BlackHawk wrote:I ne kazem da je jedan go... procitaj malo gore iznad moju repliku na njeno blacenje ibre... Ibra je vrh..

BlackHawk wrote:I ne kazem da je jedan go... procitaj malo gore iznad moju repliku na njeno blacenje ibre... Ibra je vrh..
Tevez nije dostojan da nosi broj 10. A City je mnogo izgubio odlaskom Teveza, još su se riješili i Kolo Tourea. Mislim da je glupost platiti 40 miliona Shakhtaru za Fernandinha, jedina dobra strana je dolazaka Navasa iz Seville, no sumnjam da će se on snaći u Engleskoj ligi, jer Španjolski sistem pičkastog nogometa se ni približno ne može usporediti sa Engleskom Premier Ligom, po meni je to nešto slično kao Kečeri i MMA borba. Aguero i Silva su kurac od napada, tako da se nadam da će Džeko imati dosta dobru minutažu, no nema šanse da budu prvaci.Blackhawk wrote:Emir Spahic potpisao ugovor sa Bayer Leverkusenom.. Ugovor do 2015. god. Odlicna vijest za Emira, a i nasu repku.. Nasi reprezentativci se dobro snalaze u bundes ligi..
Od nekih drugih vecih transfera i nema vijesti, jos uvijek sve spekulacije..
Moguce da Ronaldo se vrati u Manchester, Dzeko vjerovatno ostaje u City.u
Marko Marin ide na jednogodisnju pozajmicu u Sevillu.
Tevez u Juventusu, dobio "desetku", navijaci malo ljuti, jer misle da poslije Del Piera ne moze svako nosit taj broj..
Bice jos nadopuna...
Ne znam gdje im je pamet bila kad su odlučili da nekome, ko je tek došao, daju dres sa tim brojem.POSAVLJAK wrote:Tevez nije dostojan da nosi broj 10.Blackhawk wrote:Emir Spahic potpisao ugovor sa Bayer Leverkusenom.. Ugovor do 2015. god. Odlicna vijest za Emira, a i nasu repku.. Nasi reprezentativci se dobro snalaze u bundes ligi..
Od nekih drugih vecih transfera i nema vijesti, jos uvijek sve spekulacije..
Moguce da Ronaldo se vrati u Manchester, Dzeko vjerovatno ostaje u City.u
Marko Marin ide na jednogodisnju pozajmicu u Sevillu.
Tevez u Juventusu, dobio "desetku", navijaci malo ljuti, jer misle da poslije Del Piera ne moze svako nosit taj broj..
Bice jos nadopuna...
Krokodil Behko wrote:Džaba im sve kad će Bayern i Borussia opet biti glavni u ligi prvaka.
OK, otišao je Gotze iz Borussie ali on se može nadomjestiti. Svi ostali bitniji igrači su tu ili ja možda nisam u toku. Otišli su samo oni sa klupe.
Bayern je igrački još jači i preostaje da vidimo da li će i trenerski biti još jači. Niko im se neće ni primaći a pogotovo ne Real sa onom odrtinom od trenera na klupi. On će garant prakticirati bunkeraški nogomet kao i u Milanu. Eventualno će Barca možda da se konsoliduje. man Utd osvaja Premier ligu a u ligi prvaka neće briljirati.
Za Dortmund su to rekli i nakon odlaska Sahina, pa sezonu kasnije, nakon odlaska Kagawe a bivali su sve jači i jači. Nije ni taj Gotze nezamjenjiv. Tu je još bitnih igrača poput Humelsa, Reusa, Gundogana, Piszczeka, Subotića, Blaszczykowskog, pa i Sahina.POSAVLJAK wrote:Krokodil Behko wrote:Džaba im sve kad će Bayern i Borussia opet biti glavni u ligi prvaka.
OK, otišao je Gotze iz Borussie ali on se može nadomjestiti. Svi ostali bitniji igrači su tu ili ja možda nisam u toku. Otišli su samo oni sa klupe.
Bayern je igrački još jači i preostaje da vidimo da li će i trenerski biti još jači. Niko im se neće ni primaći a pogotovo ne Real sa onom odrtinom od trenera na klupi. On će garant prakticirati bunkeraški nogomet kao i u Milanu. Eventualno će Barca možda da se konsoliduje. man Utd osvaja Premier ligu a u ligi prvaka neće briljirati.
Mislim da bi Dotmund mogao pasti, moje je mišljenje da neće biti onako jak kao prošlu sezonu, što se tiče svega ostalog, mislim da je Barca postala jako moćna ekipa dolaskom Neymara, no moram priznat da mi se njihova igra uopće ne sviđa, niti mi se taj klub uopće sviđa. Chelsea je dobra ekipa, ali svek dok usrani Torres igra nikada se nebi ususdio kladiti na tu ekipu, moje je mišljenje da bi veliko iznenađenje mogao biti francuski Monaco.
Dobro predvidjaš. I ja mislim da se izmedju Arsenala i Chelsea treba tražiti novi prvak.Krokodil Behko wrote:Ništa od Sitija. Ni iduće sezone neće blistati. Predvidjam uspon Chelsea i Arsenala.
Konkurent će im biti Man Utd. Taj Pelegrini je trener staromodnih vizija i ne vjerujem da će nešto napraviti. Krajnji domet bit će treće-četvrto mjesto.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests