De ne lazi svi znam da ces ti zeni pravitiZMAJ wrote:Prepisao recept jedino umesto prijatno sam napisao : Meni se to jede i nacrtao srce....
Ubeđen sam da će žena praviti:D.

De ne lazi svi znam da ces ti zeni pravitiZMAJ wrote:Prepisao recept jedino umesto prijatno sam napisao : Meni se to jede i nacrtao srce....
Moraš li otkriti moje tajne?rethna wrote:De ne lazi svi znam da ces ti zeni pravitiZMAJ wrote:Prepisao recept jedino umesto prijatno sam napisao : Meni se to jede i nacrtao srce....
Krokodil Behko wrote:Meni nije jasno kako je ovo pomfrit kad nema krompira?
tu je recept postao nezanimljiv za mene.... nek si ga autor sam prži u ulju7. Zagrijte tavu i ulje te pržite trakice palente po dvije do tri minute sa svake strane.
SPINERKA wrote:Krokodil Behko wrote:Meni nije jasno kako je ovo pomfrit kad nema krompira?![]()
nema sanse da ti stapici budu u jednom konadu --polenta se raspada
Čupava wrote:Krompir jučer / krompir danas... A moguce da ce ha i sutra biti....
Veceras, pečen krompir u rerni, ( ja volim reš ..) sa sirom, salatom od kiselog kupusa, uh..ah...eh...
Nema labavo, behkoKrokodil Behko wrote: 16 Nov 2017, 10:56 Ako ne znate kuhati, to nije razlog da se pljuje, po mojim vijestima![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests