Pravite, pravite racun bez krcmara. Ja mislim da je Chelsea prvi konkurent Arsenalu al' imaju problem - nemaju napadaca. Ne mogu veznjaci non stop davati golove.
Na zalost po ligu, misljenja sam da je Ferguson drzao ekipu losom i istrosenom i da se sada (i zbog promjen) lose stoji. Znam ja da su oni aktuelni prvaci al' ima tu dosta faktora zasto jesu. Mislim da ce Unitedu trebati pet ili sest odlicnih igraca i par sezona da se vrate.
Trebaju im svi vanjski igraci osim desnog beka i treba im graditelj igre. To je pet igraca. Ne znam kako ce ih pronaci, da li iznutra ili kupovinom, to je vec na njima. Ako malo pogledamo njihov roster oni imaju Rooneya i RvPa kao klasne igrace i nekoliko njih matorih i potrosenih. Uporedimo to sa ekipom iz 2009. i razlika ce biti vidljiva.
Evra i Valencia su ispali iz forme i mislim da je od njih to bilo to. Giggs je star, Carrick uskoro. Fellaini nikad i nije bio za Uniteda, kao i Cleverly. Kupovina Kagawe je promasaj i taj nece proraditi. Anderson bi vec odavno trebao biti bivsi, a Young kao i Fellaini nikad nije bio za United. Imaju Januzaja kao mlado i perspektivno ktilo i Nania iz kojrg bi se mogao izvuci neki kvalitet. Na centru nemaju dobrog igraca sem Carricka koji ima 33 godine. I tu je njihov problem. Pogotovo ako na to dodamo i cinjenicu da naju vise staru odbranu. Vidic nije stari, kao ni Evra a Ferdinand nije vise za standarnog protimca.
Last edited by
Rockefeller on 27 Oct 2013, 22:56, edited 1 time in total.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place