Liga prvaka 2012./2013.

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9226 times
Been thanked: 10963 times
Status: Offline

Re: Liga prvaka 2012./2013.

Post by Krokodil Behko » 05 Mar 2013, 23:16

I tako ja upadnem. A pogodio sam već sve parove osim manchestera.

Blackhawk

Post by Blackhawk » 12 Mar 2013, 20:52

Veceras Barca - Milan.... Milan ima 2:0 iz prvog susreta, ali evo vec 4. minuta Messi i 1:0 vodi Barcelona...
BIce odlicna utakmica...
bjezim gledati....

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time

Post by STrendzer » 12 Mar 2013, 21:10

ima li kakav link da se utakmica pogleda na kompu?..

Blackhawk

Post by Blackhawk » 12 Mar 2013, 21:23

http://atdee.net/

pokusaj ovdje...

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer » 12 Mar 2013, 22:29

Black,taj link je pun virusa,dva puta sam pokusavao i svaki puta sam dobio dva virusa..

Blackhawk

Post by Blackhawk » 12 Mar 2013, 22:35

Meni nejavlja...ali et u svakom slucaju i utakmica zavrsila..
Barca pobjedila 4:0....
Mogli su i izgubiti, ali ipak znali su sta moraju i to su ucinili...

Katja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Katja » 12 Mar 2013, 22:36

Ionako ti je gotovo. :oo

edit: dobro, Black već odgovorio..

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer » 12 Mar 2013, 22:38

Barca i Bayern su trenutno najjaci na planeti...mislim da ce se izmedju njih rijesit ko ce biti prvak ove sezone...

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7488 times
Been thanked: 17503 times

Post by Maja » 12 Mar 2013, 23:46

Nek je vala Milan ispao. Milan i Inter, Real i Manchester su mi mrski od kako znam za sebe.

Blackhawk

Post by Blackhawk » 13 Mar 2013, 22:47

Real. Barca, Juventus, Galatasaray, PSG, Dortmund i veceras Bayern i Malaga..
3 spanska, 2 njemacka, 1 talijanski, turski i francuski klub u cetvrtini finala..

Veceras me Bayern razocarao, bice da su se previse uzdali u onih 3:1 iz prve utakmice i mislili da ce lako dalje... Previse opusteni i haman nezainteresovani, nesto slicno sto bilo prosle godine u finalu... Kad su zabili 1 go, pa onda onako igrali se loptom i to ih kostalo na kraju izgubili.. Isto se moglo i veceras desiti, arsenal pobjedi 2:0, i da su jos jedan ispade Bayern... srecom pa nisu.... Robben previse sebican, samo bi sutao...
Nadam se da biti bolji u cetvrtfinalu...

U petak u 12:00 izvlacenje parova... Nadam se da nece zapasti Barca ili Real... Ove ostale kako tako, lakse bi prosli...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 13 Mar 2013, 22:58

Znači u četvrtfinalu su Borusia Dortmund i sedam ostalih?
OK. E jeste dosadni sa tim Bayernom. Ima li neko da navija za Borusiu ili bar Barcu? :D

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 14 Mar 2013, 10:53

U utorak navecer na Camp Nou, smo gledali "povratak otpisanih" u reziji igraca Barce. :zubi
Nakon sto je Barca prosla, ovu veliku prepreku zvanu Milan,jos vise sam uvjeren da Barca osvaja LP ;)
Mnogi su nakon sinocnjeg poraza Bayerna,taj isti Bayern izbacili iz uzeg kruga favorita,
sto kod mene nije slucaj :jok
Bayern je poslije Barce :oo ,mozda i najveci favorit za osvajanje LP,
mada je nezahvalno izdvajati neke favorite,jer LP je uvijek nepredvidljiva :pusi
Samo sabura

Blackhawk

Post by Blackhawk » 15 Mar 2013, 13:41

Malaga -Borusia Dortmund
Real- Galatasaray
PSG- Barcelona
Bayern - Juventus
Utakmice se igraju 2. i 3. aprila, dok su uzvrati 9. i 10. aprila..

Sta reci, Real i Barca lake protivnike, nece im biti tesko proci, Dortmund- Malaga biti zanimljivo.. i najzanimljivije Bayern - Juventus...

Image

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 15 Mar 2013, 14:40

Dobar zrijeb za Barcu :zubi ,isto tako i za Real (zapravo jos laksi). :pusi
Tako da se nadam, da ce oba tima da prodju dalje. :djed
Borusia-Malaga ce bit' jedna fina tekma za gledat',jer ima zaista dobrih igraca na obje strane,
sa jedne strane Gotze,Reus,Hummels i Lewandovski, sa druge strane sjajni Isco,iskusni igraci poput Toulalana,Demichelisa,Roque Santa Cruza i starog lisca Saviole.
Na kraju kad se sve sabere,ipak je Borussia jaci tim i nadam se njihovom prolasku u polufinale.
I za kraj poslastica za sve one koji vole fudbal ,dva velikana evropskog fudbala Bayern-Juve.
Sta reci za ova dva velikana,Bayern ima bolje bekovske pozicije,dok Juve ima bolje centralne bekove/stopere . :zubi
Vezni red je poprilicno izjednacen,sa jedne strane sjajni Pirlo (koji je sto stariji sve bolji),Vidal koji dobro poznaje njemacki fudbal i Marchisio,
dok sa druge strane imamo Svajnija koji je vec dugo jedna od najvaznijih igraca u Bayernu,tu je i mladi Kroos, koji ima dobru pas igru i ima izuzetno dobar i snazan sut i Martineza
koji radi sjajan posao u defanzivnim zadacima.Napad je jedna od jacih karika Bayerna,kako i ne bi bila kad imaju igrace poput Riberija,Mullera,Mandzukica,Gomeza..itd
dok je kod Juve sasvim drugacija situacija,jer je ovo njihova najslabija karika,jer budimo realni Kvaljarela,Matri ,Giovinco i Vucinic nisu kvalitet za jednog Juvea :ne
Ovo je teska utakmica za neku prognozu,al' evo pokusacu...mislim da je Bayern ipak bolji tim i da ce proci dalje.. :oo
Nisma nikad u zivotu napisao duzi post.. :ha
Samo sabura

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer » 15 Mar 2013, 15:15

nadam se da ce Juve izbacit Bayerna jer su mi nesto previse arogantni postali ovi Bayernovci,Dortmund bi trebo Malagu izbacit,Real je jaci od Galatasaraj...e sad,PSG vs Barca,normalno je Barca nesto bolje...osim ako Ibra ne bude imao onakav dan kao svedjani onu vece u kvalifikacijama protiv Njemacke kad im je pokvario sve racune nako sto su vodili 4:0?!...hmm,ne bih skroz tipovo na Barcu,mada .....

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 15 Mar 2013, 16:08

greeneyes wrote:Dobar zrijeb za Barcu :zubi ,isto tako i za Real (zapravo jos laksi). :pusi
Tako da se nadam, da ce oba tima da prodju dalje. :djed
Borusia-Malaga ce bit' jedna fina tekma za gledat',jer ima zaista dobrih igraca na obje strane,
sa jedne strane Gotze,Reus,Hummels i Lewandovski, sa druge strane sjajni Isco,iskusni igraci poput Toulalana,Demichelisa,Roque Santa Cruza i starog lisca Saviole.
Na kraju kad se sve sabere,ipak je Borussia jaci tim i nadam se njihovom prolasku u polufinale.
I za kraj poslastica za sve one koji vole fudbal ,dva velikana evropskog fudbala Bayern-Juve.
Sta reci za ova dva velikana,Bayern ima bolje bekovske pozicije,dok Juve ima bolje centralne bekove/stopere . :zubi
Vezni red je poprilicno izjednacen,sa jedne strane sjajni Pirlo (koji je sto stariji sve bolji),Vidal koji dobro poznaje njemacki fudbal i Marchisio,
dok sa druge strane imamo Svajnija koji je vec dugo jedna od najvaznijih igraca u Bayernu,tu je i mladi Kroos, koji ima dobru pas igru i ima izuzetno dobar i snazan sut i Martineza
koji radi sjajan posao u defanzivnim zadacima.Napad je jedna od jacih karika Bayerna,kako i ne bi bila kad imaju igrace poput Riberija,Mullera,Mandzukica,Gomeza..itd
dok je kod Juve sasvim drugacija situacija,jer je ovo njihova najslabija karika,jer budimo realni Kvaljarela,Matri ,Giovinco i Vucinic nisu kvalitet za jednog Juvea :ne
Ovo je teska utakmica za neku prognozu,al' evo pokusacu...mislim da je Bayern ipak bolji tim i da ce proci dalje.. :oo
Nisma nikad u zivotu napisao duzi post.. :ha
Moćda i nisi ali bravo za ovaj post. Sažet ali detaljan. S tim da se ja ne slažem sa tobom oko
duela Bayern - Juventus. Nema tu puno dilema. Isto tako Malaga - Borussia. dalje idu Bayern
i Borussia. Juve je lošiji za klasu a Malagini asovi su ipak veterani koji ne mogu uganjati Goetzea
i kompaniju.

Blackhawk

Post by Blackhawk » 15 Mar 2013, 18:43

Ja cu reci da su svi susreti podjednako zeznuti... Jeste da je najvise Bayern - Juve, ali ni ovi drugi nisu za otpisati..
Galata jeste slabija gledajuci od Reala, ali ima igrace koji mogu zabiti vrlo lako... Tu je Yilmaz koji ubi brasno i sve do sad je zavio u crno, pa i Altintop, koji je u zadnjoj utakmici postigao prelijep pogodat.. Tu je isto i Sneider i Didier Drogba, pa Felipe Melo, Eboue, Ujfalusi.. I ne treba ga otpisivati tek tako... Ako i prodje, Real ce se dobro namuciti sa njim
Malaga je isto institucija, i imaju dobar kadar, tako da i Borusiji ce biti tesko..
PsG... Pa mislim da Barca nece imat problema, jer ipak njima je Ibrahim sve, a jednog igraca je lako cuvati..

Blackhawk

Post by Blackhawk » 02 Apr 2013, 23:13

Bayern 2:0 Juventus
PSG 2:2 Barcelona

Bayern troduplo bolji od Juve, i da nije Bufona bilo, mogla bi biti jos 2 sigurno.. Dosta prilika Bayerna, juve slab skroz, tek nesto pri kraju pokusavao, al nista toliko opasno..
Sudije na oba meca katastrofa, slabo sudjenje.. Na mecu Bayern -Juve, prvo poluvrijeme hrpa prekrsaja za zuti, a nije dao nijedan, i na kraju dade Mandzukicu za nista.. Drugo poluvrijeme katastrofa za obe ekipe sto se tice sudjenja. Sude ofsajd a ni blizu ofsajda, Mandzukic u ofsajdu oni ne sviraju i pada go... Ubili Mandzukica nigdje ni kartona, Riberi pravi prekrsaj djonom, nit kartona nit svira prekrsaj i hrpa drugih..

Drugi susret, gledao malo pregled, isto par gresaka sudija, pogotovo kod gola Ibre.. Isto metar u ofsajdu i nista...

Sve u svemu, prednost Bayerna velika... Isto tako i Barce, nerijeseno i 2 gola u gostima odlican rezultat... i mislim nece biti puno iznenadjenja za prolaz..

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 02 Apr 2013, 23:16

Neće ih biti ni sutra. Real i Dortmund su favoriti.

Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 8685 times
Been thanked: 5437 times
Status: Online

Post by Mister No » 02 Apr 2013, 23:20

Oba gola Bayerna truba. Prvi čista sreća (nesreća), drugi čisti ofsajd. Juve loše odigrao zato je izgubio, ne zbog neke Bayernove dobre igre.
Bayern je znatno lošiji u odnosu na prošlu sezonu, a utakmice sa Arsenalom i ova večeras sa Juveom su to potvrdile.
Možda će Juvea proći ali dalje neće.
The Dark Side Of The Forum...

Locked

Return to “Kontejner”