Hannibal Lecter wrote:Ja imam osjecaj da cu za koju godinu biti skroz nestabilna osoba. Tako da mi je bolje sto prije

Moderator: Krokodil Behko
Hannibal Lecter wrote:Ja imam osjecaj da cu za koju godinu biti skroz nestabilna osoba. Tako da mi je bolje sto prije
Ovo nema ko nije čuo i vid'oMaja wrote:A jeste li ikad culi npr muz i zena, zena stalno bolesna, rakovi, operacije i svasta, muz ko boca i muz umre a zena zivi iza njega jos 20 godina.
Pa onda dede koji puse od djetinjstva i imaju 60 godina pusackog staza a dozive 90+ godina.
Pa ljude koji zive sve po receptu ili su stalno "po doktorima" zbog preventive, kontrole a ne docekaju 60.
Ima tu nesto.
"zuti zutuju,crveni putuju"Maja wrote:A jeste li ikad culi npr muz i zena, zena stalno bolesna, rakovi, operacije i svasta, muz ko boca i muz umre a zena zivi iza njega jos 20 godina.
Pa onda dede koji puse od djetinjstva i imaju 60 godina pusackog staza a dozive 90+ godina.
Pa ljude koji zive sve po receptu ili su stalno "po doktorima" zbog preventive, kontrole a ne docekaju 60.
Ima tu nesto.
Šta tebe toliko stresira?Hannibal Lecter wrote:Ako je do stresa ja cu brzo umrijet
Kinezi brtSocrates wrote:Šta tebe toliko stresira?Hannibal Lecter wrote:Ako je do stresa ja cu brzo umrijet
Da je do stresa, ja bi' odavno bio u vječnim lovištima brtHannibal Lecter wrote:Ako je do stresa ja cu brzo umrijet
Hannibal Lecter wrote:Kinezi brtSocrates wrote:Šta tebe toliko stresira?Hannibal Lecter wrote:Ako je do stresa ja cu brzo umrijet
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests