BDSM ...ili sado te mazo

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 624 times
Status: Offline

Re: Grub sex, vezivanje....

Post by Zagorka » 21 Feb 2013, 20:23

persephone,evo ti bureka (camargue)pa vjezbaj na njemu,vidis da se sam ponudio :oo ako prezivi nastavi na svom....taman se ispraksas,usavrsis :ooo
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 39918 times
Been thanked: 25945 times

Post by Rum » 21 Feb 2013, 20:31

Persephone wrote:Ljudi, molim za pomoc. Decko moj je izrazio zelju da ga vezem i malo da se izivljavam na njemu. Nikad to nisam radila pre pa bi svaki savet znacio. Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?
ti si neko stari idi kupaj ribe idi beri baje :lud
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7424 times
Been thanked: 17253 times

Post by Maja » 21 Feb 2013, 21:46

Treba javiti Maci da dođe i odgovori kako treba.

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3849 times
Been thanked: 2894 times

Post by Pasaga » 21 Feb 2013, 21:58

Maja wrote:Treba javiti Maci da dođe i odgovori kako treba.

:plavi :plavi :haha
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

nl74
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by nl74 » 21 Feb 2013, 21:59

Persephone wrote:Ljudi, molim za pomoc. Decko moj je izrazio zelju da ga vezem i malo da se izivljavam na njemu. Nikad to nisam radila pre pa bi svaki savet znacio. Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?
prvo,ako si mlada lako to rješavamo.Ti njega sveži pa onda mene zovi da idemo u drugu sobu a on neka uživa svezan :plavi :plavi :plavi

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 624 times

Post by Zagorka » 21 Feb 2013, 22:14

nl74 wrote:
prvo,ako si mlada lako to rješavamo.Ti njega sveži pa onda mene zovi da idemo u drugu sobu a on neka uživa svezan :plavi :plavi :plavi
Dobar način mučenja :plavi
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

nl74
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by nl74 » 21 Feb 2013, 22:27

Zagorka wrote:
nl74 wrote:
Dobar način mučenja :plavi
ovo joj je samo moj prijedlog i to dobronamjerni :plavi :plavi

mailed
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mailed » 21 Feb 2013, 22:47

Dobro ga vezi za krevet a onda pozovi ljubavnika
njemu dozvoli da vas posmatra :oo
Garantovano ce biti izludjen :ooo

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time

Post by STrendzer » 22 Feb 2013, 09:15

Zagorka wrote:persephone,evo ti bureka (camargue)pa vjezbaj na njemu,vidis da se sam ponudio :oo ako prezivi nastavi na svom....taman se ispraksas,usavrsis :ooo
sta velis da im demonstrira-mo jednu kratku epizodu za poduku ;) ono kao "slatki intermeco"..:obrve

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 22 Feb 2013, 09:19

camargue wrote::) ...bas je lijepo kad guzni obrazi malo pocrvene ili jos bolje-porude...malo od shaka a moze i ona lahka plasticna papuca(s mora) pa po guzi...joooj sto puca a ne boli previse.. :pusi :plavi
:zubi
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3849 times
Been thanked: 2894 times

Post by Pasaga » 22 Feb 2013, 12:10

Luna. wrote:
camargue wrote::) ...bas je lijepo kad guzni obrazi malo pocrvene ili jos bolje-porude...malo od shaka a moze i ona lahka plasticna papuca(s mora) pa po guzi...joooj sto puca a ne boli previse.. :pusi :plavi
:zubi

..ja...samo ako nije jela graha.... :pusi
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Ruana

Post by Ruana » 22 Feb 2013, 16:52

Decko ti izgleda voli vruce, uzmi cokoladu rastopi je ono kao za kolace ali pazi ne valja kad se ohladi, znaci odma sa sporeta pospi po njemu, isto tako dok je vrela razmazi po njemu i ostavi da se hladi dok ti odes u apoteku po jekodermu njega ce to izluditi. U slucaju da ne izludi dovojno mozes proces ponoviti ili ako ne voli slatko, ako je vise za slana jela, rastopi malo maslaca ali isti slucaj kao i sa cokoladom, ne valja kad se ohladi. I naravno on moze i odjecu zadrzati na sebi izludice ga vjeruj mi mokre vruce, slatke ili masne farmerke ma sebi. Samo je vazno da je napitak vruc a on dobro zavezan.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9148 times
Been thanked: 10859 times

Re: Sado-mazo

Post by Krokodil Behko » 31 Mar 2013, 12:32

Jedini mazo u kojem bih možda uživao, jeste da se nadjem pod nekom sisatom stokilašicom :DD

komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by komsija » 31 Mar 2013, 12:53

Sadomazohizam psihički poremećaj koji se javlja kada se osoba, mazohistički ili sadistički nastrojena, identifikuje sa osobom koja joj nanosi bol ili čiju patnju uzrokuje. Smatra se odbranom od kastracijske anksioznosti. Iz psihoanalize saznajemo da pacijenti sa mazohističkim osobinama često imaju sadističke snove i obrnuto. Novija tumačenja ga tumače kao erotski, a ne agresivan nagon.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Sadomazohizam

Na linku ispod malo vise o tome

http://www.navidiku.rs/magazin/nauka/se ... ija_11105/
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!

Jonas
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 121 times
Been thanked: 448 times

Post by Jonas » 31 Mar 2013, 13:34

Krokodil Behko wrote:Jedini mazo u kojem bih možda uživao, jeste da se nadjem pod nekom sisatom stokilašicom :DD
O tome uopće nema smisla raspravljati zato što se to još nije desilo. :obrve

paparaci
Hadžija
Hadžija
Been thanked: 1 time

Post by paparaci » 01 Apr 2013, 03:31

a sta je to Sado maz'o? :ha

jeste li polet'li?! :hihi :p
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2773 times
Been thanked: 2207 times

Post by Calla » 01 Apr 2013, 21:50

BDSMIzvor: Wikipedija Posto se Komsija posluzio vikipedijom daj da napravimo osnovicu i ove produzene vrste seksa!!
Skoči na: orijentacija, traži
Zastava leather, latex i BDSM ponosaBDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). To je konsenzualno, erotsko, seksualno igranje uloga u kojem uzajamno uživaju obje (ili sve) osobe, a koje uključuje ostvarivanje fantazija o dominaciji, pokoravanju, ograničavanju, nadzoru, vezivanju, kažnjavanju i seksualiziranom bolu. U BDSM odnosima osobit naglasak stavlja se na sigurnost, jer oni uključuju mnoge potencijalno opasne činove. Većina ljudi koji prakticiraju BDSM koriste unaprijed dogovorenu sigurnu riječ (eng. safeword) kao signal za prestanak aktivnosti. Budući da je u pitanju igranje uloga, obično "Stani!" ili "Dosta!" moglo bi se pogrešno interpretirati i zato su to uglavnom riječi koje teško da se koriste za vrijeme seksa.

Bottom je pasivna osoba u BDSM seksu i stimulirana je od top osobe. Top osoba u BDSMu ima aktivnu, dominantnu ulogu. Ti isti nazivi se koriste i kontekstu analnog seksa kod gej muškaraca.

Sigurna riječ (safe word) je lozinka koja se koristi u BDSM-u i izgovara se jedino kada se želi označiti krajnja granica "izdržljivosti" bottom osobe koja u tom trenutku signalizira top osobi da se seansa prekida. Ta riječ je uglavnom neka koja se obično ne izgovara za vrijeme seksa, budući da se "ne, prestani", u svrhu većeg efekta BDSM seansi, može slobodno izgovarati.

Leather (koža) je posebna skupina SM (sadomazohističke, često i S/M ili S&M) subkulture u SADu, a danas se upotrebljava za cijelu kulturu, zajednicu, koja uključuje stil oblačenja i ponašanja, te često prakticiranju BDSM-a.
Latex (lateks) je također posebna skupina BDSM subkulture koja, za razliku od kože, uključuje stil oblačenja u lateks, gumu ili neki drugi umjetni materijal. Za razliku od leather i BDSM, fetiš na latex nema toliki naglasak na odnose moći ili druga pomagala, koliko na sam materijal.
Sadržaj [sakrij]
1 Osnove
Last edited by Calla on 01 Apr 2013, 21:53, edited 1 time in total.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Calla » 01 Apr 2013, 21:52

kako kaze Linda Evangelista,drski editioral dostojan samo najhrabrijim,,

i od svih mogucnosti Behko izabrao debeljucu sisatu zenu koja ga pritisce na pod i gusi,,

,,bem ti tu tvoju izabranu tehniku ,
umjesto da je nahajcas telefonom da skine gacice,,navuce najlon carape crvene stikle i da te danima zavodi po ulicama tvojega grada ti se odlucio za pasivnost ispod njenog sisatog sala ,,cccccc :stop
Last edited by Calla on 01 Apr 2013, 22:11, edited 1 time in total.

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Calla » 01 Apr 2013, 22:09

Koliko god da mi literature procitamo na SM temu ,
primjera radi uzimam Sade marquisovu biografiju kao najpoznatijeg teskog sadiste svih vremena
ili gledali filmove sa ovakvim sadrzajima ,postoji i postojat ce uvjek jedna ogromna razlika izmedu procitanog i odradenog,,!!!

Cesto ljudi zele samo iz ciste radoznalosti saznati ili pribliziti se pravoj istini sta se to tamo desava izmedu skrivenih mracnih kulisa (podruma SM,clubova)pogotovo na danasnjici u kojima najvise se krecu visokorangirane osobe sa odgovornih radnih polozaja (sve veca publika ovakvih SM igara se uvlaci u visokorangirane profesije ,sudije,zubari,odvjetnici,ministri predsjednici)

ni danas dan nemamo pravi iskreni odgovor zasto 90 %muskaraca izrazava zelju da dominiraju nad svojim partnericama i zasto 70 % zena izrazava zelju podatnosti muskarcu ,a nikada se ovi partneri ne usuduju licno izreci da vole odlaziti u Sadomazo klubove u kojima nekada po cjeli vikend provedu u razlicitim igricama svojih srca .
Kako se kaze ,sve sto odrasle punoljetne osobe u odraslom dobu odluce da u sexu prakticiraju bez vecih povreda onog drugog moze se svrstati u mastovitost scenarija zajednicke igre u dvoje !!!(napaljivanje i zavodenje odigrava se individualno sve zavisi kojoj podgrupi sub ili dom osoba pripada,,i jako je tesko pronaci pogodnu osobu za ovakve kompleksne zajednicke igre
Last edited by Calla on 01 Apr 2013, 23:49, edited 1 time in total.

Calla
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Calla » 01 Apr 2013, 22:51

voajerstvo,,sta mislite koliko muskaraca iz daljine rado pregledaju njihova bedra (lagani uvod )fetisizam!!

Post Reply

Return to “Sex”