Fakat, ovi urednici kao da su davanje naslova učili od samog Goebbelsa, a svi redom diplomirali "Specijalni rat".Ciklama wrote:Ova vijest se svake godine ponavlja.
Čista glupost u naslovu.
Utvrdjivanje očinstva
Moderator: spacebound
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
- Status: Offline
Re: Svaki treći otac u RS nije i biološki otac
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
-
Obrisan profil
Ciklama wrote:Ova vijest se svake godine ponavlja.
Čista glupost u naslovu.
Svako treći testirani otac nije biološki otac, a testiranje će raditi oni koji sumnjaju očinstvo, tako da su takvi razultati i očekivani.
haha
hvala, bas kontam koji kurvaRluk u Bosni
-
Ciklama
Nije da ga nema, ali što je previše, previše je.MORENA wrote:Ciklama wrote:Ova vijest se svake godine ponavlja.
Čista glupost u naslovu.
Svako treći testirani otac nije biološki otac, a testiranje će raditi oni koji sumnjaju očinstvo, tako da su takvi razultati i očekivani.
haha
tacnije, u dijelu Bosne, poznatijem pod nazivom "entitet RS";-)MORENA wrote:Ciklama wrote:Ova vijest se svake godine ponavlja.
Čista glupost u naslovu.
haha
E sad necu ni kako ja hocu
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
Republika Sodomica
ccc
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Re: Utvrdjivanje očinstva
Imam ja vala i o tome priču. Prijatelj vragbabin je davno doveo djevojku kući. Samo je prenoćila i otišla. Nitko nikad nije saznao zašto su se razišli. On je oženio drugu i s drugom nema djecu...a ona cura je rodila djevojčicu. On dijete nije priznao nikada. Majka djevojčice nije tražila ispitivanje očinstva, ali djevojčica je odrasla i sama tražila vještačenje. Ispostavilo se da je njegova kći i dobila je sve zaostatke alimentacije. On je imućan i platio je ali nikad ju nije poželio vidjeti i dalje ju ne priznaje kao svoju kći. Kažu da je fizički ista on.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Re: Utvrdjivanje očinstva
Mislim da na TV-u imaju razne gluposti od emisija sa najčešće Romskom poupacijom, koje se bave sa istom problematikom .
Teško je kada se čovjeku povrjedi ego.
Teško je kada se čovjeku povrjedi ego.
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10012 times
- Been thanked: 11897 times
Čačak: Svakodnevne tuče snaha i svekrva zbog očinstva

Od kada je u Čačku otvorena medicinska laboratorija, u kojoj se prvi put u ovom dijelu Srbije može uraditi DNK analiza, za mnoge porodice nema mira i ne prestaje interesovanje za utvrđivanjem očinstva.
U Čačak po potvrdu da su zaista očevi svoje djece najviše dolaze, naravno, Čačani, ali i Ivanjičani, Požežani, Milanovčani...
Zbog papira, koji se dobija u ovoj laboratoriji, pukli su mnogi brakovi, a bilo je i slučajeva da su se snaha, svekrva i sin zamalo potukli pred medicinskim osobljem laboratorije, piše Kurir.rs.
Zaposleni u ovoj laboratoriji nisu željeli da komentarišu dogodovštine iz ordinacije, ali kažu da analizu te vrste rade i da ima interesovanja.
Idu kući u modricama
- Da bi se DNK analiza uspješno uradila, potreban je uzorak krvi oca i djeteta, ili bris sluznice tkiva, na šta se pacijenti najčešće odlučuju.
Izvještaj se čeka od 10 do 15 dana i rezultat, koji im uručujemo u zatvorenoj koverti, 100 posto je pouzdan – kazali su u laboratoriji, dodajući da analiza košta 25.090 dinara (211 eura).
- Iznenađeni smo interesovanjem ljudi sa sela. Petkom, kada je u Čačku pijačni dan, kada obave poslove, bake svrate do nas da vide kako sve to ide, jer kažu da su čule da je moguće utvrditi očinstvo.
Interesantno je da u skoro 50 posto slučajeva sinovi poslušaju majke i dovedu potomke radi testiranja.
U Ivanjici se još i danas prepričava slučaj u kome je svekrva insistirala na tome da se ova analiza uradi jer je sumnjala da njen sin nije otac djeteta.
- U ordinaciju su ušli svi zajedno, otac, sin, snaha i svekrva, a u istom sastavu su otišli i da preuzmu rezultate. Kada su dobili rezultat, snaha i svekrva su se u ordinaciji otimale oko koverte, pobile su se, a da nije bilo prisebnih laboranata, one bi jedna drugoj kosu počupale. Svekrva je po svoj prilici izvukla deblji kraj jer se u Ivanjicu vratila u modricama. Ispostavilo se da dječak jeste njen unuk, ali izgleda da je i sama sumnja doprinijela da se taj brak raskine - kaže bliski rođak ove porodice.
Kažu da od nekoliko desetina obrađenih slučajeva najmanje trećina sazna da nisu očevi svoje djece. Uglavnom su to bračna nevjerstva sa drugim i trećim djetetom.
Zanimljivo je da su u velikom broju slučajeva svekrve one koje najprije izraze sumnju da unuci koje odgajaju nisu njihove krvi.
Kad tate plaču
- U tim situacijama očevi najčešće djecu dovode sami, bez znanja majki. Ujutro kada ih vode u vrtić, dovedu ih i mi uzmemo bris iz nosića ili usta. Kasnije, oni takav postupak supruzi vrlo lako pravdaju navodnim zahtjevom iz vrtića da se uradi bris grla zbog prehlade, a zapravo se radi DNK analiza. Bilo je vrlo potresnih i teških scena - kažu u ovoj laboratoriji.
Izvor: Kurir.rs
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1680 times
- Been thanked: 3216 times
Re: Čačak: Svakodnevne tuče snaha i svekrva zbog očinstva
Doktori mogu uvaliti kopile muškarcu zbog feminizma ako ja i Hanibal karamo jednu curu npr a ne znam ja da mi je Hanibal karao, kad bi došao do sumnje, zbog feminizma doktori mogu podvaliti rezultat DNK da je moj , rodica mi je pričala, to u Švedskoj, ili Arapi tamo ako hoće nevinu doktori mogu i to slagati, jer šta ako se sazna da nosi kopile odma je treba istjerati, i šta će ta samohrana majka sa kopilrtom?
Ona se prikači konzervativcu nakon što se "iscuri" izhandra provede život, ako je on sexao se i sa kondonom, država ima pravo da lažirao DNK.
Tako Švedska radi.
Zato bolje ne umakati ako nisi od toga brate dragi ne daruči.
Nadji sebi zenu skromnu a ne traži silikonjaru ili hajvanušu, ili alkoholičarku nek je ova malo manje i ljepša i zgodnija ta je za tebe ako si već "fin momak" šta te briga fizicki izgled, mada i finjaci su prepredeni znam jer sam muško
Ona se prikači konzervativcu nakon što se "iscuri" izhandra provede život, ako je on sexao se i sa kondonom, država ima pravo da lažirao DNK.
Tako Švedska radi.
Nadji sebi zenu skromnu a ne traži silikonjaru ili hajvanušu, ili alkoholičarku nek je ova malo manje i ljepša i zgodnija ta je za tebe ako si već "fin momak" šta te briga fizicki izgled, mada i finjaci su prepredeni znam jer sam muško
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10092 times
- Been thanked: 17087 times
To se ne zna ni ko pije ni ko placa.
Boga mi kad bi moj i pomislio i pomenuo dnk- nema problema.Dobije papir potvrdu i nabijem ga nogom tako da se ne bi lako zaustavio
Boga mi kad bi moj i pomislio i pomenuo dnk- nema problema.Dobije papir potvrdu i nabijem ga nogom tako da se ne bi lako zaustavio
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- spacebound
- Urednik foruma

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1680 times
- Been thanked: 3216 times
Šta će samohrana majka??
Jok zbog čega je?
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41566 times
- Been thanked: 28354 times
Aspacebound wrote: 14 Jan 2018, 10:56 To se ne zna ni ko pije ni ko placa.
Boga mi kad bi moj i pomislio i pomenuo dnk- nema problema.Dobije papir potvrdu i nabijem ga nogom tako da se ne bi lako zaustavio![]()

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41566 times
- Been thanked: 28354 times
A pecat
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- spacebound
- Urednik foruma

- spacebound
- Urednik foruma

Zapecatila bih ja njemu
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Ne sekiraj se, Mute, ti dok dodjes do karanja, seks ce izaci iz mode.Mutevelija wrote: 14 Jan 2018, 10:53 Doktori mogu uvaliti kopile muškarcu zbog feminizma ako ja i Hanibal karamo jednu curu npr a ne znam ja da mi je Hanibal karao, kad bi došao do sumnje, zbog feminizma doktori mogu podvaliti rezultat DNK da je moj , rodica mi je pričala, to u Švedskoj, ili Arapi tamo ako hoće nevinu doktori mogu i to slagati, jer šta ako se sazna da nosi kopile odma je treba istjerati, i šta će ta samohrana majka sa kopilrtom?
Tako Švedska radi.
Nadji sebi zenu skromnu a ne traži silikonjaru ili hajvanušu, ili alkoholičarku nek je ova malo manje i ljepša i zgodnija ta je za tebe ako si već "fin momak" šta te briga fizicki izgled, mada i finjaci su prepredeni znam jer sam muško![]()
Sa druge strane, ako vec nekom "uvaljuju" dijete, prije ce zubaru "uvaliti" nego baustelcu.
. . . . . . . . .