E dobri ste vecinom svi ali ovo, ono s Majinim dzozlucima i blablavim bankomatu me bas nasmija.Nice try wrote: 11 Dec 2017, 08:24 Ne mogu se sjetiti u zadnje vrijeme da sam nešto plaho fulila,samo mi je palo na pamet,čitajući vaše dogodovštine,moje višemjesečno "prosipanje" sa premotavanjem kaseta kada sam dobila prvi kasetofon![]()
Dakle,bila sam drugi,treći osnovne kad nam je tata kupio prvi kasetofon.Do tada imali onaj radio kao kutija,sa ispisanim imenima gradova diljem svijeta i bio stvarno dobar i hvatao sve moguće stanice.Eh,onda smo ga odnijeli na tavan u zasluženu penziju,a na njegovo uvaženo mjesto stavili nov kasetofon.Stvarno,u tadašnje doba kao zmaj.Dakle,odem ja sutradan i kupim dvije-tri kasete,Harijeva i ne sjećam se koja još.Tata mi naruči kod jednog čovjeka da mi snimi neki miks i tako počne moja era slušanja muzike sa kaseta![]()
Od silnih,do tada neviđenih dugmadi nisam ni skužila da ima dugme za brzo premotavanje već sam kasete premotavala tako što bih smanjila ton i pritisla play![]()
![]()
Išlo je tako jedno vrijeme,ja premotavala sve u šesn'est dok mi nije došao rođak i pokazao kako ću premotati![]()
Slucno mi se desilo.
Jedini problem sto sam i poslije tudjeg pokazivanja kako premotavati... Opet nastavila po svom. Tj prstom.
A cvike redovno skidala da se uvjerim da stvarno trebaju.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)