Mislim da je ovo savršen posao za Xavija Hernandeza.Promatračica rasta trave

Hint: izjava Xavija da je trava previsoka pred El Klasiko
Moderator: Krokodil Behko
Mislim da je ovo savršen posao za Xavija Hernandeza.Promatračica rasta trave
Kol'ko moras bit' glup za ovo.Krokodil Behko wrote:Trener krokodila
Skoro svi su se barem jednom u životu susreli s otkačenim kolegama koji svoj posao odrađuju u drugačijoj varijanti od svih ostalih! Jedan od najčudnijih i, sigurni smo najopasnijih načina za trening životinja, u ovom slučaju krokodila, je taj da svoju glavu postavite u krokodilova usta. Unatoč rizicima koji takav posao nosi, treneri s krokodilske farme Pattaya na Thailandu za takav posao dobivaju sitnih 4£ po danu.
Dodatna akrobacija kojom pokušavaju ukrotiti krokodile je poljubac u nos divovske životinje. Da takav posao ima svoje rizike potvrdio je Ian Maclean : 'Jednom od trenera krokodil je smrskao glavu tijekom izvedbe performansa.
Krokodil Behko wrote:
"Posao na farmi je fizički teži od pravnog posla ili u učionici, ali mislim da je u današnje vrijeme teško raditi s ljudima. .
Posao kao i svaki,nema tu nekog ponizenja sto se radi cistac ulice. Ima jedino pogresnu strategiju gdje radi tj. na kojem trzistu. Vani je mogao zaradjivati puno vise. Jos ako bi promjenio struku ihiiiiiiii....Mala_Mu wrote:Svaka mu cast, nikakvog posla se ne treba stidjeti
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests