Ljetovanja
Moderator: Krokodil Behko
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40225 times
- Been thanked: 26307 times
- Status: Online
Re: Ljetovanja
Plaventilo eto mene kod tebe na ljetovanje 

"Kad bismo znali šta se o nama priča iza leđa, ne bismo se osmjehivali mnogim ljudima."
planovi su u toku....nista konkretno...al definitivno SAMA.....odmor od svega.... 

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40225 times
- Been thanked: 26307 times
Voljena ne tamo tamo se pucaVoljena wrote:odluceno, Tunis![]()
![]()

"Kad bismo znali šta se o nama priča iza leđa, ne bismo se osmjehivali mnogim ljudima."
pa mozda zena i hoce da se puca
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
ma ajd ba razgulite, shta ste se zakacili na mene, na skorom svaki moj post vi morate nesto usrati.
svakom loncu morate biti poklopac.
svakom loncu morate biti poklopac.

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14197 times
- Been thanked: 9791 times
- Status: Offline
nigdje... mozda jedino kuci, ali i to je diskutabilno
Last edited by adacta on 31 May 2012, 13:27, edited 1 time in total.
Reason: spojene teme
Reason: spojene teme
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

Poreč...
Hej drugari, da li je neko bio u Preču na moru? Zanimaju me apartmani, pošto sam odlučio tamo da idem sa ženom, ali ne znamo gdje da se raspitamo o apartmanima, pa ako mogu neke preporuke nekih sajtova ili slično gdje mogu da pogledam više o ponudama apartmana, slike itd..hvala! Ili imate neku zanimljivu lokaciju u blizini Poreča da nam preporučite?
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Nismo se jos skontali gdje cemo....
...u svakom slucaju hrvatska i ovo okolo,otpada...bice neka malo dalja destinacija,a da je nismo posjetili....vidjecu prospekte jos 

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
-
- Sitna buranija
Stoneged pogledaj na http://www.hrvatskaapartmani.hr/apartmani-porec.aspx ili na njuskalo.hr ili možda ovo http://www.aida-tours.hr/accommodation/ ... ment-nives
- Globalni moderator
- Has thanked: 9290 times
- Been thanked: 11051 times
Pomama za ljetovanjima, najjeftinije ponude već razgrabljene

Iako je do sezone godišnjih odmora ostalo prilično dosta vremena, bh. građani razgrabili su najjeftinije ponude za ljetovanja. Ponuda je, ipak, još bogata, a potražnje ima, tako da vlasnici turističkih agencija zadovoljno trljaju ruke.
Kriza, očigledno, nije mnogo uticala na to da se građani odreknu putovanja. Ipak, ako ste plićih džepova, treba da požurite, jer sniženja traju do kraja ovog mjeseca.
"I u januaru, februaru i martu je bilo rezervacija, kada je ljetovanje mnogo jeftinije nego od aprila do avgusta. Što se više odmiče, izbor je suženiji. Prvu rezervaciju imali smo početkom januara, a ima ih i sada", kaže Predrag Žmirić, vlasnik Turističke agencije "Adriatica Line" Banjaluka.
On dodaje da su za odmor najtraženije Turska, Tunis, Grčka i Hrvatska, te naglašava da svi koji planiraju odmor treba da požure, jer je preostalo još malo vremena da prođete jeftinije.
"Sada imamo popuste do deset odsto za one koji ljetovanje rezervišu do kraja aprila", kazao je Žmirić.
Veliku potražnju za ljetovanjima bilježe i u banjalučkoj agenciji "Unis Tours", te takođe ističu da su klijentima pripremili prijatna iznenađenja, ako rezervacije izvrše narednih dana.
"Dosta su tražena putovanja za godišnji odmor, a mi našim klijentima, takođe, popuste za rezervacije nudimo do 30. aprila. Nakon toga uglavnom dolaze standardne cijene. Hrvatska, Grčka, Turska, Egipat i Tunis su zemlje gdje će građani najviše putovati", ističe Jelena Šobot, agent prodaje u "Unis Toursu".
Prema njenim riječima, potražnja za ljetovanjima je na nivou kao i ranijih godina, što znači da kriza nije uticala da redukujemo putovanja.
"Vidjećemo kako će se situacija razvijati do kraja sezone, a zasad smo zadovoljni", naglašava ona.
Ni u sarajevskoj turističkoj agenciji "Ard Travel" se ne žale. Kažu da je bogatija klijentela još ranije rezervisala godišnji odmor, ali da potražnje još ima.
"Kada su države koje su najtraženije u pitanju, tu je u prvom redu Turska, a potom Hrvatska. Još imamo određena sniženja u predsezoni, tako da građanima savjetujemo da požure, pošto su cijene niže do kraja ovog mjeseca", kazali su nam u toj turističkoj agenciji.
Najtraženije zemlje
● Turska
● Grčka
● Hrvatska
● Egipat
● Tunis
(Vijesti.ba/Nezavisne)
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7562 times
- Been thanked: 17697 times
Re: Pomama za ljetovanjima, najjeftinije ponude već razgrabl
Vala više i ta Turska, Egipat i Tunis. Pa naši nigdje ne znaju otići već tu.
Ma Majo, bolje i to nego u Hrvatsku, naplate ti kao gospodi, a tretiraju te ko seljaka...
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

Ma Majo, bolje i to nego u Hrvatsku, naplate ti ko gospodi, a tretiraju te ko seljaka...
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
Zasto ne probate Bugarsku.
Ljudi su odavde provalili neke destinacije,prezadovoljni su.
Zatim veliki dio ide u Cesku....Island je jako atraktivan....
Ljudi su odavde provalili neke destinacije,prezadovoljni su.
Zatim veliki dio ide u Cesku....Island je jako atraktivan....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8743 times
- Been thanked: 5506 times
Nevedene destinacije je skoro pa duplo jeftinije posjetiti ukoliko koristite usluge agencija van BiH.
Svima preporučujem da prvo provjere cijene ljetovanja koje nude agencije iz Austrije, Njemačke pa čak i iz Srbije, jer su uglavnom znatno povoljniji od ovih naših đilkoša.
Srbi tradicionalno imaju najbogatije ponude za Grčku.
Svima preporučujem da prvo provjere cijene ljetovanja koje nude agencije iz Austrije, Njemačke pa čak i iz Srbije, jer su uglavnom znatno povoljniji od ovih naših đilkoša.
Srbi tradicionalno imaju najbogatije ponude za Grčku.
The Dark Side Of The Forum...
Grcko od srca preporucujem. proslog ljeta sam sa djecom isla, nasli stan tik do plaze, prelijepo namjesten, cist, dvije spavace sobe kuhinja i kupatilo, 30 euro dnevno za nas troje. Svaki kafic je imao svoju plazu a malo je reci da su plaze predivne, uz narucenu kafu dobijas i lezaljku i suncobran. Cjena kafe 3,5 eura a kao sto rekoh mozes koristiti lezaljku i suncobran cjeli dan. Fantasticno. Ne bi u Hrvatsku a pogotovo Crnu Goru isla nikad vise.
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8743 times
- Been thanked: 5506 times
Jesi li koristila usluge neke agencije i koje?Bonaqua wrote:Grcko od srca preporucujem. proslog ljeta sam sa djecom isla, nasli stan tik do plaze, prelijepo namjesten, cist, dvije spavace sobe kuhinja i kupatilo, 30 euro dnevno za nas troje. Svaki kafic je imao svoju plazu a malo je reci da su plaze predivne, uz narucenu kafu dobijas i lezaljku i suncobran. Cjena kafe 3,5 eura a kao sto rekoh mozes koristiti lezaljku i suncobran cjeli dan. Fantasticno. Ne bi u Hrvatsku a pogotovo Crnu Goru isla nikad vise.
The Dark Side Of The Forum...
Ne, otisla direktno jer je preko agencije bilo skuplje. Jedna je prijateljica tako prek agencije narucila stan i placala je 70 eura dnevno, za nju muza i dvoje djece. Ja sam kod njih taj prvi dan bila par sati dok nisam nasla sebi smjestaj, i nasla tri kuce od njih za tu cjenu. Ja sam odusevljena bila. Sad, nije to neko atraktivno mjesto, malo mjestasce koje se zove Polihrono, ali jedno desetak minuta autom je gradic koji se zove Hanioti i u kojem bas imas sta vidjeti. Nije skupo ni auto iznajmiti na aerodromu, ova prijateljica je iznajmila auto za 40 eura dnevno (mislim da je to OK cjena) te su se vozali svuda.
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"