Klix.ba

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

adacta
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Ex sa-x a sada ba.klix

Post by adacta » 03 Apr 2012, 08:43

carobnjak Nurudin wrote:Adacta naš bi bio isti Zoom da nije Maje :oo
Mislim da ti je ovaj dio posta suvisan !

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N » 03 Apr 2012, 08:46

adacta wrote:
carobnjak Nurudin wrote:Adacta naš bi bio isti Zoom da nije Maje :oo
Mislim da ti je ovaj dio posta suvisan !
ok ,nemoj po glavi druže plavi
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 870 times

Post by Sheval » 03 Apr 2012, 08:50

carobnjak Nurudin wrote:Mi smo tamo imali temu na pdf religija ,naravno, koja je trajala 3-4 godine mislim, a zvala se "virtualni džemat" . Uglvanom smo se tu družili i upoznao sam dosta sarajlija ali i iz drugih djelova biH vjernika te zaista ljudi sa ogromnim znanjem. Tema je svaki dan imala minimum 2-3 stranice ,a nekad i po 15 se zalomi i nama je to bila furka jer smo se striktno držali pravila inače su jedva čekali da je zaključaju i bio je to pravi neki vjernički tabor u sred komunističke diktature :D
Vremenom su se navikli na nas i admini pa su počeli navraćati i družiti se sa nama . Onaj stari filizof ateista Nin te Čmoljo je stalno visio ....
Sve je to trajalo do onog dana kad je nesretni Mevlid zapucao na ambasadu :D. Mi tamo ,a ono tema zaključana :sok ...naravno ja kakav jesam pođem se raspitivati i javi mi Čmoljo da je Zoom taj glavni kao mahsuz došao i zaključo je. Mi se naravno uvrijedili pogotovu jer nas se trpa u koš sa tim Mevlidom i faktički se izjednačavamo sa tim i počeli mi insistirati na odgovoru i hajvan dođe i obriše cijelu temu :lupa ,a nas izbanira ko je god upitao njega šta. Ne znam da li je to inače pravilo ali meni je nakon bana nestao tj pobrisan je sve i jedan post koji sam napisao
:plavi

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Re: Isti portal, novo ime

Post by mrki62 » 03 Apr 2012, 09:10

carobnjak Nurudin wrote:Propade teza da je riječ o SDa portalu :D . Sa-x je definitivno SDP-ov portal
Men se čini da je ipak SDA u igri jer sam otišao u Banoviće čim sa napisao nešto o izdajniku :pusi
Doduše to je bilo poodavno
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7404 times
Been thanked: 17220 times

Post by Maja » 03 Apr 2012, 09:51

Mrki ima li tebe tamo bolan. Je li ti nick ovaj kao i ovdje (i svugdje). Moj je Naatasha ako koga zanima (gledala sam neki film s Natashom dok sam se registrovala). A iskreno da kažem (dobro osim teme o kuhanju) idem tamo samo zato što mi na profilu stoji link od našeg foruma, pa jednom mjesečno napišem par postova.
Otvorila sam tamo isto temu Šta je na slici i eno ima 888 stranica :D.
Ali sam davno prestala da učestvujem jer su me odmah na početku izvrijeđali što sam postavila japansku jabuku kad oni i ne znaju šta je to :D.

Dr.Vejsil Hetjimitj
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Dr.Vejsil Hetjimitj » 03 Apr 2012, 12:16

Krokodil Behko wrote:
niska grana wrote:Malo je poteško objasniti njegovo djelovanje na forumima ali da, vjerujem da je pisao i tamo mada se ponajviše bavio demografijom.
To je taj.
Historijski jeste ali se detaljno bave i demografijom.
Sad cu ti dobaciti link pa vidi, da li je to taj.
da to je taj... Ja ga ne poznajem licno,a ono sto je sam govorio o sebi na netu ,jeste da je porijeklom iz kozarca,da je svasta prezivio i da je diplomirao historiju mislim u engleskoj.Imao je jako dobre knjige i skanirane stranice koje je postavljao på netu,cime je razvaljivao srpsko-hrvatsku falsifikatorsku historiju.Meni se ucinio malo cudan a nisam ni imao vremena da budem na njegovom forumu.Inace ,sto se historije Balkana tice,dosta toga sam procitao a naravno ne mogu reci da ni njegove scanirane stranice nisu bile odlican "alat" u razvaljivanju lazova i falsifikatora...

Inace ja sam jedan od prvih koji je na netu i na sa-x-u poceo da pise o steccima i Crkvi Bosanskoj,a u ta doba morao si da se svadjas oko toga "je li ili nije postojala" srednjovjekovna Bosanska drzava,toliko se malo znalo.I isti ti falsifikatori koji su negirali postojanje Crkve Bosanske,i pored stecka kao materijalong svjedocanstva,danas nastavljaju sa tezom "o katolickom ili pravoslavnom" opredjeljenju te crkve kao "hereze katolicizma odnosno pravoslavlja" ...
izbjeglicaizbezsmisla

Dr.Vejsil Hetjimitj
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Dr.Vejsil Hetjimitj » 03 Apr 2012, 12:18

mrki62 wrote:
carobnjak Nurudin wrote:Propade teza da je riječ o SDa portalu :D . Sa-x je definitivno SDP-ov portal
Men se čini da je ipak SDA u igri jer sam otišao u Banoviće čim sa napisao nešto o izdajniku :pusi
Doduše to je bilo poodavno
vjeruj mi da nije do toga... Ima onaj homoseksualac ( tvoj kolega :obrve ) iz Australije inace mislim da je katolik (Hrvat) iz krajine.On pise to vec godinama i nikad ga nisu banovali :)

i naravno,isto se predstavljao kao Bosnjak -musliman u pocetku... :)
izbjeglicaizbezsmisla

Dr.Vejsil Hetjimitj
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Dr.Vejsil Hetjimitj » 03 Apr 2012, 12:21

Maja wrote:Mrki ima li tebe tamo bolan. Je li ti nick ovaj kao i ovdje (i svugdje). Moj je Naatasha ako koga zanima (gledala sam neki film s Natashom dok sam se registrovala). A iskreno da kažem (dobro osim teme o kuhanju) idem tamo samo zato što mi na profilu stoji link od našeg foruma, pa jednom mjesečno napišem par postova.
Otvorila sam tamo isto temu Šta je na slici i eno ima 888 stranica :D.
Ali sam davno prestala da učestvujem jer su me odmah na početku izvrijeđali što sam postavila japansku jabuku kad oni i ne znaju šta je to :D.
:valja

e moja natasha :)
izbjeglicaizbezsmisla

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 03 Apr 2012, 12:21

Vejsile znaš li adresu Jackovog foruma?

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9133 times
Been thanked: 10839 times

Post by Krokodil Behko » 03 Apr 2012, 12:28

a naravno ne mogu reci da ni njegove scanirane stranice nisu bile odlican "alat" u razvaljivanju lazova i falsifikatora...
I ovdje je jedan razvaljen, sa jackovim i Bosnjinim alatom :D

Dr.Vejsil Hetjimitj
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Dr.Vejsil Hetjimitj » 03 Apr 2012, 12:32

Maja wrote:Vejsile znaš li adresu Jackovog foruma?
Ne znam Majo...aKO SAZNAM JAVIM :)

iI usput da se izvinem behku i sevalu a i tebi,jer mi se ucinilo da je ovaj forum kao i mnogi drugi-podruznica sdp partije.Mislim nemam nista protiv sdp ali imam protiv jednoumlja ,jer rado bih da kazem sta mislim i da mi niko ne brise postove radi toga i da me ne naziva sda ili sta ja znam jer ja sda nista manje ne volim od sdp-a ...I tako stalno iako im to kazem i iako naglasim da od nasih politicara priznajem jedino Harisa, a da sve sto pisem pisem po mom misljenju i da ne pripadam ni jednoj partiji-tada valjda budem i banovam, jer ocito njihovi "sitno-sicardzijsko-sitno-foteljaski" mozgovi to ne mogu da shvate. Dakle sorry ,ne haterite,ne zaboravite da koga su zmije ujedale taj se i gustera boji :)
izbjeglicaizbezsmisla

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 03 Apr 2012, 12:45

Dr.Vejsil Hetjimitj wrote:
vjeruj mi da nije do toga... Ima onaj homoseksualac ( tvoj kolega :obrve ) iz Australije inace mislim da je katolik (Hrvat) iz krajine.On pise to vec godinama i nikad ga nisu banovali :)

i naravno,isto se predstavljao kao Bosnjak -musliman u pocetku... :)
Ja sam biseksualac , volim i muško i žensko, dakle, tebe , sestru i ,............ :pusi

Dr.Vejsil Hetjimitj
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Dr.Vejsil Hetjimitj » 03 Apr 2012, 12:45

izbjeglicaizbezsmisla

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 03 Apr 2012, 12:47

Ja bih vama ozbiljno savjetovala da učite od Mrkija. Da, dobro ste čuli :D
Znam ga od 2007 i nikad nije dobio ban. A evo kako. Piše o onom u što vjeruje (u obilnim količinama :oo ) ali poučen dugogodišnjim iskustvom tačno zna gdje je granica i dokle smije ići. On će na hladnokrvan način bocnuti i još to fino ukrasiti ovim smajlijima :pusi :sex :sjedi što će mnoge iznervirati, ali neće biti dovoljno za ban.
Vi ostali nekako lako se isprovocirate i uvijek idete bez razmišljanja (što na umu to na drumu) i zato dolazi do brisanja postova---jer su uvrede očite.

Dr.Vejsil Hetjimitj
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Dr.Vejsil Hetjimitj » 03 Apr 2012, 12:49

Maja wrote:Ja bih vama ozbiljno savjetovala da učite od Mrkija. Da, dobro ste čuli :D
Znam ga od 2007 i nikad nije dobio ban. A evo kako. Piše o onom u što vjeruje (u obilnim količinama :oo ) ali poučen dugogodišnjim iskustvom tačno zna gdje je granica i dokle smije ići. On će na hladnokrvan način bocnuti i još to fino ukrasiti ovim smajlijima :pusi :sex :sjedi što će mnoge iznervirati, ali neće biti dovoljno za ban.
Vi ostali nekako lako se isprovocirate i uvijek idete bez razmišljanja (što na umu to na drumu) i zato dolazi do brisanja postova---jer su uvrede očite.
proslo je mene to,naucio sam se na ove udbaske- internet - hijene i njihove podmukle provokacije.

:)
izbjeglicaizbezsmisla

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 03 Apr 2012, 12:55

Maja wrote:Ja bih vama ozbiljno savjetovala da učite od Mrkija. Da, dobro ste čuli :D
Majo , ponekad se ljudi i ljutimo bez razloga.
Narod je širom cijele bivše Yu zaveden i nekako po tihom naređenju je doveden u situaciju da se mrzi na svakom koraku a pogotovo ako neko ne misli kao ti il ja , svejedno je.
Nisam osoba koja se je priklonila bilo kojoj opciji politike i nisam ničiji rob a kroz moje javljanje po forumima sa i te kako svašta doživio i to što ti opisuješ je ok, na taj način ja dolazim do spoznaje kakav je ko a da na svakim forumima ima robova nečijih sistema, toga ima i šakom i kapom.
Ok, upoznao sam neke ljude i žene i u živo , što u BiH što u Hrvatskoj pa i u Sloveniji i kroz priču oni ne mogu skontati da sam to ja, jer u stvarnom životu se sve mijenja, bar kod mene.
Možda se ove godine i sa Mic-om nađem , ako on bude htio , pa da posreduje svoje utiske.
Al, ok , neću ovdje romane pisati , da ne bi začatavali Sarajlije :pusi

Dr.Vejsil Hetjimitj
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Dr.Vejsil Hetjimitj » 03 Apr 2012, 12:57

Dr.Vejsil Hetjimitj wrote:Majo,mislim da je ovo?

http://bosnahistorija.16.forumer.com/a/
u stvari ovo je pravi link

http://bosnahistorija.16.forumer.com/
izbjeglicaizbezsmisla

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N » 03 Apr 2012, 14:27

Ja sam biseksualac , volim i muško i žensko, dakle, tebe , sestru i ,............
Nema veze koliko ovo bilo indirektno ipak je riječ o tome da psuješ čovjeku sestru ,to je vala krajnja nekultura i za to brat bratu treba da odguliš ban :lupa
Fuj !
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)

Dirty Harry
Na probnom
Na probnom

Post by Dirty Harry » 03 Apr 2012, 14:32

Dr.Vejsil Hetjimitj wrote:Dakle ja sam dobio trajni ban na sax-u jos 2004...zato me se ne sjecate vi ste tada jos dojili :ooo
Samo mi reci jesi li dolazio na one grupnjake 2004? :oo

(i da se prijavim kao još jedan veteran ...)

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 03 Apr 2012, 19:47

carobnjak Nurudin wrote:
Ja sam biseksualac , volim i muško i žensko, dakle, tebe , sestru i ,............
Nema veze koliko ovo bilo indirektno ipak je riječ o tome da psuješ čovjeku sestru ,to je vala krajnja nekultura i za to brat bratu treba da odguliš ban :lupa
Fuj !
Jel ti striktno čitaš samo moje postove il i onaj post na kojeg sam tako odgovorio ?
Zašto sam tako odgovorio , je odgovor tu : Ima onaj homoseksualac ( tvoj kolega :obrve ) ,........ dakle , ako znaš šta znači kolega, onda ćeš skontati i zašto moj odgovor takav kakv bi :pusi

Post Reply

Return to “Mediji”