mirallem wrote: Zanimljivas i ti (meni) Pegi Sju.
Iakosi jel (s drugim) blagoslovljena.

Ja cu

Moderator: spacebound
mirallem wrote: Zanimljivas i ti (meni) Pegi Sju.
Iakosi jel (s drugim) blagoslovljena.
otkud zensko znade za cajku? da ne mislis na cavku, to ti je ko blize......Katja wrote:Čajka? To je nestalo s KGB-omRuana wrote: cajkavskim akcentom.
Mislim na GAZ.Alexandar wrote:otkud zensko znade za cajku? da ne mislis na cavku, to ti je ko blize......Katja wrote:Čajka? To je nestalo s KGB-omRuana wrote: cajkavskim akcentom.
Katja wrote: šta sve žensko zna..
A o tome se radi. Hajmo osmijeh za kamere i da zaradimo šta para, valja izdržavati 17-ero djece.Krokodil Behko wrote:
Braun je izjavio da je bio svjestan rizika i da se hrabro uspustio u rialiti šou kako bi se izborio za prava poligamnih porodica u SAD. Kako je naglasio, samo u Juti njih ima na desetine hiljada.
Da nije problem u njoj? Ne prakticira trenutno seks u vezama, samo se ljubi. Možda je tako "teška" bila i u prijašnjim vezama, normalno da će joj biti dosadno. Nije joj 17 godina pa da je neko tjera CIJELI život da bude sa jednom osobom, mijenjala ih je valjda.Sad sam sva u karijeri, ima muškaraca koji mi se sviđaju, malo se ljubim s njima, ali ne prakticiram seks. Moja najdulja veza trajala je četiri godine, a nakon dvije godine seks nam je postao totalna monotonija. Tada sam prvi puta razmišljala o konceptu monogamije i zaključila sam da je to nemoguće. Prva ja priznajem da se ne bih mogla seksati samo s jednim muškarcem cijeli život. Svog tadašnjeg dečka sam prevarila, to je i dovelo do prekida, ali do prevare je dovela dosada.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests