... Potpisem se iza, datum i to...LaMorena wrote: 30 Nov 2019, 19:31 Ima li neka nagrada za prvo mjesto? .. ili slika ide u privatni arhiv, za uspomenu i dugo sjećanje![]()

Sampita kod Ramiza je opcija

... Potpisem se iza, datum i to...LaMorena wrote: 30 Nov 2019, 19:31 Ima li neka nagrada za prvo mjesto? .. ili slika ide u privatni arhiv, za uspomenu i dugo sjećanje![]()
Nema nagrade ali nije ni bitnoLaMorena wrote: 30 Nov 2019, 19:31 Ima li neka nagrada za prvo mjesto? .. ili slika ide u privatni arhiv, za uspomenu i dugo sjećanje![]()
A jooj MutevelijaMutevelija wrote: 30 Nov 2019, 20:27 Nisam htio slikati jer ste me obeshrabrili slsbim glasovima, drugi put kad postavim sliku dobro razmislitr kako cete glasati
Eto nemam motivacije volje ni inspiracije za slikanje I ucestovanje na ovoj temi.
![]()
Ako ti je mrsko ok, ali nemoj da ti nečija kritika bude razlogMutevelija wrote: 30 Nov 2019, 20:34 Meni nekad I da budem medju prvimw.
Ma.mrsko mi slikavat pa se pravdam
Ali trebalo je reci dooobra je slika mozes ti I boljeA nije ne valja.
Ah to je za pobjednika samolejlamo wrote: 30 Nov 2019, 21:09 haj storm, zatvaraj glasačko mjesto, broji glasove, pa da se jede ta šampita![]()
Jesi li to ti pobjednica? Ramizova šampita je mmmlejlamo wrote: 30 Nov 2019, 21:09 haj storm, zatvaraj glasačko mjesto, broji glasove, pa da se jede ta šampita![]()
Nije, makar još nije
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests