Moje eminentno misljenje

:
za nezaboravnu stvarno ne znam.........iako sam bila tu nisam upratila tu cetvorku kad je maja jednom napisala na temi banovani clanovi jel se to odnosilo na majora silence i koga jos ne znam.....znaci iako sam pitala i kukala da nisam u toku ........nisam ni saznala sta se izedsavalo.....ok.
znaci za nezaboravnu mi je svejedno.......niti sam je nesto pratilia niti oo ono...........
Sajla : uvijek sam tako mislila ali nikad nisam dala do znanja niti njoj niti na drugi nacin ali : jednostavno je dosadnaaaaaaaaaaaaaaa meni vazda bila

konacno mi se ukazala prilika da to kazem

............sta se sa njom desilo da dobije trajni ban................i to mi je ostalo....manje vise.........maglovito......
Major : cemu ga vracati, lik o svemu a zna se koje su mu teme vrti istu plocu non stop i sumnjam da ce to promjeniti.......
Blento......onakva dobrica....zeza raja.......odjednom vukadin........skidanje postalvjenih valjda danlouda...................ne kontam........kakav prenos........
dakle, glasala sam za Sabljara.........nisam sve upratila..........ali meni se svidio na prvu.......ne znam sta je zasro.........
vejsil.......mislim da sam nekad ranije nailazila na njegove provale a ne znam za sta je banovan............ugl. ako nista vratila bi ga zbog nicka pa eto......nek se proba popravit