Ja ne kukam niti se mucim i obozavam svoju kosuDel Boy wrote:hahahah citam i gledam kako se mucite s kosom![]()
kod mene na kec sto kazu.. ko da je nemam

ajde del tebi bar lako osusiti kosu a meni to najveci probel

Ja ne kukam niti se mucim i obozavam svoju kosuDel Boy wrote:hahahah citam i gledam kako se mucite s kosom![]()
kod mene na kec sto kazu.. ko da je nemam
MAN-lion's classic wrote:Kratka mi je kosa,nisam više imala nerve da se bavim svojom dugom kosom,inače je smeđa/svijetla...
Ponekada se ofarbam i to mora da bude tamna smeđa boja,moj izbor je farba Keune jer mi dugo drži,što se tiče šampona preferiram Elseve sa matičnom mliječi i do sada mi je najbolji kao i maska za kosu,to uključuje i regenerator,pošto okrećem kosu na razne načine onda se služim voskom Taft ljubičasti i lakom za kosu Balea.Mećem ponekad kokosovo ulje da dozovem kosu koja mi se isuši...Toliko o mojim ritualima što se tiče kose...
Otprilike moja frizura http://1.bp.blogspot.com/_z51hrrVaAI0/S ... k-Holt.jpg
a kod ljepše polovine? :laughmarinac wrote:Strogo volim kratku kosu jer se dobro osjecam
Ako poraste malo duza postajem bas nestrpljiv da je sto brze skratim
Ne preduga, onako srednje duzine ali moze i kratka ako nekoj osobi stojimerylin wrote:a kod ljepše polovine? :laughmarinac wrote:Strogo volim kratku kosu jer se dobro osjecam
Ako poraste malo duza postajem bas nestrpljiv da je sto brze skratim
eh da ti je tanka kosa htjela bi malo gušću...gejsha wrote:Imam dugu svijetlosmeđu kosu..Gusta je ,ponekad mi čak to i smeta,jer je dugo sušim,voljela bih da je malo rjeđa![]()
Nije ni ravna ni kovrdžava,jaka je i teško je uvijam ili ispravljam.Mada mi je najčešće ispeglana,jer mi se ne sviđa onako kad je osušim..Bila sam i crna i plava,al eto nekako mi ova svijetlosmeđa najviše odgovara..a ljeti baš lijepo isvijetli..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest