Kako se kod vas čestita Bajram?
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7481 times
- Been thanked: 17437 times
- Status: Online
Re: Kako se kod vas čestita Bajram?
O Ramiza
Aaaa
Nalet te brate bilo!
Dina mi imana nisam imala kad.
Ošta jeb0 te sveti Petar!
Barembarekosu....
Danas u mojoj mahali.
Aaaa
Nalet te brate bilo!
Barembarekosu....
Danas u mojoj mahali.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40059 times
- Been thanked: 26064 times
Maja wrote:O Ramiza
Aaaa
Nalet te brate bilo!
Barembarekosu....
Danas u mojoj mahali.

Ljubav je svuda, pa i u guzu.

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

Prijatelj druge vjeroispovijesti mi je cestitao sa Bajram Serif Mubarek Olsun kao nikada do sada po prvi put jer je uvijek prije bilo sretan Bajram.Mislim da napreduje,ili mu sta treba pa ce uskoro traziti uslugu kakvu 

Question everything.
?...a jel te potapsao i po ramenu..cuvej se, pazi se ...jamac ne budi nikomerethna wrote:Prijatelj druge vjeroispovijesti mi je cestitao sa Bajram Serif Mubarek Olsun kao nikada do sada po prvi put jer je uvijek prije bilo sretan Bajram.Mislim da napreduje,ili mu sta treba pa ce uskoro traziti uslugu kakvu

Ubrao sam savjetBiba wrote:?...a jel te potapsao i po ramenu..cuvej se, pazi se ...jamac ne budi nikomerethna wrote:Prijatelj druge vjeroispovijesti mi je cestitao sa Bajram Serif Mubarek Olsun kao nikada do sada po prvi put jer je uvijek prije bilo sretan Bajram.Mislim da napreduje,ili mu sta treba pa ce uskoro traziti uslugu kakvu

Question everything.
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1390 times
- Status: Offline
Lijepo od njega, i ja uvijek cestitam kako prilici svimarethna wrote:Prijatelj druge vjeroispovijesti mi je cestitao sa Bajram Serif Mubarek Olsun kao nikada do sada po prvi put jer je uvijek prije bilo sretan Bajram.Mislim da napreduje,ili mu sta treba pa ce uskoro traziti uslugu kakvu

A da li bi ti njemu cestitao Vaskrs , "punim nazovim " . koliko znam to je zabranjeno

Ma mi na fb cestitamo - Sretan Bajram ili napsemo ipak jos nwke želje ...stavimo i nwku cestitku s interneta..
Bila sam ma sahrani majke svoga bivseg avekra u Ugljeviku....mene svi pozdravljali -Pomoz Bog! ..I ja njima osgovarala Pomoz Bog!
...ama bilo mi dobro ono koljivo...steta sto samo jesnu kasicicu dadu...
Bila sam ma sahrani majke svoga bivseg avekra u Ugljeviku....mene svi pozdravljali -Pomoz Bog! ..I ja njima osgovarala Pomoz Bog!

Ne ne bih.Svjestan sam zabrana u Islamu.Ni njega niko nije tjerao da cestita na ovaj nacin,to je on od srca uradioMala_Mu wrote:Lijepo od njega, i ja uvijek cestitam kako prilici svimarethna wrote:Prijatelj druge vjeroispovijesti mi je cestitao sa Bajram Serif Mubarek Olsun kao nikada do sada po prvi put jer je uvijek prije bilo sretan Bajram.Mislim da napreduje,ili mu sta treba pa ce uskoro traziti uslugu kakvu
A da li bi ti njemu cestitao Vaskrs , "punim nazovim " . koliko znam to je zabranjenoPisao je Salahudin jednom o tome. Koliko se njih toga pridrzava uopste

Kojih njih?
Question everything.
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1390 times
Od srca ili koristi ne zna se josrethna wrote:Ne ne bih.Svjestan sam zabrana u Islamu.Ni njega niko nije tjerao da cestita na ovaj nacin,to je on od srca uradioMala_Mu wrote:Lijepo od njega, i ja uvijek cestitam kako prilici svimarethna wrote:Prijatelj druge vjeroispovijesti mi je cestitao sa Bajram Serif Mubarek Olsun kao nikada do sada po prvi put jer je uvijek prije bilo sretan Bajram.Mislim da napreduje,ili mu sta treba pa ce uskoro traziti uslugu kakvu
A da li bi ti njemu cestitao Vaskrs , "punim nazovim " . koliko znam to je zabranjenoPisao je Salahudin jednom o tome. Koliko se njih toga pridrzava uopste
Kojih njih?

Njih ,tj vas vjernika

Preda mnom je da vidimMala_Mu wrote:Od srca ili koristi ne zna se josrethna wrote:Ne ne bih.Svjestan sam zabrana u Islamu.Ni njega niko nije tjerao da cestita na ovaj nacin,to je on od srca uradioMala_Mu wrote:Lijepo od njega, i ja uvijek cestitam kako prilici svimarethna wrote:Prijatelj druge vjeroispovijesti mi je cestitao sa Bajram Serif Mubarek Olsun kao nikada do sada po prvi put jer je uvijek prije bilo sretan Bajram.Mislim da napreduje,ili mu sta treba pa ce uskoro traziti uslugu kakvu
Kojih njih?
Njih ,tj vas vjernika

Pa evo ja se recimo pridrzavam

Question everything.
- Maja
- Administrator
Šta to?Biba wrote: ...ama bilo mi dobro ono koljivo...steta sto samo jesnu kasicicu dadu...
- Maja
- Administrator

Vala ne mogu tebe zamisliti da čestitaš. Kažeš li ono ćula na kraju. Bajrambarećula!
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Prije je bilo bajrambarekolsu... da bi uznapredovalo u bajrambarecula
Question everything.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times