Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
mrki62 wrote:Madam se da novo moje pisanje neće biti
brisano.
Pišem preko telefona pa ipak,......armija BiH je
izdajnickim potpisom prestala iliti zabranjena pa ustav pa zastava pa i sama R BiH al zato imademo Republiku Srpsku. Dakle, gdje je država i armija R BiH???
haj ba hajvanu prestani matere ti....dje ideš...u bosnu.....oklen su tvoji iz bosne......što piše na pasošu...ma da ne nabrajam....tebi haman nikad doć iz gujce u glavu.....ustav BiH postoji...Armija BiH postoji...zastava BiH postoji...valuta BiH postoji...pa što ti još treba čojče.....a da srpska postoji ...postoji..... a dok kad će ne zna se....ko djekna.....ništa nije savršeno pa ni naša Bosna i Hercegovina...al valja živit...a ne ispravljat povijest-historiju-istoriju naknadnom pameću......poslije bitke milijun generala....
brisano.
izdajnickim potpisom prestala iliti zabranjena pa ustav pa zastava pa i sama R BiH al zato imademo Republiku Srpsku. Dakle, gdje je država i armija R BiH???
Neće biti brisano, ali ćeš ti na jedan duži godišnji odmor.
Armija BiH kojoj sam i ja pripadao je svijetla tacka u nasoj drzavi
Jako sam ponosan sto sam bio u nasoj armiji koja je nikla iz pepela i ostvarila velike pobjede koje su za mnoge nezamislive ako se uzmu uslovi u kojima se ratovalo
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
brisano.
Neće biti brisano, ali ćeš ti na jedan duži godišnji odmor.
nem ga banovat,neka ga
to cirkus od coeka,vid s telefona salje postove,da ga izgubi jadan bi nasao kamenu plocu,dlijeto i cekic i kvrckao dva dana ali taj bi se javio nekim veselim posticem
komsija wrote:Armija BiH kojoj sam i ja pripadao je svijetla tacka u nasoj drzavi
Jako sam ponosan sto sam bio u nasoj armiji koja je nikla iz pepela i ostvarila velike pobjede koje su za mnoge nezamislive ako se uzmu uslovi u kojima se ratovalo
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
Mi smo ti sada Armija Bosne
Nosimo nase zastave ponosne
Svi smo sada u istom stroju
Iako nismo u istom broju
Armija nam svakim danom jaca
Svojom snagom neprijatelje odvraca
U stroju mi koracamo smjelo
Od ponosa dizemo nase celo
Idu bataljoni idu nase brigade
Ponosni smo na vojnike mlade
A pogledaj tu lijepu sliku
Oni brane nasu republiku
Armija nasa nije mala sala
Mnoge nam je heroje dala
Ostali su u sjecanju heroji
Danas se Bosna nikoga ne boji
Porucujem onima koji mrze Bosnu
Ne napadajte Bosnu ponosnu
Nasa Armija drzavu brani
Bjezite od Bosne vi dusmani
komsija
Last edited by Krokodil Behko on 19 Apr 2013, 23:02, edited 1 time in total.
Reason:brisan off
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
ne volim baš pričat o povijesnim ličnostima novije ere..pogotovo ako nisu hrvatski...vrime će svoje reć..ali ako bi nešto smio zamjerit je izjava kad je napadnuto ravno njegova izjava da to nije naš(bih) rat..a ravno je u bih...a ako pretendirat da bi bih tribala bit cijelovita onda je to odma u startu greška u koracima...
laganini wrote:ne volim baš pričat o povijesnim ličnostima novije ere..pogotovo ako nisu hrvatski...vrime će svoje reć..ali ako bi nešto smio zamjerit je izjava kad je napadnuto ravno njegova izjava da to nije naš(bih) rat..a ravno je u bih...a ako pretendirat da bi bih tribala bit cijelovita onda je to odma u startu greška u koracima...
Kako to da niste napali i onu drugu njegovu izjavu "Slovenija može ići ali ako bude išla Hr, ići će i BiH"?
Osim toga, da je on pozvao da Bošnjaci idu u rat u HR, garant bi se najveći broj i odazvao. Jugoslavija se već bila raspala pa on to nije učinio. Samo je balansirao između agresora i Tuđmana kao osobe, kojoj se baš i ne može vjerovati. Ako će te šta utješiti, mislim da su i jedan i drugi obično smeće. I Njofra i Avlija.
E pa o tome ti i govorim. I nije teško ostvariti cilj ako drugog gurneš u vatru umjesto da ideš sam. Tu se svako sa svakim dogovorio prije početka rata, baš kao Njemačka, SSSR i GB prije početka 2ww i sve je bilo u čekanju pogodnih trenutaka. Naravno da je najsigurnija opcija bila da Srbija i Hr protežiraju uticaj u BiH. Ne vidim tu nikakvo niti vojničko niti povjesničarsko umijeće. Eventualno vidim neznanje iliti kukavičluk. Pametan povjesničar bi znao da na ovim prostorima, sve su vojske u povijesti bile indijanske. Organizacija i učinkovitost - nula! Jedina prava vojna jedinica, strašne organizacije i moćnog učinka, bila je SS Handžar divizija. Vjerovatno iz razloga što su njome komandovali Nijemci. Želim reći, Tuđman se ukakio pred tom JNA i generalno je precijenio srpsku vojnu moć, što se vidi i iz bosanskog rata.
...čuj bilo je kupovanja vrimena..nebi se zakleo da možda u mislima nije pretendirao na dijelove bih..kalkulacije..ali što mislio o njemu nije bio glup znao je da je nemoguća misija razbijanje bih-a izvan avnojsski granica..ok možda se stvara pritisak za bolju poziciju hrvata unutar bih to mislim u onakakvim okolnostima nije zamjerit..ali ne zaboravi referendum o bih,na stotine tisuća izbjeglica u rh(bez može se reć ikakvog incidenta),oslobođenje krajine...ima toga...
laganini wrote:...čuj bilo je kupovanja vrimena..nebi se zakleo da možda u mislima nije pretendirao na dijelove bih..kalkulacije..ali što mislio o njemu nije bio glup znao je da je nemoguća misija razbijanje bih-a izvan avnojsski granica..ok možda se stvara pritisak za bolju poziciju hrvata unutar bih to mislim u onakakvim okolnostima nije zamjerit..ali ne zaboravi referendum o bih,na stotine tisuća izbjeglica u rh(bez može se reć ikakvog incidenta),oslobođenje krajine...ima toga...
Ne poričem ništa od svega toga, samo kažem da su i jedan i drugi totalni patuljci. Pripišimo to stogodišnjoj tradiciji državnosti Srbije koja je imala obavještajne i kontraobavještajne službe naspram hrvatsko-bošnjačke neupućenosti. Eh sad, ipak jedan plus jedan, nisu jedan nego dva! Kontaš? Trebalo je otpočetka zajednički a uvjeren sam da bi u slučaju pune ili blizu pune pobjede, lakko bilo dogovoriti se oko uređenja i svega ostalog. HR i BiH su jedan historijski prostor - ilirik. Sve je bolje od uguravanja treće strane u državnom smislu. Mislim na taj RS. Zbog toga i ne funkcioniramo. Bez jake BiH u zaleđu sa svim njenim resursima, ni Hr ne može baš glatko napredovati, to da znaš.
apsolutno točno..odlično si to analizira..ali znaš kako je završio paradžik...kos je to odradio nije tuđman..ali budi pošten i reci mi jeli klima u muslimana bila za to zajedničko..jebote već su padale granate po bih a kleli ste se u jna..mi nismo odma smo znali što nas čeka..i još jedna stvar ti to gledaš ko i većina ovdi iz kuta bih...vjeruj mi u rh nakon onoe histerične detuđmanizacije sada vlada sasvim druga klima..nema čak oponenata ni tamo di su najžešći bili..osim nešto marginalaca..
Sad imam neku polusatnu obavezu. Donijet ću ti post od kojeg se tresao forum i to mjesecima a čiji sam ja autor, kako bih rekao šta mislim o tome. zapravo u pitanju je samo surova istina o bošnjačkim zabludama u vezi SFRJ.