.
Kombinativni sistem je kompaktibel.
To znaci da arapski simboli alif lam mim iz Kurana se mogu ubaciti 1:1 u kelticke Rune,ali moraju imati isti raspored...i malo duze traje dok pocunju djelovati.
Na kraju izlazi ovakav rezultat.
.
.
Znači, pašče sutra umire?Remzudin wrote: 16 Jun 2025, 21:43 Danas sam izvrsavao magici prorok protiv Netanjahu...i to direktno u Instagramu.
Procedura je bila Igla u srce za srcani udar i to odmah za sutra.Webstranica je bila bosanska.
Nije dugo trajalo i odmah su poceli kritike protiv mene.
Ponekad nerazumem nas narod,zasto je njima bolje da Netanjahu kolje i ubija muslimanski narod,nego da jedan musliman koristi tamne sile da izaziva kraj zlocinstva ???
Ja ostajem na svojoj liniji,pa makar bio proklet i gorio u paklu.
Ako sam sposoban menjati svijet,ja cu ga menjati bez obzira dali to Bogu pase ili ne.
Pa,...ako Bog daQuds wrote: 16 Jun 2025, 21:56Znači, pašče sutra umire?Remzudin wrote: 16 Jun 2025, 21:43 Danas sam izvrsavao magici prorok protiv Netanjahu...i to direktno u Instagramu.
Procedura je bila Igla u srce za srcani udar i to odmah za sutra.Webstranica je bila bosanska.
Ponekad nerazumem nas narod,zasto je njima bolje da Netanjahu kolje i ubija muslimanski narod,nego da jedan musliman koristi tamne sile da izaziva kraj zlocinstva ???
Ako sam sposoban menjati svijet,ja cu ga menjati bez obzira dali to Bogu pase ili ne.![]()
Udri Mico..Remzudin wrote: 16 Jun 2025, 21:43 Danas sam izvrsavao magici prorok protiv Netanjahu...i to direktno u Instagramu.
Ako sam sposoban menjati svijet,ja cu ga menjati bez obzira dali to Bogu pase ili ne.
Users browsing this forum: biha and 7 guests