a možda i uvjetuju članstvo sličnim stvarimapaparaci wrote:a cemu taj radar? od koga da nas stiti? sto ce nama natoov radar kad nismo stalna clanica tog pakta?

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
a možda i uvjetuju članstvo sličnim stvarimapaparaci wrote:a cemu taj radar? od koga da nas stiti? sto ce nama natoov radar kad nismo stalna clanica tog pakta?
prvo plati pa kratipaparaci wrote:neka uvjetuju caci svom.![]()
kad nas prime, bujrum. prije toga, sikter.
naravno da bi nam dobro doslo. to bez daljnjeg. i volio bih da smo vec dio tog pakta.
ne znam sta hoce. zar nije dosta to sto vec sudjelujemo u raznim mirovnim misijama.
Prvo i osnovno....storm wrote:prvo plati pa kratipaparaci wrote:neka uvjetuju caci svom.![]()
naravno da bi nam dobro doslo. to bez daljnjeg. i volio bih da smo vec dio tog pakta.
ne znam sta hoce. zar nije dosta to sto vec sudjelujemo u raznim mirovnim misijama.![]()
nažalost oni su ti koji postavljaju uvjete.....hoces neces -ne moraš....
ovo je tek pocetak...slijedi kad ti pocnu postavljati uvjete koje naoruzanje i opremu moras nabaviti
Sad smo nezavisni?Pasaga wrote:Prvo i osnovno....storm wrote:prvo plati pa kratipaparaci wrote:neka uvjetuju caci svom.![]()
ne znam sta hoce. zar nije dosta to sto vec sudjelujemo u raznim mirovnim misijama.![]()
nažalost oni su ti koji postavljaju uvjete.....hoces neces -ne moraš....
ovo je tek pocetak...slijedi kad ti pocnu postavljati uvjete koje naoruzanje i opremu moras nabaviti
Tada gubis nezavisnost...
..i nema dalje....
neukusno po nacionalnom pitanju .... tu nema usporedbe ....a po kojem još? znam kako se živi u slavoniji npr a i kako u nekim dijelovima slovenije ....s obzirom na neke polazne točke 91. godine i nema nekog odmakalaganini wrote:bez obzira na sva sranja u sloveniji i hrvatskoj neukusno je uspoređivat
pričam o polaznim točkama i šta se uradilo u skoro četvrt stoljeća ..... ništalaganini wrote:ma daj storm u bih se radi za 300 eura....ako imaš sreće..
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests