Pa koliko to ima kretena na svijetu!?

Ponašanje u društvu i odnosi među ljudima. Humanost, predrasude.

Moderator: Krokodil Behko

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10302 times
Been thanked: 12179 times
Status: Offline

Re: Pa koliko to ima kretena na svijetu!?

Post by Krokodil Behko » 27 Feb 2012, 11:59

Majka pored djeteta izvodila erotski ples, pa snimak stavila na internet

Ima lijepu pozadinu, lijepo pleše, muzikalna je... ali u najmanju ruku je neukusno da ovakav ples izvodi u istoj prostoriji u kojoj se dijete igra.

Globalni kretenluk, prijeti unistenjem covjecanstva :kafa

Pogledajte video!!!

http://www.24sata.info/zabava/zanimljiv ... ernet.html

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 627 times

Post by Zagorka » 27 Feb 2012, 22:26

:bua prvo mi je ruzna k'o pas,drugo uopce nema nikakve pokrete,samo cijelo vrijeme trese guzicu i to joj je sva mudrost....ako je to vrh njenog zivotnog znanja,odmah neka se objesi.... :kafa
drugo,ja uvijek kazem da bih prije dobijanja djece dovodila ljude na razgovor da vidim jesu li uopce normalni....zakonom bi zabranila radjanje djeteta bez odobrenja/dozvole....znam da je pad nataliteta(navodno)i da mozda grubo zvuci,ali definitivno ovom svijetu ne trebaju narkomanke koje prodaju bebe za drogu,ili zene upitnog morala(najblaze receno)koje ce istraumatizirati djecu,cesto se dogadja da neki od mnogobrojnih ljubavnika napastvuje i dijete....
ili ove glupace koje ne znaju da je svaki snimak djeteta pedofilima(vrebačima)dobrodosao....
Ili jos neki roditelj koji ce trogodisnje dijete izbaciti na hladnu ulicu bosih nogu,kako bi prosilo
Sve navedene,po kratkom postupku :puca
Samo se pune domovi djecom i drustvu se stvara dodatni teret....pa ti pusti svaku budalu da pravi i radja djecu :ljut
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by blento59 » 04 Mar 2012, 15:48

Strava u Južnom Walesu: Zlostavljani trogodišnji dječak bio je toliko gladan da je čupao i jeo vlastitu kosu

Image

TROGODIŠNJI dječak iz Južnog Walesa kojeg su okrutni roditelji zaključali u improviziranu ćeliju bio je toliko gladan da je čupao i jeo vlastitu kosu, prenosi Daily Mail.

Njegova 25-godišnja majka Lisa Brooks i 22-godišnji očuh danas su odvedeni u zatvor na služenje kazni. Za vrijeme suđenja poroti je rečeno kako je dječaka od sigurne smrti dijelilo samo nekoliko sati, jer kada je spašen i odveden u bolnicu nalazio se u stanju teške pothranjenosti i dehidracije.

Bio zatvoren u praznoj hladnoj sobi zidova zamrljanih izmetom

Policija ga je pronašla tri tjedna prije Božića 2010. godine nakon anonimne dojave koju je zaprimila socijalna služba. Policajca koji mu je spasio život toliko je šokiralo stanje u kojem se dječak nalazio da je počeo plakati. U maloj praznoj sobi nije bilo svjetla ni grijanja, a vani je padao snijeg. Imao je samo kahlicu, zdjelu i viljušku, a zidovi su bili zamrljani izmetom.

Kada ga je uzeo u naručje dječakove su oči su bile preokrenute te je plitko disao, tijelo mu je bilo pothlađeno i beživotno. Uz loše zdravstveno stanje u kojem se nalazio bili su vidljivi i tragovi zlostavljanja. Imao je masnice na oba oka, veliku posjekotinu na čelu, a na rukama je imao tragove vezivanja.

Dječaka zatvorili jer su "strahovali da ne ozlijedi njihovu drugu bebu"

Nesavjestan i monstruozan par priznao je krivnju za svjesno zanemarivanje djeteta, majka je osuđena na trogodišnju zatvorsku kaznu, dok će očuh u zatvoru provesti tri i pol godine.

Nakon pružene liječničke skrbi i potpunog oporavka zlostavljanog dječaka posvojila je jedna udomiteljska obitelj i zasad ne pokazuje znakove psihološke traume.

Njegovi roditelji svoje su nedjelo opravdavali tvrdnjama kako su dijete zatvorili jer se mališan ozljeđivao te zato jer su strahovali da ne ozlijedi njihovu drugu bebu.

Skoro svako deseto dijete u Velikoj Britaniji trpi neki oblik zlostavljanja

Tužiteljstvo je sudu pokazalo snimku s mobitela koja zlostavljanog mališana prikazuje golog u sobi. Udarao se i plakao, te se čuje kako mu majka i očuh govore da stane uza zid jer u suprotnom neće dobiti doručak.

Prema nekim izvještajima njegov slučaj nije jedinstven, skoro svako deseto dijete u Velikoj Britaniji trpi neki oblik zlostavljanja ili zanemarivanja.
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak

silence
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by silence » 04 Mar 2012, 16:02

Ovo što sam pročitala je užas! :sok Ostala sam bez riječi, zbrka mi u glavi... Blagu su kaznu dobili ovi monstruozni roditelji. :zid
Zapanjujuće je saznanje da je svako deseto dijete u V. Britaniji zlostavljano... Zapanjujuće je da toliko ima monstruoznih porodica. Kakav je to narod?! Englezi mi se nikada i nisu dopadali...
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)

blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by blento59 » 04 Mar 2012, 16:06

veoma hladan narod
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 04 Mar 2012, 16:17

Krokodil Behko wrote:Majka pored djeteta izvodila erotski ples, pa snimak stavila na internet

Ima lijepu pozadinu, lijepo pleše, muzikalna je... ali u najmanju ruku je neukusno da ovakav ples izvodi u istoj prostoriji u kojoj se dijete igra.

Globalni kretenluk, prijeti unistenjem covjecanstva :kafa

Pogledajte video!!!

http://www.24sata.info/zabava/zanimljiv ... ernet.html
:puca

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Ubio oca i tražio da ga ispita Horacio iz CSI-a

Post by Krokodil Behko » 11 Mar 2012, 15:54

Image

Dejan Ilić (26) iz sela Vukošić kod Vladimiraca priznao je policiji da je ubio i raskomadao oca Radovana (53).

On je uhapšen nekoliko sati nakon što je unakaženi leš njegovog oca pronađen u jezeru Šljunkara u selu Tabanović, a policiji je ispričao da je Radovana ubio jer više nije mogao da trpi njegovo iživljavanje.

Zločin kakav se ne pamti u vladimiračkom kraju dogodilo se 28. februara u porodičnoj kući Ilića u Vukošiću.

- Dejan je poslije svađe sa ocem, kojih je mnogo bilo u posljednje vrijeme, uzeo sjekiru i udarcem u glavu ubio Radovana. Zatim je tijelo odvukao u kupatilo i raskomadao ga, kako bi uklonio tragove zločina. Odsjekao je obje ruke i obje noge, a odsječene dijelove toliko je istranžirao da je butinu jedne noge praktično isjekao na šnicle. Prizor je bio jeziv! - kaže za Press izvor iz policije, i dodaje:

- Ostatke tijela Ilić je spakovao u dvije torbe "krmače", a trup je umotao u ćebe. Onda se kolima odvezao do Šljunkare i dijelove tijela bacio u jezero. Sutradan
je policiji prijavio nestanak oca. Inspektori su, nakon što su u utorak ujutru iz Šljunkare izvađeni ostaci Radomira Ilića, odmah priveli Dejana i tako za nekoliko sati riješili monstruozni zločin.

- Prvo je negirao zločin, ali kada smo mu predočili dokaze, priznao je. Prije nego što je počeo da priča, pitao je: "Ko je ovdje Horejšio?", misleći na lik iz serije "Mjesto zločina". Rekao je da redovno gleda tu seriju i zato je tražio da ga ispita naš najbolji inspektor - kaže izvor Pressa.

Ilić je potom objasnio zašto je ubio oca.

- Rekao je da je Radovan dugo vremena maltretirao cijelu porodicu i da više to nije mogao da trpi. Kazao je da mu otac nije davao novac, iako su bili imućni, da je sve pare trošio na sebe. Ispričao je da je Radovan maltretirao i njegovu majku, koja ga je zbog toga napustila i sa sobom odvela ćerku, Dejanovu sestru. Otac je u posljednje vrijeme počeo da rasprodaje imovinu i troši pare na provod i na ljubavnicu i Dejanu je, kako je rekao, na kraju pukao film.

Obrisan profil

Re: Ubio oca i tražio da ga ispita Horacio iz CSI-a

Post by Obrisan profil » 11 Mar 2012, 16:01

Stvarno nije fino od mene, i nek mu je laka zemlja a sinu 100 godina zatvora.

Al ja sam se toliko smijala kad sam procitala naslov, morala sam da ustanem sa stolice da bi lakse disala

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 11 Mar 2012, 16:16

A ja opet, kad sam procitao izraze "sljunkara" i "tabanovic",
morah prvo dobro provjeriti, da li je vijest istinita. Medjutim
jeste. Potice iz beogradskih medija a prenijeli su je sarajevski mediji.

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 11 Mar 2012, 16:26

Pa ocito psihicki bolesnik,,ili se pravi...

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 11 Mar 2012, 20:29

postoje ljudi koji brkaju fikciju sa stvarnoscu...

silence
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by silence » 11 Mar 2012, 20:40

Istranžirao i napravio šnicle... Nemam komentara ... :lupa :lupa :lupa :sok :sok :sok :sok
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)

String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 31 times

Post by String » 11 Mar 2012, 21:40

Posto snicla? :hihi
Ma bolje da je trazio da ga ispita psihijatar kakav. :oo
Image

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8534 times
Been thanked: 20244 times

Post by Maja » 12 Mar 2012, 00:34

Ja mislila tražio pravog Horejšija :D.
Al nema veze, i ovako je smiješno :D.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

USA: Otkrivena velika prevara (FOTO)

Post by Krokodil Behko » 08 Apr 2012, 18:43

"Heroina 11. septembra" Tania Head u SAD doselila 2003. godine

Image

Tania Head bila je jedna od neprikosnovenih heroina 11. septembra dok se nije ispostavilo da ona to uopšte nije.

Ipak, postala je glavna junakinja najnovije knjige o terorističkim napadima 11. septembra 2001. i rušenju kula Svjetskog trgovinskog centra u Njujorku - prve o tim događijma koja govori o prevari i pokušaju da se iz užasnog napada izvuče lična korist.

Robin Fisher i Angelo Guglielmo su u knjizi "Žena koja nije bila tamo", opisali kako je Tania Head godinama lagala javnost da je bila u jednoj od Kula u trenutku napada, kako je postala jedna od najpoznatijih "protagonistkinja" tih događaja - gostujući na televizijama, obilazeći američke univerzitete i sastajući se sa najvišim zvaničnicima Njujorka - i kako su je, na kraju, razotkrili.

Njena priča je počela 2004. godine, kada je preko interneta stupila u kontakt sa Udruženjem preživjelih iz napada na Svjetski trgovinski centar.

Image

Prilikom sastanka sa porodicama nastradalih Headova je ispričala priču koja nikoga nije mogla da ostavi ravnodušnim, navodi se u knjizi.

Na dan napada se, tvrdila je, nalazila u južnoj Kuli STC-a, čekajući lift na 78. spratu. U tom trenutku je u zgradu udario avion koji su preuzeli otmičari.

Headova je kazala da je izgubila svijest i da se samo sjeća da joj je pomogao čovek sa crvenom maramom na glavi, koji je ugasio vatru kojom je bila zahvaćena njena odjeća.

On je njoj i nekolicini drugih ljudi pokazao put do požarnih stepenica, kojima su uspjeli da se spuste u podnožje zgrade i izađu, prije nego što se sve srušilo.

Headova je na taj način uspjela da se spase, što bi bilo ravno čudu, jer je samo 19 ljudi, koji su bili iznad mjesta u koje je udario avion, uspjelo bezbjedno da izađe iz zgrade.

Mediji su se odmah zainteresovali za celu priču i ona je gostujući na televizijama kroz suze ispričala potresne detalje o ljudima koji nisu uspjeli da izađu:

"Kad sam se pridigla i krenula ka stepenicama vidjela sam umirućeg čovjeka, koji mi je rekao svoje ime i pružio venčani prsten da predam njegovoj supruzi. To nikada neću zaboraviti."

Image

Javnost je još više bila potrešena kada je rekla da je njen vjerenik David nastradao u drugoj kuli. Više nije bilo povratka, nesrećna devojka je postala simbol patnje i žrtvovanja koje su podnijeli Njujorčani tog dana.

Headova je imenovana za predsjednicu Udruženja preživelih u napadu 11. septembra, vodila je građane koji su dolazili u Njujork da obiđu mesto napada Graund ziro.

"Ono što sam vidjela nikada neću zaboraviti. Videla sam mnogo smrti i uništenja, ali i nadu da će sve proći", govorila je u obraćanju studentima, na godišnjicama obilježavanja 11. septembra.

Sve se činilo istinito i potresno... A onda je istina počela da izlazi na videlo.

Naime, cijeloj priči je falio samo jedan detalj.

Headova nikada nije pristala da o posljednjim trenucima pred rušenje Kule priča sa porodicama nastradalih. Uprkos traumama koje bi to moglo da im izazove, porodice su željele da čuju neki detalj od nje, o tome šta su njihovi najdraži posljednje rekli, gde su se nalazili, koga su dozivali.

Image

Headova se godinama pravdala da je za nju previše traumatično da ulazi u detalje, izbjegavajući susrete sa porodicama.
"Nikada sa nama nije podijelila te detalje, uvijek je govorila da je previše bolno za nju da o tome govori", priča Alison Krouter, majka Velsa Kroutera, osobe sa crvenom maramom za koga je Headova ispričala da ju je spasao. Krouter nije preživeo napad i nije bilo nikog ko bi mogao da potvrdi njenu priču.

Sve što je govorila počelo je da se ruši kao kula od karata... ili kao njujorške kule.

Kada je natjerana da saopšti prezime svog navodnog vjerenika Davida, otkriveno je da osoba sa tim imenom jeste nastradala u sjevernoj Kuli, ali je njegova porodica rekla da on nikada nije bio vjeren i da nikada nisu čuli za devojku sa tim imenom.

U Udruženju preživjelih su rekli da nisu mnogo znali o njenom životu prije 11.septembra 2001.godine, pošto im je samo rekla da je kćerka diplomate. Pričala je i da je putovala na Tajland i u Nju Orleans, da pruži pomoć stradalnicima, posle cunamija i uragana Katrina.

Image

Da njenim lažima nema kraja, vidjelo se i iz priče po kojoj je u znak sjećanja na svog vjerenika osnovala Fondaciju za pomoć djeci, iako nijedna fondacija sa takvim imenom nije registrovana u Njujorku.

Autori knjige na kraju otkrivaju da je njeno pravo ime Alisia Head i da u vrijeme napada na Bliznakinje uopšte nije ni bila u Njujorku, već u Barseloni, gdje je živjela.

"Heroina" 11. septembra 2001. je - ustvari - prvi put došla u Ameriku 2003. godine.

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Re: USA: Otkrivena velika prevara (FOTO)

Post by Zagorka » 08 Apr 2012, 19:16

Amerika je od lazi satkana......ipak,mora joj se priznati(ovoj zeni)da je muski odradila svu tu lagariju,kako to ljudi uspijevaju,nikad shvatiti necu... :hm
Malo mi je preseravanje da prostite kad oni kukaju o silnoj tragediji,nezapamcenoj,nevidjenoj.Cinjenica jeste da su ljudi izginuli i to jeste zalost,ali ocito Ameri ne znaju sta je tragedija,neka malo vise istrazuju historiju,ustanovice da je obicna smrt blagoslov. :kafa

gejsha
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 5 times

Post by gejsha » 08 Apr 2012, 19:57

Mašta može svašta..Još je dobro ako se može unovčiti .
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

Post by Konsultant » 08 Apr 2012, 23:06

6 cifara iracana je manje.

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 09 Apr 2012, 00:55

Madame, Madame,,ma sta pises,,,
ajd, nek misli ko sta hoce, sta cu se ja vise nervirati

Nego, majka mu stara, ovako debelu heroinu u zivotu nisam videla

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 09 Apr 2012, 20:52

MORENA wrote:Madame, Madame,,ma sta pises,,,
ajd, nek misli ko sta hoce, sta cu se ja vise nervirati

Nego, majka mu stara, ovako debelu heroinu u zivotu nisam videla
Pisem sto znam Morena.Da li si ti ili neko tvoj bio u Afganistanu?Da li znas kakve su se stravicne stvari dogadjale tamosnjoj djeci i

zenama?Znas li za holokaust?Za mnoge tragedije,malo citaj,istrazuj,pa nces vidjeti da postoje zivoti koji su dalje od dna.

Znas li sta se radi od Africke djece?

Obzirom na sve,mislim da (na zalost)svijet je u takvom stanju da svakodnevno neko negdje moli Boga za smrt.I za to da dodje sto prije.Obzirom na to sve kazem da smrt nije toliko strasna,koliko je mucenje naroda.
Oni satrase pricom sto je avion uletio,sto ne pricaju cesce malo sta su radili od crnaca?Jedno je eksplozija,drugo mucenje,izivljavanje nad nekim.
Niko ne kuka vise od njih,nemam nista protiv njih,ali oni od svega dramu prave,kao da su najjadniji na kugli zemaljskoj.I ne znaju njihovi tinejdzeri sta je jad. :kafa

Post Reply

Return to “Drustvo”