žene za volanom
Moderator: Krokodil Behko
Re: žene za volanom
..ne pretjerivat do 160 niko te neće zaustavit... 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
-
- Status: Offline
-
-
Meni je bilo zanimljivo gledati kako kad u gradskoj voznji i naidje pored skole ili negdje znak obavezno 30... kako se usporava i vozi ni mrve preko 30...
a ovdje dodju... pih...
a ovdje dodju... pih...
-
To je nekako u nama, milon puta sam ovo pricala, davno jednom poslje rata prvi avioni kad su poceli slijatati dolje kod nas, isli do Splita avionom i onda autobusom do Sarajeva. Nikad necu zaboraviti, pun avion nasih, ulazimo u Kopenhagenu, niko se ne gura, ne skace preko reda, tako i u Splitu kad smo izlazili, ali kasnije kad smo trebali u bus za Sarajevo, oni isti ljudi, zamalo se ne iskrvise ko ce prvi u autobus. Svi imamo karte, svi cemo sjesti, ali dzaba ono nase u nama.Sheval wrote:Ja nisam jugonostalgičar,niti je ovo u skladu sa temom..ali...mi smo divljaci i ne znamo funkcionirati bez kandžije.
Za vrijeme juge,malo je bilo mudonja koji su u javnosti opsovali Tita jer je bilo kažnjivo...dođe demokracija,jebe svak svakog kako stigne.To smo mi.U svom selu šerifi,van sela lojalni,savjesni građani.Ne vežemo pojas...tek kad uđemo u HR,odjednom 'proradi' taj gen ispravnosti.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3792 times
- Been thanked: 2856 times
to su sigur bili Gacani....Ruana wrote:To je nekako u nama, milon puta sam ovo pricala, davno jednom poslje rata prvi avioni kad su poceli slijatati dolje kod nas, isli do Splita avionom i onda autobusom do Sarajeva. Nikad necu zaboraviti, pun avion nasih, ulazimo u Kopenhagenu, niko se ne gura, ne skace preko reda, tako i u Splitu kad smo izlazili, ali kasnije kad smo trebali u bus za Sarajevo, oni isti ljudi, zamalo se ne iskrvise ko ce prvi u autobus. Svi imamo karte, svi cemo sjesti, ali dzaba ono nase u nama.Sheval wrote:Ja nisam jugonostalgičar,niti je ovo u skladu sa temom..ali...mi smo divljaci i ne znamo funkcionirati bez kandžije.
Za vrijeme juge,malo je bilo mudonja koji su u javnosti opsovali Tita jer je bilo kažnjivo...dođe demokracija,jebe svak svakog kako stigne.To smo mi.U svom selu šerifi,van sela lojalni,savjesni građani.Ne vežemo pojas...tek kad uđemo u HR,odjednom 'proradi' taj gen ispravnosti.

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Jok vala, pretezno bijase Gradiska i okolina. Ali bilo nas je sa svih strana, ali od Gacana bijase samo ova pola moje malenkosti.Pasaga wrote:to su sigur bili Gacani....Ruana wrote:To je nekako u nama, milon puta sam ovo pricala, davno jednom poslje rata prvi avioni kad su poceli slijatati dolje kod nas, isli do Splita avionom i onda autobusom do Sarajeva. Nikad necu zaboraviti, pun avion nasih, ulazimo u Kopenhagenu, niko se ne gura, ne skace preko reda, tako i u Splitu kad smo izlazili, ali kasnije kad smo trebali u bus za Sarajevo, oni isti ljudi, zamalo se ne iskrvise ko ce prvi u autobus. Svi imamo karte, svi cemo sjesti, ali dzaba ono nase u nama.Sheval wrote:Ja nisam jugonostalgičar,niti je ovo u skladu sa temom..ali...mi smo divljaci i ne znamo funkcionirati bez kandžije.
-
Ne može se generalizirati, vozačke sposobnosti su individualne kao što ima žena super vozača (kao npr. ja :P ) tako ima muškaraca kojima bih ja nakon par metara vožnje oduzela vozačku na trajno. 

Počela sam da vozim tek nakon saobraćajne nesreće, najveći razlog je bio da se oslobodim straha. Nisam ga se nikad oslobodila u potpunosti ali vozim, posao mi je takav da nemam izbora. A što se tiče muža, kad smo zajedno uvijek vozi on, ne želim da ga slušam kako mi daje upute kao da sam prvi put u životu sjela za volan, to me izluđuje. U suštini mislim da vozim bolje od njega, jer sam pažljivija, e sad što je on bolji u parkiranju,mala nesavršenost 

Ševac imao si jako puno sreće...ako te oni interceptori provida zaustave platićeš sve unazadSheval wrote:Ali ja nisam tu.Ruana wrote:Pa ovdje bi poslje 5 km ostao bez vozacke makar 5 godina.
Do Zagreba i nazad,konstantno pun gas...i nikom ništa.
Ne pretjerujem,ne idem preko 220.

...kako lagani reče do 150-160 nitko te neće ni pogledati, ali iznad toga je opasno...i naravno u čvorovima gdje je 100 ograničenje tamo striktno treba to poštovati jer tamo i jesu najčešće...ja sam uglavnom tamo i rikavao lovu...i ispred naplatnih

Habibti, ya nour el - ain... 

ne triba mi mojoj mečki su to ionako nedostižne brzine 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2207 times
zene manje zaraduju,,zene losije voze,,,zene ne smiju same izlaziti po .noci bez pratnje muskarca .zene,zene,,zene,,!!
muskarci i zene ja licno
Vozim dobro,,sigurno i snalazim se odlicno i u velikim i u manjim gradskim guzvama takoder gulim isto i kilometraze na brzoj cesti ,nemam problema ni kada me muz vozi ni kada ja njega vozim!!eto
muskarci i zene ja licno
Vozim dobro,,sigurno i snalazim se odlicno i u velikim i u manjim gradskim guzvama takoder gulim isto i kilometraze na brzoj cesti ,nemam problema ni kada me muz vozi ni kada ja njega vozim!!eto
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Anonimus 9
- Poneki mu pročitamo
Ima žena koje perfekt voze al ima brate i onih monstruma kojima definitivno treba oduzet pravo na upravljanje motornim vozilom ,a i ove alkose koji se naroljaju pa sjedaju za volan treba trajno uklonit s ceste !!! 

Em sam izbjeglica ,em rođen na carski rez ,nit kuce nit picke materine
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 624 times
ne treba mi potpis,vecina starijih forumasa znaSpanac_113 wrote:Zagorka wrote:p.s.sigurno sam vozila na destinacije koje vecina momaka koji se hvale gledaju na tv-u

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3792 times
- Been thanked: 2856 times
...kako ljudi znaju fino pricati....i ...ono...lagiti.... 

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce