Kako se svađate?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Kako se svađate?
cutanjem.. 

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
ja se nikada ne svadjam,jer ako sam ja jednom u pravu,a drugi put ti nisi,...sve je ok

Da me nema,trebalo bi me izmisliti
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9273 times
- Been thanked: 11024 times
- Status: Offline
A pa tako reci vragolanka... tako reci... Znaci,nema potrebe,
Uvijek si ti u pravu.... Pa dobro.. mozda i jesi
Uvijek si ti u pravu.... Pa dobro.. mozda i jesi

- gejsha
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
Ne vrijeđam,ne bjesnim..ne vičem.ne govorim ružne i uvrjedljive riječi jer znam da riječi znaju boljeti više nego šamar.
Ma ja sam uvijek smirena u životu pa tako i kada se svađam.Samo mi je žao što kada se svađam s dragim ,uvijek počnem plakati,pa od suza nikada ne uspijem reći sve što sam željela.
Mislim da sam ovo sve već pisala,ali obrisano..
Ma ja sam uvijek smirena u životu pa tako i kada se svađam.Samo mi je žao što kada se svađam s dragim ,uvijek počnem plakati,pa od suza nikada ne uspijem reći sve što sam željela.
Mislim da sam ovo sve već pisala,ali obrisano..
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1358 times
- Been thanked: 4656 times
jednom sam se s ovim sad momkom posvadjala, i u cijeloj svadji ja sam cijelo vrijeme sutila i krv mu pila,
a on popizdio.. a ja se samo smjeskala a njemu hoce bit nesto.. eh onda sam se ja navila...............
a on popizdio.. a ja se samo smjeskala a njemu hoce bit nesto.. eh onda sam se ja navila...............
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
ironijom i smirenoscu...puno je efikasnije nego vristati, psovati i sl
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1358 times
- Been thanked: 4656 times
butterfly wrote:ironijom i smirenoscu...puno je efikasnije nego vristati, psovati i sl

Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Ne svadjam se....i to ako,tada minimalno u par rijeci...
doticna osoba,nek razmislja.....i nek se jede...

doticna osoba,nek razmislja.....i nek se jede...

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14192 times
- Been thanked: 9782 times
ne svadjam se, ako vidim da sa osobom nema price okrenem se i odem... ako sam kriva izvinem se, ali necu slusati neciju galamu ako nisam kriva...
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

-
svadjam se samo s ljudima koji me povrede, a to moze samo neko do koga mi je stalno, pa i samo malo.
jako sam temperamentna, psujem (al samo jedna socna psovka!), vredjam, ponizavam (al samo bivseg muza koji to i zasluzuje!).
Za ljude koje volim u vatru idem, bez obzira na to sta ce biti.
U saobracaju sam nevidjena stoka.
jako sam temperamentna, psujem (al samo jedna socna psovka!), vredjam, ponizavam (al samo bivseg muza koji to i zasluzuje!).

-
da, to i ja sebi kazem kad vidim da talas nailazi....samo mirno, stalozeno, mozes ti to Morena...butterfly wrote:ironijom i smirenoscu...puno je efikasnije nego vristati, psovati i sl
i onda pocnem da brojim od 10 nanize....
i kod 4 najkasnije BAAAAAAAAAAAAAM
ne moze...to je jednostavno karakter..ili... terapija, al ko ce to izdrzat psihicki...
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
i samam sam ti tak´a... al´ ne vrijedjam i ne ponizavam... mogu se danima raspravljat s nekim, imam jezicinu o-haaa, al´ ne vrijedjam... kad onaj drugi posne da vrijedja, ne mogu uzvratit istom mjerom pa d ai ja pocnem vrijedjat... onda se pokusavam savladat´ , ako mi ne uspije, gadjam ga cime stignem...MORENA wrote:svadjam se samo s ljudima koji me povrede, a to moze samo neko do koga mi je stalno, pa i samo malo.
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- String
- Legenda foruma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 26 times
U posljednje vrijeme saslusam onoga ko se svadja sa mnom i kada zavrsi kazem nesto bezveze na kraju sto nema veze s vezom....npr. "Gdje ces ti za 1 Maj"? ili "Znas li gdje ima da se kupe one vrecice za usisivac"?
KAKO OVO SAMO PALI 

- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
ja bi ti oci iskopalString wrote:U posljednje vrijeme saslusam onoga ko se svadja sa mnom i kada zavrsi kazem nesto bezveze na kraju sto nema veze s vezom....npr. "Gdje ces ti za 1 Maj"? ili "Znas li gdje ima da se kupe one vrecice za usisivac"?KAKO OVO SAMO PALI

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14192 times
- Been thanked: 9782 times
VODOLIJAAAAaaaaaaaaaString wrote:U posljednje vrijeme saslusam onoga ko se svadja sa mnom i kada zavrsi kazem nesto bezveze na kraju sto nema veze s vezom....npr. "Gdje ces ti za 1 Maj"? ili "Znas li gdje ima da se kupe one vrecice za usisivac"?KAKO OVO SAMO PALI

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

cutanjem....... 

Kako starim, sve rjeđe dolazim u situacije da se s nekim svađam 

"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "