Kako muškarac može uciniti ženu srecnom?
Moderator: Krokodil Behko
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2207 times
- Status: Offline
Re: Kako muškarac može uciniti ženu srecnom?
ma pregovaram sa svim taktikama i.. ne odustajem,,bumo vidjeli,,
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Čini mi se da se moraju naći ljudi sa sličnim načinom razmišljanja. Da ih sretnim čine iste stvari. Onda je sve lakše. Ne kažu džaba stariji ljudi "beri gljive oko svoje njive". Nažalost, prođe pola života pa onda skonatamo...
Zahtjevi se mijenjaju od žene do žene
Mene učiniti sretnom može svašta, al' ako je u pitanju muškarac, valjda, mora da mi NE nosi cvijeće (mrzi me poslje da ga iznosim iz kuće i to tako), ne dira kad slušam muziku (uvijek
) i još nešto, još nisam izmislila.
Podržavam Almu u potpunosti.

Podržavam Almu u potpunosti.
I'm to busy to be charmed (c)
Moju ženu male stvari čine sretnom, to kad je riječ o stvarima - predmetima, poklonima. Valjda je to zbog toga što joj emocionalno pružam sve što želi. Volim je i ona mene i to tako ide, ne samo kad je brak u pitanju.
male stvari..jesi siguran
da joj se nikad ne prestajem udvarat..eto..

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
I mog muza zenu cine neke male stvari sretnom, to kad je rijec o predmetima, poklonima hahahahahahahahahahaahkrhotina wrote:Moju ženu male stvari čine sretnom, to kad je riječ o stvarima - predmetima, poklonima. Valjda je to zbog toga što joj emocionalno pružam sve što želi. Volim je i ona mene i to tako ide, ne samo kad je brak u pitanju.
Tasna recimo mora bit malo veca

Salim se ja s tobom, ovo je tacno, bezuslovna ljubav: ima d ame voli i kad mu krv na slamku pijem

D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
ovo za krv i slamku ti vjerujemJagoda wrote:I mog muza zenu cine neke male stvari sretnom, to kad je rijec o predmetima, poklonima hahahahahahahahahahaahkrhotina wrote:Moju ženu male stvari čine sretnom, to kad je riječ o stvarima - predmetima, poklonima. Valjda je to zbog toga što joj emocionalno pružam sve što želi. Volim je i ona mene i to tako ide, ne samo kad je brak u pitanju.
Tasna recimo mora bit malo veca![]()
![]()
![]()
Salim se ja s tobom, ovo je tacno, bezuslovna ljubav: ima d ame voli i kad mu krv na slamku pijemNaravno i vice versa

Habibti, ya nour el - ain... 

storm wrote: ovo za krv i slamku ti vjerujem

D.I.L.L.I.G.A.F.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Jesam li se izjasnila ovdje
....ne smijem 'listat'

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
laganini wrote:male stvari..jesi siguranda joj se nikad ne prestajem udvarat..eto..
Objasnio sam barba o kavim malim stvarima se radi a de ti reci kako se to udvaraš? Mogu mislit kako si romantičan

Jagoda wrote:I mog muza zenu cine neke male stvari sretnom, to kad je rijec o predmetima, poklonima hahahahahahahahahahaahkrhotina wrote:Moju ženu male stvari čine sretnom, to kad je riječ o stvarima - predmetima, poklonima. Valjda je to zbog toga što joj emocionalno pružam sve što želi. Volim je i ona mene i to tako ide, ne samo kad je brak u pitanju.
Tasna recimo mora bit malo veca![]()
![]()
![]()
Salim se ja s tobom, ovo je tacno, bezuslovna ljubav: ima d ame voli i kad mu krv na slamku pijemNaravno i vice versa
to ono - kad voljem, voljem, kad ne voljem ja prikoljem

-
..pročita si samo prvi dio rečenice di sam tebe pecnuo...pročitaj i drugi ali eto da te ne mučim:da joj se nikad ne prestanem udvarat..krhotina wrote:laganini wrote:male stvari..jesi siguranda joj se nikad ne prestajem udvarat..eto..
Objasnio sam barba o kavim malim stvarima se radi a de ti reci kako se to udvaraš? Mogu mislit kako si romantičan

Čito sam al ne kontam - ona je srećna zato što joj se ti stalno udvaraš. Odakle crpiš energiju? Kako se postaje vječni udvarač?
Ja da se svojoj ženi stalno udvaram davno bi već završila u ludnici...

Pa vidis da mu se zena ne javlja, a i ti svasta pricaskrhotina wrote:Čito sam al ne kontam - ona je srećna zato što joj se ti stalno udvaraš. Odakle crpiš energiju? Kako se postaje vječni udvarač?

Laganiniiiiii: "Sala Ante, sala"

D.I.L.L.I.G.A.F.
..ne kontaš najuobičajna i najveća greška je kad mi mislimo da smo jednom osvojili ženu i da ona zna ad se podrazumjeva da je voljena i poželjna i uzimamo je zdravo za gotovo..i kad prođe prvi val zaljbuljenosti a kažu da je kriza sedma godina braka počinj uproblemi...ili će jojo neko drugi uletit s time što joj fali ali fali će joj da se ponovo osijeća poželjna i voljena...bogamu š otti misliš da ja ništa ne radim nego joj s eudvaram za dobar kompliment i znak pažnje dosta je i jedna miinuta dnevno..kapiš..ako ne ne mogu ti pomoći...krhotina wrote:Čito sam al ne kontam - ona je srećna zato što joj se ti stalno udvaraš. Odakle crpiš energiju? Kako se postaje vječni udvarač?

Ruana wrote:Da ode negdje na privremeni rad (makar godinu)

laganini wrote:..ne kontaš najuobičajna i najveća greška je kad mi mislimo da smo jednom osvojili ženu i da ona zna ad se podrazumjeva da je voljena i poželjna i uzimamo je zdravo za gotovo..i kad prođe prvi val zaljbuljenosti a kažu da je kriza sedma godina braka počinj uproblemi...ili će jojo neko drugi uletit s time što joj fali ali fali će joj da se ponovo osijeća poželjna i voljena...bogamu š otti misliš da ja ništa ne radim nego joj s eudvaram za dobar kompliment i znak pažnje dosta je i jedna miinuta dnevno..kapiš..ako ne ne mogu ti pomoći...krhotina wrote:Čito sam al ne kontam - ona je srećna zato što joj se ti stalno udvaraš. Odakle crpiš energiju? Kako se postaje vječni udvarač?
Joj kolki ti je post! A ja se samo malo zajebavao

Izvini, ali eto to se zove muška energija koja je potrebna ženama

-
Vidi mi laganog ma ko zna zna.laganini wrote:..ne kontaš najuobičajna i najveća greška je kad mi mislimo da smo jednom osvojili ženu i da ona zna ad se podrazumjeva da je voljena i poželjna i uzimamo je zdravo za gotovo..i kad prođe prvi val zaljbuljenosti a kažu da je kriza sedma godina braka počinj uproblemi...ili će jojo neko drugi uletit s time što joj fali ali fali će joj da se ponovo osijeća poželjna i voljena...bogamu š otti misliš da ja ništa ne radim nego joj s eudvaram za dobar kompliment i znak pažnje dosta je i jedna miinuta dnevno..kapiš..ako ne ne mogu ti pomoći...krhotina wrote:Čito sam al ne kontam - ona je srećna zato što joj se ti stalno udvaraš. Odakle crpiš energiju? Kako se postaje vječni udvarač?

pa što misliš zašto sam neodoljiv....pa neke se krh zeza ...