Premda je rasprava generalno idiotska (dovoljan je početak i optužba za konzumaciju svinjetine)
Zašto bi, po kom osnovu, Pašo, Galijašević bio uhićen, zbog verbalnog delikta
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Galijašević institucijaMohr wrote:Dževad je institucija za ovog bekana![]()
Premda je rasprava generalno idiotska (dovoljan je početak i optužba za konzumaciju svinjetine)![]()

UHAPSEN.....Mohr wrote:Dževad je institucija za ovog bekana![]()
Premda je rasprava generalno idiotska (dovoljan je početak i optužba za konzumaciju svinjetine)![]()
Hrvatski jezik nije tuđmanizam.... koliko sam upućen, konstitutivan jePasaga wrote:UHAPSEN.....Mohr wrote:Dževad je institucija za ovog bekana![]()
Zašto bi, po kom osnovu, Pašo, Galijašević bio uhićen, zbog verbalnog delikta...mojne Tudjmanizma....
...sto nebi...
samo za vrjeme nedavnih nemilih dogadjanja u Zvorniku,ujdurma oko vehabija...
ZATIM.....PRIVODJENJE masovno BOSNJAKA I ETIKETIRANJE,NAJGRUBLJI MOBING..KOJEM SU BILI IZLOZENI VISE MJESECI...
njegov je projekt...
,...nekima su unistili i zivote.....
Ima toga od ranije...debeli dosje,ni konjska kola ga nemogu povuci.....

Pasaga wrote:...soryyy ..drug...
,...mene asocira na vrlo teske dane.....
primjedba je na mjestu....

Generaliziras, licemjeru.Bla wrote:Pa u principu ovo je ogledalo vremena i prostora u kojem živimo.
Narodnim masama je senzacija da gledaju dvije budale kako se vrijeđaju, mogli su komotno razglabati i o plankovoj konstanti, španskim selima ili problemima u rudnicima, koga briga. Al' da su pomenuli da im je komšinica ugradila silikon u donju usnu, to bi već podiglo nivo pažnje za još jednu ljestvicu.
Pa i ne generalizira... da si ovdje, vidio bi da su top gledane stvari....big brother, farme, parovi i takvi tipovi koji se u eteru vrijeđaju....razlog nije bitan....samo niske strasti uz dozu seljakluka i to je to ....imaš high rating garantSocrates wrote:Generaliziras, licemjeru.Bla wrote:Pa u principu ovo je ogledalo vremena i prostora u kojem živimo.
Narodnim masama je senzacija da gledaju dvije budale kako se vrijeđaju, mogli su komotno razglabati i o plankovoj konstanti, španskim selima ili problemima u rudnicima, koga briga. Al' da su pomenuli da im je komšinica ugradila silikon u donju usnu, to bi već podiglo nivo pažnje za još jednu ljestvicu.
A kad ja nesto slicno kazem, onda sam neki generalizator iz Kanade.storm wrote:Pa i ne generalizira... da si ovdje, vidio bi da su top gledane stvari....big brother, farme, parovi i takvi tipovi koji se u eteru vrijeđaju....razlog nije bitan....samo niske strasti uz dozu seljakluka i to je to ....imaš high rating garantSocrates wrote:Generaliziras, licemjeru.Bla wrote:Pa u principu ovo je ogledalo vremena i prostora u kojem živimo.

Svi smo mi greskom rodjeni.Bla wrote:greškom se rodih, priznajem
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests