Moderators: spacebound, Duminjo
ti si neko stari idi kupaj ribe idi beri bajePersephone wrote:Ljudi, molim za pomoc. Decko moj je izrazio zelju da ga vezem i malo da se izivljavam na njemu. Nikad to nisam radila pre pa bi svaki savet znacio. Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?
Maja wrote:Treba javiti Maci da dođe i odgovori kako treba.
prvo,ako si mlada lako to rješavamo.Ti njega sveži pa onda mene zovi da idemo u drugu sobu a on neka uživa svezanPersephone wrote:Ljudi, molim za pomoc. Decko moj je izrazio zelju da ga vezem i malo da se izivljavam na njemu. Nikad to nisam radila pre pa bi svaki savet znacio. Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?
Dobar način mučenjanl74 wrote:prvo,ako si mlada lako to rješavamo.Ti njega sveži pa onda mene zovi da idemo u drugu sobu a on neka uživa svezanPersephone wrote:Ljudi, molim za pomoc. Decko moj je izrazio zelju da ga vezem i malo da se izivljavam na njemu. Nikad to nisam radila pre pa bi svaki savet znacio. Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?![]()
![]()
ovo joj je samo moj prijedlog i to dobronamjerniZagorka wrote:Dobar način mučenjanl74 wrote:prvo,ako si mlada lako to rješavamo.Ti njega sveži pa onda mene zovi da idemo u drugu sobu a on neka uživa svezanPersephone wrote:Ljudi, molim za pomoc. Decko moj je izrazio zelju da ga vezem i malo da se izivljavam na njemu. Nikad to nisam radila pre pa bi svaki savet znacio. Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?![]()
![]()
Persephone wrote:Ljudi, molim za pomoc. Decko moj je izrazio zelju da ga vezem i malo da se izivljavam na njemu. Nikad to nisam radila pre pa bi svaki savet znacio. Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?
sta velis da im demonstrira-mo jednu kratku epizodu za podukuZagorka wrote:persephone,evo ti bureka (camargue)pa vjezbaj na njemu,vidis da se sam ponudioako prezivi nastavi na svom....taman se ispraksas,usavrsis
camargue wrote:...bas je lijepo kad guzni obrazi malo pocrvene ili jos bolje-porude...malo od shaka a moze i ona lahka plasticna papuca(s mora) pa po guzi...joooj sto puca a ne boli previse..
![]()
Luna. wrote:camargue wrote:...bas je lijepo kad guzni obrazi malo pocrvene ili jos bolje-porude...malo od shaka a moze i ona lahka plasticna papuca(s mora) pa po guzi...joooj sto puca a ne boli previse..
![]()
Decko ti izgleda voli vruce, uzmi cokoladu rastopi je ono kao za kolace ali pazi ne valja kad se ohladi, znaci odma sa sporeta pospi po njemu, isto tako dok je vrela razmazi po njemu i ostavi da se hladi dok ti odes u apoteku po jekodermu njega ce to izluditi. U slucaju da ne izludi dovojno mozes proces ponoviti ili ako ne voli slatko, ako je vise za slana jela, rastopi malo maslaca ali isti slucaj kao i sa cokoladom, ne valja kad se ohladi. I naravno on moze i odjecu zadrzati na sebi izludice ga vjeruj mi mokre vruce, slatke ili masne farmerke ma sebi. Samo je vazno da je napitak vruc a on dobro zavezan.Persephone wrote:Ljudi, molim za pomoc. Decko moj je izrazio zelju da ga vezem i malo da se izivljavam na njemu. Nikad to nisam radila pre pa bi svaki savet znacio. Sta da radim kad ga vezem? Kako ga izludim?
O tome uopće nema smisla raspravljati zato što se to još nije desilo.Krokodil Behko wrote:Jedini mazo u kojem bih možda uživao, jeste da se nadjem pod nekom sisatom stokilašicom
Users browsing this forum: Morgen and 1 guest