Poljupci i ljubljenje
Moderators: spacebound, Duminjo
Re: Poljupci i ljubljenje
Jeste li isprobali sve vrste poljubaca ovdje navedene?
Ev' da ja prvi. Nisam probao: donovski, judin, leptirski, ničeanski i orgazmički.
---------------------------------------------------------------------------
Čestitarski poljubac izražava dobre namjere i podršku i u njemu se usnama dodirnu obrazi.
Konvencionalni ili društveni poljubac je također dodir obraza usnama, a znak je dobrodošlice ili prijateljstva.
Platonski poljubac je brzi plahi dodir zatvorenih usana i nema erotskih primisli. Njime se najčešće ljube djevojčice i dječaci.
Donovski poljubac ili mafijaški poljubac u ruku je ponizni znak poštovanja.
Judin poljubac je najpoznatiji među nespolnim poljupcima i simbolizira izdaju.
Leptirski poljubac predstavlja dodirivanje obraza ili trepavica partnera trepavicama.
Eskimski poljubac je zapravo trljanje nosa jedno o drugo.
Kafkijanski poljubac započinje gotovo bez erotskog naboja, zatim se pojačava.
Ničeanski poljubac je niz poljubaca samo jednog partnera koji svojim ljubljenjem drugoga partnera dovodi do uzbuđenosti.
Slijepi poljubac je sa zatvorenim očima i u pravilu dovodi do veće uzbuđenosti u tijelu ili ljubavnik na taj način sakriva govor očiju u kojima se zjenice šire kako raste uzbuđenost i otkriva spremnost na daljnji korak.
Orgazmički poljubac uzrokuje orgazam, a doživljavaju ga tinejdžeri ili žene koje se rijetko ljube.
Poljupci tijela daju se u erogene zone poput vrata, dojki, unutarnje strane nadlaktice, leđa, trbuha ili nekog drugog dijela tijela s kojeg se snažni podražaji brzo šire prema središtima u mozgu.
Francuski poljubac (french kiss) je jedan od najpoznatijih i najpoželjnijih među ljubavnicima. Dugotrajni vlažni usta na usta poljubac uključuje i rad jezika i zuba pa je idealan uvod u dobar seks, s obzirom da se uz poljupce uključuju i ugrizi pa poljubac u kratko vrijeme može postati vrlo žestok. Započinje početnim poljupcem u kojem se usne jedva dotaknu, nakon toga se blago susretnu vršci jezika što potiče želju za čvršćim i intimnijim dodirima.
Ev' da ja prvi. Nisam probao: donovski, judin, leptirski, ničeanski i orgazmički.
---------------------------------------------------------------------------
Čestitarski poljubac izražava dobre namjere i podršku i u njemu se usnama dodirnu obrazi.
Konvencionalni ili društveni poljubac je također dodir obraza usnama, a znak je dobrodošlice ili prijateljstva.
Platonski poljubac je brzi plahi dodir zatvorenih usana i nema erotskih primisli. Njime se najčešće ljube djevojčice i dječaci.
Donovski poljubac ili mafijaški poljubac u ruku je ponizni znak poštovanja.
Judin poljubac je najpoznatiji među nespolnim poljupcima i simbolizira izdaju.
Leptirski poljubac predstavlja dodirivanje obraza ili trepavica partnera trepavicama.
Eskimski poljubac je zapravo trljanje nosa jedno o drugo.
Kafkijanski poljubac započinje gotovo bez erotskog naboja, zatim se pojačava.
Ničeanski poljubac je niz poljubaca samo jednog partnera koji svojim ljubljenjem drugoga partnera dovodi do uzbuđenosti.
Slijepi poljubac je sa zatvorenim očima i u pravilu dovodi do veće uzbuđenosti u tijelu ili ljubavnik na taj način sakriva govor očiju u kojima se zjenice šire kako raste uzbuđenost i otkriva spremnost na daljnji korak.
Orgazmički poljubac uzrokuje orgazam, a doživljavaju ga tinejdžeri ili žene koje se rijetko ljube.
Poljupci tijela daju se u erogene zone poput vrata, dojki, unutarnje strane nadlaktice, leđa, trbuha ili nekog drugog dijela tijela s kojeg se snažni podražaji brzo šire prema središtima u mozgu.
Francuski poljubac (french kiss) je jedan od najpoznatijih i najpoželjnijih među ljubavnicima. Dugotrajni vlažni usta na usta poljubac uključuje i rad jezika i zuba pa je idealan uvod u dobar seks, s obzirom da se uz poljupce uključuju i ugrizi pa poljubac u kratko vrijeme može postati vrlo žestok. Započinje početnim poljupcem u kojem se usne jedva dotaknu, nakon toga se blago susretnu vršci jezika što potiče želju za čvršćim i intimnijim dodirima.
-
Trepavica
- Status: Offline
-
dacina_curica
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
pa to je kad proda pljuvacku nekoj droci za 30 srebrnjaka 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
-
dacina_curica
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9290 times
- Been thanked: 5956 times
- Status: Online
dacina_curica wrote:Ja kontam ljubi te u celo a krka s ledja
Al' moze i ta tvoja verzija
Mada možeš Daco izbaciti ono ljubljenje u čelo
The Dark Side Of The Forum...
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
eee, tvoja je takodjer izvodljivadacina_curica wrote:Ja kontam ljubi te u celo a krka noz u ledja
Al' moze i ta tvoja verzija
IPAK ostajem kod ovih orgazmicKIH
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
-
dacina_curica
- Mister No

Saška...dacina_curica wrote:Ja sam "losha" na svim poljimaNek' tako i ostane
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
dacina_curica
Nemoj covjeka sramotiti
on je mnooogo ljepsi (zgodniji, a i zenstveniji) od mene 
- Mister No

dacina_curica wrote:Nemoj covjeka sramotition je mnooogo ljepsi (zgodniji, a i zenstveniji) od mene
Ah, nije to ni blzu tako
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10163 times
- Been thanked: 12042 times
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
ja sinoc vidje jedan gif kako zena jezik isplazi... al nije iz usta.. ne smijem stavit 
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
možda sam tanak u anatomijiLuna. wrote:ja sinoc vidje jedan gif kako zena jezik isplazi... al nije iz usta.. ne smijem stavit
Habibti, ya nour el - ain... 
- Luna.
- Inventar foruma

na patikamastorm wrote:možda sam tanak u anatomijiLuna. wrote:ja sinoc vidje jedan gif kako zena jezik isplazi... al nije iz usta.. ne smijem stavita gdje još ima jezika
![]()
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41761 times
- Been thanked: 28580 times
Vidio sam i jaLuna. wrote:ja sinoc vidje jedan gif kako zena jezik isplazi... al nije iz usta.. ne smijem stavit
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41761 times
- Been thanked: 28580 times
Fatma wrote:Krokodil Behko wrote:
fuuuuuj...
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.
- Luna.
- Inventar foruma

ma nemoj... a nista mi ne nadjeRum wrote:Vidio sam i jaLuna. wrote:ja sinoc vidje jedan gif kako zena jezik isplazi... al nije iz usta.. ne smijem stavit
Djole
Djole