Ništa ja ne impliciram, samo iznosim povijesne fakte koji su dosta složeniji od mog kratkog osvrta u prethodnom postu. Sve je bilo mnogo komplikovanije, ali to se ne da objasniti jednim postom ma koliko dug bio.ironman wrote: 17 Apr 2025, 11:32 Otprilike je to na tragu opravdanja za zelje nekih za buduce poklapanje BiH.
Ne mislim na tvoj post Laser nego na uvodni.
Pricati o poveznicama stvari koje imajuj razliku od recimo 600 godina je u najmanju ruku sumanuto.
Ovdje msm .
Jer ne mozes a da ne ocekujes da proradi ptsp i slicne emocije kod ljudi kojima pokusavas implicirat da BiH zapravo nije sposobna funkcionisat jer eto vazda je uvlace u nesto..
Fakat je a bolan za neke da je BiH postojala prije dolaska turaka te i prije svih jebenih jugoslavija a evo je i nakon svega tu.
A moze pitat i chat gpt da mu objasni bez da nama pici po zivcima![]()
To je nešto što se uči, ne objašnjava se.
Pitanje je slijedeće:
Kakva je suštinska razlika između Fatihovog ulaska u Bisnu i ulaska trupa srbijanskog kralja?
Ja sam na stanovištu da nema suštinske razlike.
Prema današnjim kriterijima i jedno i drugo je ništa drugo do osvajanje i pokoravanje slabijeg od sebe. Ali, u to vrijeme su to bili prihvatljivi običaji.
Koje je tvoje mišljenje? Možeš li dati neki odgovor umjesto što mi imputiraš sabotiranje Bosne?
Jel moguče da mi još nisi zaboravio što sam bio pristalica Nerkinog minimalca pa me pokušavaš tako seljački blatiti?
Na ovo drugo pitanje ne moraš odgovoriti.
Ne moraš ni na prvo, slobodno ga eskiviraj i nastavi me blatiti.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)