Ne volim ni Tom Kruza.

Drago mi je zbog tebe.

Moderator: Krokodil Behko
carobnjak N wrote:pa to je umjetnički film Rumčino moja![]()
to što je čovjek ostao ležati na mini a film se završio bez klasičnog raspleta je simbolika Bih jer ako "ustane" rastrgat će je
a ako nastavi ležati , jednostavno ne mrda nikuda ...znači bezizlazna situacija bez konačnog raspleta
Film je baš pun simbolike.... jedna je ona "ko je počeo rat??" i kako se oružje u rukama mijenja, tako se i pitaju jedan drugog.... čim bude netko u mogućnosti ( puška u rukama ) opet će isto biti...carobnjak N wrote:pa to je umjetnički film Rumčino moja![]()
to što je čovjek ostao ležati na mini a film se završio bez klasičnog raspleta je simbolika Bih jer ako "ustane" rastrgat će je
a ako nastavi ležati , jednostavno ne mrda nikuda ...znači bezizlazna situacija bez konačnog raspleta
Tanović je kazao kako se federalna ministrica kulture Zora Dujmović uopće ne ističe u javnosti, da samo posjećuje bh. planine i da ne ulaže o u bosankohercegovačku kulturu.
"Volio bih da se HDZ i SDA dogovore i kažu da im nije stalo do kulture pa da svi znamo na čemu smo i da jurišamo, a ne ovako“, zaključio je Tanović.
Baš nešto razmišljam o tome koji smo retardi. naši su gospodari života i smrti nekakvi đilkoši, mahalaši i ostali u strankama, a za njih niko nikad u svijetu nit je čuo nit će čuti.String wrote:Trebao je nalijepiti ova nasa politicka govna barem jednom recenicom tamo obzirom da je ovih dana davao izjave protiv njih...neka cuje svijet.
Bio je bas ostar kad je davao izjavu za neki portal ne mogu se sjetiti...u jednoj recenici je rekao nesto tipa "izgleda da se bas silom ovdje moraju rjesavati stvari"...Krokodil Behko wrote:Baš nešto razmišljam o tome koji smo retardi. naši su gospodari života i smrti nekakvi đilkoši, mahalaši i ostali u strankama, a za njih niko nikad u svijetu nit je čuo nit će čuti.String wrote:Trebao je nalijepiti ova nasa politicka govna barem jednom recenicom tamo obzirom da je ovih dana davao izjave protiv njih...neka cuje svijet.
Krokodil Behko wrote:Znači sutra iza ponoći?
Čini mi se da nikad nije bio ovoliko nestrpljenja, koa ove godine.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests