Skrivečki, ili?Ruana wrote:Prosula bocu jednoj sto svaki dan dodje na posao malo pod gasom.

Moderator: VIP
Skrivečki, ili?Ruana wrote:Prosula bocu jednoj sto svaki dan dodje na posao malo pod gasom.
Priznaj da si ipak popila, nisi odolila iskušenju Loze 45 stepeni.Ruana wrote:Prosula bocu jednoj sto svaki dan dodje na posao malo pod gasom.
Mogao si i meniKrokodil Behko wrote:Odvukao sam dvoja kolica ogrijeva našoj komšinici. Ona loži bukove cjepanice a usfalilo
joj suhog i sitnog a ja toga imam na bacanje.
Mister No wrote:Priznaj da si ipak popila, nisi odolila iskušenju Loze 45 stepeni.Ruana wrote:Prosula bocu jednoj sto svaki dan dodje na posao malo pod gasom.
Zena danima dolazi pod gasom na posao. Smrdi ko tvor. Prvi put joj diskretno kazem da mi je cudno da se negdje cuje alkohol, ona se pravi luda. Drugi put je nadjem da preljeva iz neke male boce u kafu i kazem jo naljepse sto sam mogla, da to ne moze za vrijeme radnog vremena i da ako se to vise ne ponovi ja nisam nista vidjela.Katja wrote:Skrivečki, ili?Ruana wrote:Prosula bocu jednoj sto svaki dan dodje na posao malo pod gasom.
E ovo nisi džabe sigurno,priznajKrokodil Behko wrote:Odvukao sam dvoja kolica ogrijeva našoj komšinici. Ona loži bukove cjepanice a usfalilo
joj suhog i sitnog a ja toga imam na bacanje.
Ama stara žena bona šta ti je?Zagorka wrote:E ovo nisi džabe sigurno,priznajKrokodil Behko wrote:Odvukao sam dvoja kolica ogrijeva našoj komšinici. Ona loži bukove cjepanice a usfalilo
joj suhog i sitnog a ja toga imam na bacanje........mora da je dobra pa kruzis oko nje i gajiš nadu,vraga bi ti gurao tačke drva
![]()
I Ruana kao prosula rakiju,jesu vam djela
ovo ti se ne pika,dok prođeš kroz grad,od njih dvadeset sto zatrazi,moras dati barem jednom-dvomagejsha wrote:Dala prosjakinji novac..
Ma nemoj, ima ih što samo prođuZagorka wrote:ovo ti se ne pika,dok prođeš kroz grad,od njih dvadeset sto zatrazi,moras dati barem jednom-dvomagejsha wrote:Dala prosjakinji novac..
al' ne mozes ih zaobići dvadeset ni da se trudišgejsha wrote:Ma nemoj, ima ih što samo prođuZagorka wrote:ovo ti se ne pika,dok prođeš kroz grad,od njih dvadeset sto zatrazi,moras dati barem jednom-dvomagejsha wrote:Dala prosjakinji novac..
Pa ti živiš u većem gradu, kod tebe ih mora biti višeZagorka wrote:al' ne mozes ih zaobići dvadeset ni da se trudišgejsha wrote:Ma nemoj, ima ih što samo prođuZagorka wrote:ovo ti se ne pika,dok prođeš kroz grad,od njih dvadeset sto zatrazi,moras dati barem jednom-dvomagejsha wrote:Dala prosjakinji novac...........dobro,nekad ih bude manje,a nekad imam dojam da ih bude i više
Prvi put da čujem da dijete ustane prije roditeljaJonas wrote:Bio sam u posjeti kod mame, jedan tjedan. Zbog gledanja serija (sapunica) ona ostaje do kasno u noc budna, a ustaje u 9 i 9:30 sati. A ja, ustajem u 6 sati. Kod mame sam svako jutro ustajao u 6 sati, napravio (joj) kafu*, a u 7 sati je probudio.I to svako jutro.
Ona pocinje svoj dan kafom.
I kafu sam joj nabavio u zrnu, dao je (u ducanu) skroz sitno samljeti...