Inače meni su najdraži za vidjeti/gledati crni konji to jeste vranci. Nekako mi djeluju divljije
od ostalih. Ali bijeli su pojam elegancije i gracioznosti. Savršenstvo medju životinjama.
Moderator: spacebound

Ovo je neki vrlo feminiziran konj.tutnplock wrote:
najljepsi kazu konj na svijetu

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
niska grana wrote:Lijepa tema, slike![]()
Jahao nisam izuzevši kratko poziranje u sedlu, ali dobro pamtim zonu sumraka u koju sam uletio prije nekih desetak godina i glupu scenu koja se samo meni može desiti.
Dok sam u nedjeljno predveče prolazio kroz park gradskog naselja, primijetim konja. Nemam pojma otkud se tu stvorio, nije izgledao kao jedan od onih oronulih koje koriste Romi.
Bio je naprotiv dosta krupan, lijep i uhranjen. Nije bilo nikoga od ljudi uokolo.
Opazio sam da nije vezan i, kad me je ugledao, instinktivno sam ubrzao korak jer se sa životinjama nikad ne zna a i ranije sam imao loših iskustava....a kad sam čuo polagani a odmah zatim i ubrzani topot kopita počeo sam i trčati. Samo sam se jednom munjevito osvrnuo iza leđa i vido da i on trči za mnom.
Od bliskog susreta s krajnje neizvjesnim ishodom spasilo me nekoliko sekundi i prilično prometna cesta koju sam pretrčao olimpijskom brzinom; na svu sreću konj se nije usudio da je pređe.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest