tema leze kao narucena i podsjeti me na moju dilemu..
inace, veoma jeftino mogu uzeti bmw-a 528i e39. tj, ovog
http://www.strictlyea.com/pictures/memb ... G_9609.jpg (nije to taj nego je taj model xD)
e sad, posto je auto registrovano u ceskoj, registrovano na firmu porodicnog prijatelja od kojeg bih ga uzeo, ja zahvaljujuci punomoci koju imam od njegove firme mogu da ga vozim po eu i svim okolnim zemljama (provjereno licno). Razlog sto bih ga vozao na ceskim tablama je registracija kod nas, koja iznosi 1200 km, a u ceskoj je 200e. Za 1200 km, ja sam u stanju da odem u cesku registrujem ga na dve godine, i vratim se nazad.
naime, problem sledeci, 2.8 benzin. uz normalnu voznju, bez divljih ubrzanja po gradu, ili vosnje 200 po tranzitu ovo auto moze da trosi 9,3 bezolovnog. ali znam sebe, i taj auto je moj djecacki san, nema sanse da ga ja nekada ne ispucam. Vozio sam ga dva mjeseca, ne isplati se. jedina opcija koja ostaje je ugradnja plina.
ali ugradnja plina u ceskoj se ne isplati, cijena je prevelika 1300e, a kod nas mogu da sredim za 900km. problem ostaju papiri, jer kako u saobracajnu uvesti plin.
Negdje cujem da ako ovde ugradim plin, sledeci put kada auto ode na registraciju, ponesem potvrdu o ugradnji plina, oni gore pregledaju i udare u saobracajnu. ali opet negdje cujem i da tako ne moze.
Zanima me, da li neko zna tacnu proceduru oko uvodjenja plina auto na stranim tablicama, koje ce se i dalje registrovati u zemljama eu?
Znam da se raspisah, ali sta cu, imam dosta vremena viska veceras xD
jedini problem zbog kojeg