Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Prvo da kazem da je moj muz alergican na turbo folk muziku, ali bukvalno alergican. I da bih mu posteno vratila "za nesto" kad je zaspao pred vece, a tu noc isao na biliraj u klub(sve nasi),ja mu na mobitel stavila Saka Polumentu ni danas ne znam sto me nije ubio ili kako sam izbjegla da me ne ubije. Jos da kazem da sam sacekala da dodje tamo da pocne igrati i onda ga nazvala.
Ruana wrote:Prvo da kazem da je moj muz alergican na turbo folk muziku, ali bukvalno alergican. I da bih mu posteno vratila "za nesto" kad je zaspao pred vece, a tu noc isao na biliraj u klub(sve nasi),ja mu na mobitel stavila Saka Polumentu ni danas ne znam sto me nije ubio ili kako sam izbjegla da me ne ubije. Jos da kazem da sam sacekala da dodje tamo da pocne igrati i onda ga nazvala.
Zloćo
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
U mog komšije koji ima 70 godina svira Hajmo Bosno. Ali kako je to smiješno kad mu zazvoni. Odjednom negdje čuješ prigušeno Haaaaaaaaaaajmo Bosno, hajmo Hercegovino. A on vadi mob iz džepa i okreće ga prema prozoru tj svjetlosti da bolje vidi zelenu tipku.
nekad daaaaaaaaaaaaaaaaaaaavnooooo sam imao onu od Ede Maajke - Mater vam j.... i to samo onaj isjecak na kraju kad to ponavlja jednu tri-cetiri puta i svaki put sve zesce.
kako se stari jednom ispametio (zbog glasnoce) i iznenadio (zbog teksta) kad mi je zazvonio mobitel. STA JE TO?!!!! pa kad je skontao sta je - TI NISI NORMALAN!