[ytube][/ytube]
Moderator: spacebound
svaka svadja ima cilj.Tempy wrote:Svađa bez cilja rezultira raskidom.
Ja se maloprije na telefon posvadjah.Ciklama wrote:Imam osjećaj da ću se danas posvađati.(Maloprije mi javio šta je kupio.)
I ja bih rondala da nemam oko sebe slušaoce, a faca je računao na to. Dok se sretnemo ja ću se malo ispuhati.Ruana wrote:Ja se maloprije na telefon posvadjah.Ciklama wrote:Imam osjećaj da ću se danas posvađati.(Maloprije mi javio šta je kupio.)
hahah sreca nas niko ne razumije stta pricamo.Ciklama wrote:I ja bih rondala da nemam oko sebe slušaoce, a faca je računao na to. Dok se sretnemo ja ću se malo ispuhati.Ruana wrote:Ja se maloprije na telefon posvadjah.Ciklama wrote:Imam osjećaj da ću se danas posvađati.(Maloprije mi javio šta je kupio.)
Kod nas u spavacoj sobi ima neko udubljenje na zidu, to uopste nije tako vidljivo i meni ne smeta, nekad je valjda tu bilo nesto, pojma nemam, ove zgrade su renovirane godinu prije nego smo mi doselili.Ciklama wrote:I ja bih rondala da nemam oko sebe slušaoce, a faca je računao na to. Dok se sretnemo ja ću se malo ispuhati.Ruana wrote:Ja se maloprije na telefon posvadjah.Ciklama wrote:Imam osjećaj da ću se danas posvađati.(Maloprije mi javio šta je kupio.)
...tako ti je zensko u braku......Julia-Klara wrote:Ja svoje roditelje nikad nisam vidjela da se poljube![]()
Jednom sam to rekla ocu, posto on bjezi od mame kad ga ova spopadai rekao mi je:"Nisi vidjela??? E neces ni vidjeti!"
A voljela bih, jer znam da se i vole i postuju, al' eto... Moj tata je takav
Biba wrote:...eto imamo i glumca
...ama zivot ne ubrzan ljudi moji...a mozda se i boji narod kakve boleštine..
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests