Ma nije pitanje misljenja. Ono je ko guzica, svako je ima.

Moderator: Krokodil Behko
Ma nije pitanje misljenja. Ono je ko guzica, svako je ima.
Pa eto, i moj post je potvrda da 90% šta se uči u školi je glupost
Predaješ se u pokušaju provokacije.
Jes mozda ako si zidar il magacioner a ne bi bas volio da mi je staticar il knjigovodja tako vjest da zna razbit petobanku a ostalo mu nevazno.Sta ovo napisa nazife dragi.Naseef Mushroom wrote: 05 Dec 2024, 19:57
Važno je znati naučiti čitati i pisati i osnovno iz matematike, da ako imaš 50 maraka a nešto košta 30, da znaš da treba nazad 20 maraka, skoro sve ostalo je toliko nevažno u životu poslije škole.
Ma nisi ti tvrd orah, nego si nepismen, a takvi su najgori.Naseef Mushroom wrote: 05 Dec 2024, 20:30Predaješ se u pokušaju provokacije.
Ali ja sam tvrd orah, po običaju.
Više sreće, drugi put.
Zato se studira i školuje dalje ali 90% stvari u školi su nevažne. Zašto je statističaru važna hemija i biologija?HAVANA wrote: 05 Dec 2024, 21:12Jes mozda ako si zidar il magacioner a ne bi bas volio da mi je staticar il knjigovodja tako vjest da zna razbit petobanku a ostalo mu nevazno.Sta ovo napisa nazife dragi.Naseef Mushroom wrote: 05 Dec 2024, 19:57
Važno je znati naučiti čitati i pisati i osnovno iz matematike, da ako imaš 50 maraka a nešto košta 30, da znaš da treba nazad 20 maraka, skoro sve ostalo je toliko nevažno u životu poslije škole.
Znam ja da tebi za svaku temu naumpadne vic o Muji.Mirelam wrote: 05 Dec 2024, 22:01Ma nisi ti tvrd orah, nego si nepismen, a takvi su najgori.Naseef Mushroom wrote: 05 Dec 2024, 20:30
Predaješ se u pokušaju provokacije.
Ali ja sam tvrd orah, po običaju.
Više sreće, drugi put.![]()
Pade mi vic na pamet. Dosao Mujo u Akademiju nauka i umjetnosti i pita;"Kako se postaje clan Akademije?"
Kaze mu covjek:"Pa kako ces ti da se uclanis kada si nepismen?"
Kazu Mujo"Pa nisam ja mislio za dopisnog clana , nego za stalnog"![]()
Nece ti ni knjigovodja trebati u buducnosti. Bot ti sam sve odradi ti samo uneses osnovne podatke.HAVANA wrote: 05 Dec 2024, 21:12Jes mozda ako si zidar il magacioner a ne bi bas volio da mi je staticar il knjigovodja tako vjest da zna razbit petobanku a ostalo mu nevazno.Sta ovo napisa nazife dragi.Naseef Mushroom wrote: 05 Dec 2024, 19:57
Kako smo postali glupiNaseef Mushroom wrote: 06 Dec 2024, 05:32Zato se studira i školuje dalje ali 90% stvari u školi su nevažne. Zašto je statističaru važna hemija i biologija?HAVANA wrote: 05 Dec 2024, 21:12
Jes mozda ako si zidar il magacioner a ne bi bas volio da mi je staticar il knjigovodja tako vjest da zna razbit petobanku a ostalo mu nevazno.Sta ovo napisa nazife dragi.
Važan je samo prosjek ocjena zbog kojeg će nabubati i većinu toga zaboraviti 24 sata nakon završetka škole.
Jesu nevažne za svakog od nas pojedinačno kad vratiš film unazad iz sadašnjosti i kad si se vremenom specijalizirao za nešto i uglavnom se time baviš, pa vičeš joj ona hemija učio sam je al nije mi trebala u životu ni 1%.Naseef Mushroom wrote: 06 Dec 2024, 05:32Zato se studira i školuje dalje ali 90% stvari u školi su nevažne. Zašto je statističaru važna hemija i biologija?HAVANA wrote: 05 Dec 2024, 21:12
Jes mozda ako si zidar il magacioner a ne bi bas volio da mi je staticar il knjigovodja tako vjest da zna razbit petobanku a ostalo mu nevazno.Sta ovo napisa nazife dragi.
Važan je samo prosjek ocjena zbog kojeg će nabubati i većinu toga zaboraviti 24 sata nakon završetka škole.
Dobro, imas pravo, u ovom slucaju bih moram prepraviti u Nasef.Naseef Mushroom wrote: 06 Dec 2024, 05:33Znam ja da tebi za svaku temu naumpadne vic o Muji.Mirelam wrote: 05 Dec 2024, 22:01
Ma nisi ti tvrd orah, nego si nepismen, a takvi su najgori.![]()
Pade mi vic na pamet. Dosao Mujo u Akademiju nauka i umjetnosti i pita;"Kako se postaje clan Akademije?"
Kaze mu covjek:"Pa kako ces ti da se uclanis kada si nepismen?"
Kazu Mujo"Pa nisam ja mislio za dopisnog clana , nego za stalnog"![]()
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests