Ma nervirala me uzasno a da je zgodna jest

Moderator: Krokodil Behko
Afera izmedju dvoje odraslih ljudi nije seksualno uznemiravanjeMutevelija wrote: 01 Jun 2018, 14:51 Nije mene, ali mislim da jest kolegu, suskalo se da su imali aferu..
Evo hoce da ga iskoluje upisala ga na faxda bude inzinjer.
Moguce je.
Jer taj je imao najveću ugled u firmi od obicno radnika, mislim da je nesto bilo između njih![]()
I ja budala pa pokusavam objasniti
... pobrkali ste pojmove,izraze... kontekst....Julia-Klara wrote: 02 Jun 2018, 19:23Afera izmedju dvoje odraslih ljudi nije seksualno uznemiravanjeMutevelija wrote: 01 Jun 2018, 14:51 Nije mene, ali mislim da jest kolegu, suskalo se da su imali aferu..
Moguce je.
Jer taj je imao najveću ugled u firmi od obicno radnika, mislim da je nesto bilo između njih![]()
![]()
Julia-Klara wrote: 02 Jun 2018, 21:35 Pasa, nije istina. To sto ti ne znas engleski nije moj problem![]()
Kurvaluka zarad interesa je bilo i na divljem zapadu, nije to nista novomodno.Pasaga wrote: 02 Jun 2018, 21:16... pobrkali ste pojmove,izraze... kontekst....Julia-Klara wrote: 02 Jun 2018, 19:23Afera izmedju dvoje odraslih ljudi nije seksualno uznemiravanjeMutevelija wrote: 01 Jun 2018, 14:51 Nije mene, ali mislim da jest kolegu, suskalo se da su imali aferu..
Moguce je.
![]()
AFERA .... je u modernom svjetu biznis...ekonomskog(trgovackog) karaktera ....
![]()
Zanimljiv stav,komentar.Zagorka wrote: 03 Jun 2018, 00:05Kurvaluka zarad interesa je bilo i na divljem zapadu, nije to nista novomodno.Pasaga wrote: 02 Jun 2018, 21:16... pobrkali ste pojmove,izraze... kontekst....Julia-Klara wrote: 02 Jun 2018, 19:23Afera izmedju dvoje odraslih ljudi nije seksualno uznemiravanjeMutevelija wrote: 01 Jun 2018, 14:51 Nije mene, ali mislim da jest kolegu, suskalo se da su imali aferu..
Moguce je.
![]()
![]()
Ali to se razlikuje od ljubavne afere koju inace pokrene bura jakih emocija.
Ti brkas sponzorstvo i ljubavne afere.
Elem, da je tema seksualno uznemiravanje opcenito, mozda bih nesto i pisala, ovako je vrlo usko, ogranicava i necu da na striktnim temama pisem uopceno.
Pasaga wrote: 03 Jun 2018, 07:41Zanimljiv stav,komentar.Zagorka wrote: 03 Jun 2018, 00:05Kurvaluka zarad interesa je bilo i na divljem zapadu, nije to nista novomodno.Pasaga wrote: 02 Jun 2018, 21:16... pobrkali ste pojmove,izraze... kontekst....Julia-Klara wrote: 02 Jun 2018, 19:23
Afera izmedju dvoje odraslih ljudi nije seksualno uznemiravanje![]()
![]()
Ali to se razlikuje od ljubavne afere koju inace pokrene bura jakih emocija.
Ti brkas sponzorstvo i ljubavne afere.
Elem, da je tema seksualno uznemiravanje opcenito, mozda bih nesto i pisala, ovako je vrlo usko, ogranicava i necu da na striktnim temama pisem uopceno.
Dopada mi se ...
lijep osnov za malo siru diskusiju,
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests