Moja svadba nije bila bas nesto posebno, ratno doba. Ali i to je imalo svoju car. Nije za javnost. :-)
Moderator: spacebound
tutnplock wrote:
Pa onaj krkan što mi se punih usta dere na uho da mi nešto kaže,a ja ga opet ne čujem od muzike...
Ja slušam rock ali treba naći kompromis. Ako ikad budem imala svadbu ne bi bilo loše da do ponoći bude normalna muzika. Nešto u stilu Mostar sevdah reunion koje mogu slušati i oni koji slušaju rock i narodnu. A iza ponoći kad ostane mlađa raja onda rock npr.madam Bovary wrote:Zasto bi se smijali,poznajem par koji je zahtijevao rock na svadbi,a na selu zive,a njegova je mati za zene drugu vece organizirala neku sjedeljku,ali to je njeno,nisu oni sjedili s njima,malo su se pojavili radi reda....
i uradi tako gejsha.. ja se i sad kajem sto nisam nikakvih svatova imala... ni vjencanice, nista... neki kostimic na meni, vecera sa familijom i gotovogejsha wrote:Nemam ništa protiv nekih normalnih svatova, i po mom mišljenju treba se obilježiti.
Voljela bih imati svatove, pa makar zvala samo prvo koljeno i prijatelje, a ne samo neka večerica kao da je to nešto nebitno.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest