madam Bovary wrote:jes' ti ovo majke ti istrazivao tetoviranja penisa![]()
ne tetoviraj nista
A kobiva, ti si hladnokrvna u svemu?madam Bovary wrote:ma lunu raduje sve u vezi s tobompriznala ona to ili ne
a lik je majmun totalni,trpi bol
String wrote:eno neko istetovirao gorivo pa mu se dize cijena stalno...ne spusta se .....
ma nisam,i ja glumim hladnocuKrokodil Behko wrote:A kobiva, ti si hladnokrvna u svemu?madam Bovary wrote:ma lunu raduje sve u vezi s tobompriznala ona to ili ne
a lik je majmun totalni,trpi bolbrvice
E steta, sto sad ne smijem da ga tetoviram.madam Bovary wrote:ma nisam,i ja glumim hladnocuKrokodil Behko wrote:A kobiva, ti si hladnokrvna u svemu?madam Bovary wrote:ma lunu raduje sve u vezi s tobompriznala ona to ili ne
a lik je majmun totalni,trpi bolbrvice
Pa dobro. Dovoljno je imati, tetovazu, na samo jednoj strani guze.bubica wrote:Ja imam tetovazu na jednom finom mjestu, rado bih jos neku ali mislim na starost, kako ce to tada izgledati. Znam da nikada ne bi stavila tetovazu za druge, nego samo za sebe. Mene nije bas bolilo, valjda kada se necemu radujes i to volis onda i ne boli.
Piercing: ja zasto da ne. Skoro sam vidjela kombinaciju tetovaze piercing, izgleda fantasticno.
gejsha wrote:Ne znam gdje se postavljaju te što traju pola godine,godinu..ja sam jednom radila na moru,i trajala mi je mjesec dana![]()
Dva delfina na ramenu..ko kakvo muško
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest