Ma i ti si se navuko za vakcine
Bizi
Moderator: Krokodil Behko

Sve što govorim jeste da ipak ima bar neku težinu jer to govori njegov brat. Ništa više. Tema je o tome svakako. Neka se time bave njegov brat, Dudaković i ostali.Fuddo wrote: 24 Oct 2022, 17:53Meni je malo cudno da ti ne mozes prepoznati matricu kojom djeluju ruske sluzbe i njihove lokalne ispostave.Chan wrote: 24 Oct 2022, 17:42 Ma jebeš Senada... ne mogu ga ni ja gledati očima. Više i ne bira sredstva u obračunu sa Bakirom i Sebijom. Marić naše televizije već odavno.
To je more botina koji po citav dan provode smisljajuvi lazi, podvale, ponavljanje istog dok se boje ne rastope, i imas mase glupana koji se na to primaju. Sve sto valja, sve sto ista vrijedi ce se napasti, uglavnom toboz zarad brige za istinu i pravdu. Pogledaj kako su srusili Crnu Goru, milo lopove, sta rade po americi, jednostavno su ko virus, oni rahljavi i slabog imuniteta, citaj nagluplji su svi zarazeni, i to su citave horde glupana.
I sad imas sta imas, nered, nemir, zlo na sve strane.
I to sa Nanicem je sve iz iste kuhinje.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nema šanse da se nađemo u istom rovu.

Jest skontao si me.Laser wrote: 24 Oct 2022, 18:33Nema šanse da se nađemo u istom rovu.
Možemo samo u suprotnim.![]()
Nego, da se ne lažemo tu bezveze. Jebe se tebi za Nanićem, njegovim bratom i sinom. Do njih ti je stalo kao do lanjskog snijega. Kao i do istine na kojoj tako pravednički insistiraš.
Ti se želiš popišat na Atifa i to po svaku cijenu.
Ali nečete uspjet. Kad umre, ostat če čist od svih objeda koje mu pakujete. Ukupat čemo ga kod Begove džamije kao jednog od najzaslužnijih Bošnjaka.
Crknite.![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests