Neka se nade , nikad se ne zna ,sta se na putu moze desiti...Rudolph wrote:Trepavica wrote:Cipele, cizmice, dzemeper, jaknu , nekoliko flasa vode..kutija za prvu pomoc..deka..maramica..2 jastuka...

Moderator: Krokodil Behko
Neka se nade , nikad se ne zna ,sta se na putu moze desiti...Rudolph wrote:Trepavica wrote:Cipele, cizmice, dzemeper, jaknu , nekoliko flasa vode..kutija za prvu pomoc..deka..maramica..2 jastuka...
to i ti kamion vozisdacina_curica wrote:Rezervna guma je u svom kucistu tako da se to ne pika jer ne zauzima standardni prostor u gepeku. A pored nje ima svega i svacega - torba u kojoj su deka, jastuk, rezervna odjeca i obuca za nas troje, kutija za prvu pomoc, paleta flasirane vode, tecnost za brisace, djeciji ruksak sa bojicama, sveskama i raznim zanimacijama, par casopisa/knjiga. Na ljeto se slepa mreza za odbojku, reketi za tenis, badminton, lopte, prskalice, oprema za bazen, bicikli, pun vrag budalastinja.
Pretpostavljam da držiš samo trokute, pa zbog svake sitnice, parkiraš, izbaciš trokute i čekaš pomoć?Čupava wrote:Neću reći šta sve ima.
Nisam sigurna da imam trokut...Krokodil Behko wrote:Pretpostavljam da držiš samo trokute, pa zbog svake sitnice, parkiraš, izbaciš trokute i čekaš pomoć?Čupava wrote:Neću reći šta sve ima.
prič'o si to već...Hannibal Lecter wrote:Moj stari u autu ima mini radionicu jbt
A kad spomenu mute dizalicu jednom u busu za vogoscu neki momci napali jednig lika i ovaj ga fuli tom dizalicom i slomi vrata od busa i prebiju ga oni i neki random lik iz busa dok je izlazio udari ga nogom a ovaj lezi isprebijan
sorryzloćko_tokmak wrote:prič'o si to već...Hannibal Lecter wrote:Moj stari u autu ima mini radionicu jbt
A kad spomenu mute dizalicu jednom u busu za vogoscu neki momci napali jednig lika i ovaj ga fuli tom dizalicom i slomi vrata od busa i prebiju ga oni i neki random lik iz busa dok je izlazio udari ga nogom a ovaj lezi isprebijan
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests