Nego, i kod mene je udubljen, al' ne previše, tamaM onoliko da to izgleda pepo.
Moderator: VIP
Hannibal Lecter wrote:kod mene je udubljen dosta, pa se skupi dosta one mahovine od potkosulje i onda ganjam sestru da joj to stavim u kkosu
Mozel' se čep stavit?greeneyes wrote:Čitajuć' postove na ovoj temi moRemo komotno zaključiti da ispupčeni i ne postoje.![]()
Jok, al' može vršićak jezička, mmm.rethna wrote:Mozel' se čep stavit?greeneyes wrote:Čitajuć' postove na ovoj temi moRemo komotno zaključiti da ispupčeni i ne postoje.![]()
Da te ispunim tekucinomgreeneyes wrote:Jok, al' može vršićak jezička, mmm.rethna wrote:Mozel' se čep stavit?greeneyes wrote:Čitajuć' postove na ovoj temi moRemo komotno zaključiti da ispupčeni i ne postoje.![]()
NiCmo još došli do tog stupnja da ga možeš ispunjavati tekućinom.rethna wrote:Da te ispunim tekucinomgreeneyes wrote: Jok, al' može vršićak jezička, mmm.
Ja sam mislio na tekucinu sto curi sa vrha jezickagreeneyes wrote:NiCmo još došli do tog stupnja da ga možeš ispunjavati tekućinom.rethna wrote:Da te ispunim tekucinomgreeneyes wrote: Jok, al' može vršićak jezička, mmm.
Da se razmemo radi se o tečnom sapunu.
Sto? Sta fali?Hannibal Lecter wrote:Samo nam je ova tema falila
Cekamo prvo da nam ti otkrijesrethna wrote:Nemojte offirat...kazujte kakvi su vam pupcici
Hahahhaa a koga zanima kakav ko ima pupaksann wrote:Sto? Sta fali?Hannibal Lecter wrote:Samo nam je ova tema falila
Dok se okupamsann wrote:Cekamo prvo da nam ti otkrijesrethna wrote:Nemojte offirat...kazujte kakvi su vam pupcici
Users browsing this forum: Fuddo and 8 guests