ma ima tu svega a majka je jedina koja sigurno ne misli zlo svom sinu ma kakav on bio...

Moderator: spacebound
i haj sad pa mu kuhajburek67 wrote:naravno da mama najbolje kuha,ima to nesto i sa psihom posla,znamo mi muski da nam mama samo najbolje zeli tako da je ono sto mama skuha stoposto najbolje sto je ona mogla napravit...a zena,ma zena je ipak na neki nacin "tudjin",haj joj vjeruj da te nece otrovat ako si slucajno nekim slucajem suknjlovac ili ako je primijetila da pocesto bacas pogled prema komsinici ..![]()
![]()
ma ima tu svega a majka je jedina koja sigurno ne misli zlo svom sinu ma kakav on bio...
mailed wrote:
i haj sad pa mu kuhajprisjelo vam dabogda
![]()
i jos ocekuju da bude bolje nego sto mama skuha
ja glupe ti recenice burek,izvini,ali me izbaci sa stolice........cuj jedino mu mama ne zeli zloburek67 wrote:naravno da mama najbolje kuha,ima to nesto i sa psihom posla,znamo mi muski da nam mama samo najbolje zeli tako da je ono sto mama skuha stoposto najbolje sto je ona mogla napravit...a zena,ma zena je ipak na neki nacin "tudjin",haj joj vjeruj da te nece otrovat ako si slucajno nekim slucajem suknjlovac ili ako je primijetila da pocesto bacas pogled prema komsinici ..![]()
![]()
madam Bovary wrote:burek67 wrote:naravno da mama najbolje kuha,ima to nesto i sa psihom posla,znamo mi muski da nam mama samo najbolje zeli tako da je ono sto mamajel vidis ove smajlije gore M.B.(ovo MB me podsjeca na mercedes benz skracenicuskuha stoposto najbolje sto je ona mogla napravit...a zena,ma zena je ipak na neki nacin "tudjin",haj joj vjeruj da te nece otrovat ako si slucajno nekim slucajem suknjlovac ili ako je primijetila da pocesto bacas pogled prema komsinici ..![]()
![]()
![]()
)...jel vidis da sam to pomalo ironicno rekao...
mozda i ima takvih majki,necu reci ne,ali znam moju majku kakva je i koliko je spremna za mene ucinit...ja pricam iz moje perspektive ali i vecina majki je spremna takoreci sve za svoje dijete da ucinima ima tu svega a majka je jedina koja sigurno ne misli zlo svom sinu ma kakav on bio...
ja glupe ti recenice burek,izvini,ali me izbaci sa stolice........cuj jedino mu mama ne zeli zlo![]()
ne znas svaciju situaciju,i ne znas da postoje mame koje i nisu bas toliki prijatelji sinu,i zato izvini molim te,ali nemoj bubati
(zena mu je kao neprijatelj)
Heidi wrote:ja sam svojoj nesudjenoj svekrivi u po ociju rekla da MOJA MAMA bolje kuha![]()
mozda je zato nesudjena![]()
Znam, samo bacam bubu u uho ako kojoj zatreba za uzvratiti.Maja wrote:Nešto nisam vidjela da žene muževima govore moj tata je bolji od tebe
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests