka i rjesenja sve dok oni koji vuku konce u ovoj predstavi sjede na visokim pozicijama i u zasticenim bunkerima.paparaci wrote:sigurno je da ima ljudi koje imaju cudne naklonosti i nacine uzivanja, ali mislim da ova forma oduzimanja zivota ima za cilj prestrasivanje i/ili upozorenje.
3 im Weckla ti saljem Airmailom