PREMIERSHIP/CHAMPIONSHIP

Kutak za sportski trenutak
Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: Engleska premier liga

Post by Lebowski » 27 Oct 2013, 22:29

storm wrote:
Lebowski wrote:Ja bih volio da Arsenal osvoji kad United ne može ali mislim da će Arsenal pasti čim im padne i trenutna forma. Oni upadnu u krizu. I meni je Chelsea favorit, objektivno, i zbog trenera koji je već bio tu, zna kako se to osvaja, a imaju vala i igrače.
moji (west ham :zubi ) su daleko od te priče...i ja mislim da chelsea nosi sve ove sezone...special one zna kako se to radi
Da, nažalost Chelsea. Sve je moglo biti drugačije da je Man Utd doveo Mourinha, to bi bila dobitna kombinacija za narednih 10 godina, dominacija.
West Ham? To su čekićari ako se ne varam. Oni su mi ostali u sjećanju sa dobrom školom i proizvodnjom igrača, imali su zlatnu generaciju tamo nekad u 60-im, 70-im ako ne griješim. Oni sad malo u prvu malo u drugu ligu.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 27 Oct 2013, 22:37

Lebowski wrote:
Da, nažalost Chelsea. Sve je moglo biti drugačije da je Man Utd doveo Mourinha, to bi bila dobitna kombinacija za narednih 10 godina, dominacija.
West Ham? To su čekićari ako se ne varam. Oni su mi ostali u sjećanju sa dobrom školom i proizvodnjom igrača, imali su zlatnu generaciju tamo nekad u 60-im, 70-im ako ne griješim. Oni sad malo u prvu malo u drugu ligu.
unitedu treba trner menadžer i igrač play, tipa modrić...ne nužno on, jer ovo sad ne liči ninašto

a west ham je neka moja navijačka priča pa otud simpatizerstvo...da, dobro si, bilo je blistavih trenutaka u povijesti, ali se sad teško nositi sa ovima mega-budžetnim ekipama :cudi
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9172 times
Been thanked: 10891 times

Post by Krokodil Behko » 27 Oct 2013, 22:46

storm wrote:
Lebowski wrote:
unitedu treba trner menadžer i igrač play, tipa modrić...ne nužno on, jer ovo sad ne liči ninašto

a west ham je neka moja navijačka priča pa otud simpatizerstvo...da, dobro si, bilo je blistavih trenutaka u povijesti, ali se sad teško nositi sa ovima mega-budžetnim ekipama :cudi
Neki Britanski portali već u januaru sele Pjanića u United ali ne vjerujem. On jeste play ali nije baš snažan za tu ligu i taj tim. I Sušić mu prigovara zbog toga i govori mu da mora ojačati. Ne znam šta mu je predlagao da operira da, bi se to riješilo. Ali da ne skrećem s teme, Unitedu zaista treba play. To si dobro rekao. Neorganizirani su.

Rockefeller
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Rockefeller » 27 Oct 2013, 22:53

Pravite, pravite racun bez krcmara. Ja mislim da je Chelsea prvi konkurent Arsenalu al' imaju problem - nemaju napadaca. Ne mogu veznjaci non stop davati golove.

Na zalost po ligu, misljenja sam da je Ferguson drzao ekipu losom i istrosenom i da se sada (i zbog promjen) lose stoji. Znam ja da su oni aktuelni prvaci al' ima tu dosta faktora zasto jesu. Mislim da ce Unitedu trebati pet ili sest odlicnih igraca i par sezona da se vrate.

Trebaju im svi vanjski igraci osim desnog beka i treba im graditelj igre. To je pet igraca. Ne znam kako ce ih pronaci, da li iznutra ili kupovinom, to je vec na njima. Ako malo pogledamo njihov roster oni imaju Rooneya i RvPa kao klasne igrace i nekoliko njih matorih i potrosenih. Uporedimo to sa ekipom iz 2009. i razlika ce biti vidljiva.

Evra i Valencia su ispali iz forme i mislim da je od njih to bilo to. Giggs je star, Carrick uskoro. Fellaini nikad i nije bio za Uniteda, kao i Cleverly. Kupovina Kagawe je promasaj i taj nece proraditi. Anderson bi vec odavno trebao biti bivsi, a Young kao i Fellaini nikad nije bio za United. Imaju Januzaja kao mlado i perspektivno ktilo i Nania iz kojrg bi se mogao izvuci neki kvalitet. Na centru nemaju dobrog igraca sem Carricka koji ima 33 godine. I tu je njihov problem. Pogotovo ako na to dodamo i cinjenicu da naju vise staru odbranu. Vidic nije stari, kao ni Evra a Ferdinand nije vise za standarnog protimca.
Last edited by Rockefeller on 27 Oct 2013, 22:56, edited 1 time in total.
Like Frankie said I did it my way!

Buddy, you're a young man, hard man
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 27 Oct 2013, 22:55

a možda izbor trenera nije najsretnije napravljen...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 27 Oct 2013, 22:56

samo nije danas problem igrača ojačati...to se uz primjenjeni trening lako postigne, no taj če pogubiti motoriku i brzinu...mislim, da bi pjanić mogao...zašto ne...ako je modrić, relativno žgoljav mogao drmati u premijer ligi, može i on

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 27 Oct 2013, 22:57

..napredova je dosta...

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 27 Oct 2013, 23:05

Ne bih volio Pjanića, osim iz nekih patriotskih razloga. Radije bi kakve razbijače na centru, Pjanić mi je previše napadački orijentisan. Ne znam samo što dovedoše Felainija, mislio sam da će mu naći mjesto a on tamo ko izgubljen.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 27 Oct 2013, 23:14

Lebowski wrote:Ne bih volio Pjanića, osim iz nekih patriotskih razloga. Radije bi kakve razbijače na centru, Pjanić mi je previše napadački orijentisan. Ne znam samo što dovedoše Felainija, mislio sam da će mu naći mjesto a on tamo ko izgubljen.
imaju oni igrača za razbijanje...igrači s ovih prostora redovito uspijevaju vani, u ulogama gdje daju duha i vic u svojoj igri...uostalom odlaskom na sp bh igrači postaju vruča roba, pa zašto to ne iskoristiti

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 27 Oct 2013, 23:18

Pa i nemaju baš. Carrick nije loš ali u godinama i nije nikad bio energičan, uvijek previše elegantan. Hoću kakvog Makelelea, Gattusa, da otima lopte igračima, da grize. Cleverley, Felaini, Anderson. Nije baš nešto. Može Pjanić ali da dovedu i još jednog da igra sa njim, nema s kim tamo igrati.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 27 Oct 2013, 23:21

nisu ogrački slabiji nego lani...logika kaže trener se nije snaša..jeba bi njima ferguson mater..

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 27 Oct 2013, 23:29

Pa nisu slabiji, al treba reći i da su ostali timovi dosta jači. Liverpool ima napadački dvojac, možda i najbolji tamo trenutno, stalno daju golove. Arsenal doveo Mesuta, počeli igrati svoj fudbal. Chelsea doveo i pojačanja + što su mladi igrači zreliji za godinu, očekuju se još bolje igre od njih. Fali im napadač al jbg i Torres zabija, nije on za baciti.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 27 Oct 2013, 23:31

Lebowski wrote:Pa i nemaju baš. Carrick nije loš ali u godinama i nije nikad bio energičan, uvijek previše elegantan. Hoću kakvog Makelelea, Gattusa, da otima lopte igračima, da grize. Cleverley, Felaini, Anderson. Nije baš nešto. Može Pjanić ali da dovedu i još jednog da igra sa njim, nema s kim tamo igrati.
i to je točno...makelele :klanja kad otišao tad iz reala bilo je vidljivo koliko je značio galaktikosima...mislim da je kod vragova i dosta loša selekcija provođena,za klub takvog ranga...dobro je rock primjetio manjak više profila igrača...od pretrpavanja zvijezdama i zvjezdicama nema ništa...treba stvoriti momčad

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 27 Oct 2013, 23:34

tu se i štimac zajeba..bez razbijača ne ide...doduše nije ima izbora..sutra radošević i mislim da će ga kovač zvat...

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 27 Oct 2013, 23:51

laganini wrote:tu se i štimac zajeba..bez razbijača ne ide...doduše nije ima izbora..sutra radošević i mislim da će ga kovač zvat...
prije je ta uloga bio vukojević, ali je i on malo pao...radošević, pa da vidimo kako će se ademi i ovi mlađi razvijati

s tim da sam s radoševićem dobio utisak, da ga se zvalo samo da se ostvari transfer, poslije ni traga ni glasa o njemu :cudi možda sam u krivu, no tako je ispalo

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 27 Oct 2013, 23:56

NIJE GA VJEROJATNO NI ZVAO ZBOG TOGA ALI KOVAČ GA JE VODIO U MLADOJ POZNA GA I SIGURNO ĆE BIT NA SPISKU..ADEMI PREAGRESIVAN KOPIJA VUKOJEVIĆA UVIK POTENCIJALNO MOŽE BIT ISKLJUČEN..

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 28 Oct 2013, 00:03

Po mom mišljenju problem Uniteda je i formacija, oni imaju ugrače za 4-4-2 što skoro niko više ne igra.
Razbijač malo nazad, Modrić/Pjanić i Kagawa drže sredinu, Kagawa ofanzivniji, nešto kao Iniesta u Barceloni.

Image

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 28 Oct 2013, 00:05

ovako kad pogledaš napad i obrana atomski..

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 28 Oct 2013, 00:07

laganini wrote:NIJE GA VJEROJATNO NI ZVAO ZBOG TOGA ALI KOVAČ GA JE VODIO U MLADOJ POZNA GA I SIGURNO ĆE BIT NA SPISKU..ADEMI PREAGRESIVAN KOPIJA VUKOJEVIĆA UVIK POTENCIJALNO MOŽE BIT ISKLJUČEN..
rekao sam možda...i da se takav utisak stekao, i ne samo kod mene...nemoraš se odmah derat :valja :valja :valja

@lebowski,to bi moglo biti dobro,ako sastave...jedino zanja linija je gerijatrija teška...malo mlade krvi nebi bilo naodmet

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9172 times
Been thanked: 10891 times

Post by Krokodil Behko » 28 Oct 2013, 00:11

Da. Ne znam koliko godina ima Rafael ali ostala trojica su za penziju.

Post Reply

Return to “Fudbal”