Pa jest. Mrak, vlazno, toplo
Samo očuvane .... nemoj mi onih s vraćanom kilometražom, vozio djed na pijacu i nazad
Vrlo dobro!
e,pa draga mojaHurija wrote: 06 Jan 2021, 13:49 Volim čitati sta kažu ovi sa iskustvom,lično meni su najbolji Bošnjaci.
Reci I'm, reci, da se ne zanose punokoteljubi_kadnisamtu wrote: 06 Jan 2021, 15:47 ako jos kazes Argentiki da si iz Bosne, pasce na dupe, obozavaju strance![]()
vecih rasista nisam vidjela, ali ono bas javno govore, nema filtera u glavi
Vidis ti to, emancipirane, borile se godinama da imaju svoje ja, I sad traze level sake I cvrste rukePasaga wrote: 06 Jan 2021, 14:05e,pa draga mojaHurija wrote: 06 Jan 2021, 13:49 Volim čitati sta kažu ovi sa iskustvom,lično meni su najbolji Bošnjaci.
![]()
bit ce mozda smjesno,i tebi,a bgm i ostalima
svedjanke se slomise za bosancima,msm iz ex yu....znas sta kontam
Naravno,one koje zele zaista fin brak,zdravu familiju
Pricao sam sa dosta njih
Vele,imaju pozitivna iskustva od svojih kolegica koje su vec u braku sa bosancima.
Po njihovom,svidja im se da muskarac ima malo cvrscu ruku i kontrolu nad situaciom.
sta kazes ...
![]()
Pasaga wrote: 06 Jan 2021, 14:05e,pa draga mojaHurija wrote: 06 Jan 2021, 13:49 Volim čitati sta kažu ovi sa iskustvom,lično meni su najbolji Bošnjaci.
![]()
bit ce mozda smjesno,i tebi,a bgm i ostalima
svedjanke se slomise za bosancima,msm iz ex yu....znas sta kontam
Naravno,one koje zele zaista fin brak,zdravu familiju
Pricao sam sa dosta njih
Vele,imaju pozitivna iskustva od svojih kolegica koje su vec u braku sa bosancima.
Po njihovom,svidja im se da muskarac ima malo cvrscu ruku i kontrolu nad situaciom.
sta kazes ...
![]()
Pa sta, skine se i ti kaes masala, vid cune prava pionirskaharlekin wrote: 06 Jan 2021, 13:08 Tajland prekrizite,ja sam cuo da na tajlandu zene imaju najvecu kitu
Ovo s libanom neznam al mogo bi probat take ja volim![]()
Jaran moj u sveckoj skont'o grkinju, isto to kaze, svedjanke nula bodova ...
Kaze moja kolegica s posla.. Citav zivot sam se obrazovala, zaradjivala, sve u kucu i za porodicu cuvala, ulagala, gledala sve da ugodi muzu, kad kaze on nasao drugu, ja iselila iz kuce s djecom i pola zivota gdje si bio sta si radioCalla wrote: 06 Jan 2021, 16:04Joj joj ovdje na forumu toliko lijepih zena a to bi zavirivalo pod svedske argentinske Libanonske suknje
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests