A ako želiš to što želiš , onda ima vako nešto http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6338781&show=1
Moderator: Krokodil Behko
sva auta u tim klasama ispod 250 konja su nista.mrki62 wrote:To je za normalnu vožnju i nije za divljanje
A ako želiš to što želiš , onda ima vako nešto http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6338781&show=1
To ti mene....ha....Katja wrote:Pa nisu budale sklapale ta auta.
Ako se u paleti motora nađe od-do konjaže, onda je svaka konjaža sposobna nositi auto te težine a svaka je adekvatna za različite potrebe.
Ona jača jednostavno omogućuje sportskiju vožnju, bolji start itd.... to ne znači da je auto sa slabijim motorom za baciti.
Nekako mislim da si fulio, jer ovdje (do sada) Katja pokaza najbolje znanje o autima.mrki62 wrote:Pored konja ili kubika ima još jedno što je jako važno a to je okretni momenat - sila .
Mnogi Ameri imaju izuzetno puno kubika spram konja al taj momenat im je ključne važnosti.
Ili Mazda osmica, koja ima vanklov motor sa tek 1300 kubika a sa zastrašujućih 232 konja al to meni ništa ne znači , mnogo mi je važniji okretni momenat - sila .
Nemojte sebi dozvoliti da Katja provodi vrijeme u naobrazbi o autima
..nemoj ba lozit zenu...Mister No wrote:Nekako mislim da si fulio, jer ovdje (do sada) Katja pokaza najbolje znanje o autima.mrki62 wrote:Pored konja ili kubika ima još jedno što je jako važno a to je okretni momenat - sila .
Mnogi Ameri imaju izuzetno puno kubika spram konja al taj momenat im je ključne važnosti.
Ili Mazda osmica, koja ima vanklov motor sa tek 1300 kubika a sa zastrašujućih 232 konja al to meni ništa ne znači , mnogo mi je važniji okretni momenat - sila .
mrki62 wrote:Pored konja ili kubika ima još jedno što je jako važno a to je okretni momenat - sila .
Katja,ni jedan auto nije za bacit...,ALi,ako vec imas gromadu od auta kao Jaguara ili Ford Mustanga itd. onda se nekako podrazumijeva da to mora/treba biti zesci startniji auto sa vise konja...to je tako i nije slucajno da takva auta najcesce imaju velike motore...malo zbog imidza a malo i zbog izigravanja statusne "moci"..Katja wrote:Pa nisu budale sklapale ta auta.
Ako se u paleti motora nađe od-do konjaže, onda je svaka konjaža sposobna nositi auto te težine a svaka je adekvatna za različite potrebe.
Ona jača jednostavno omogućuje sportskiju vožnju, bolji start itd.... to ne znači da je auto sa slabijim motorom za baciti.
Neosporavam njene kvalitete,cak sam i to primjetio...da ima slifa.Mister No wrote:Ozbiljno mislim. Ta priča žene i nepoznavanje auta pada u vodu odavno.
Poznajem curu: Magistrica, radi u "Telecomu", nastupa u reli utrkama, zanimljiva u priči i dobro konta auta.
Neka se neki mudonja ovdje javi sa istim osobinama
Potpis + i katja rastura znanje o vozilimaMister No wrote:Ozbiljno mislim. Ta priča žene i nepoznavanje auta pada u vodu odavno.
Poznajem curu: Magistrica, radi u "Telecomu", nastupa u reli utrkama, zanimljiva u priči i dobro konta auta.
Neka se neki mudonja ovdje javi sa istim osobinama
Vako, uzmimo nekog starijeg Golfa, koji je dizel 1.9 al obični , nije turbo i ako ideš bilo gdje, ili po ravnom ili uzbrdo on vuče u bilo kojoj brzini a nema puno konja 47 kW (64 KS) http://servis.a2-soft.com/specifikacije ... -19-SDI-CLZivost,pokretljivost autu u danasnjem svjetu automobilizma daju NJUTNI.
Momenti obrtaja....koju daju konjske snage.....
Ma ne brini, neću... to Mister samo da kontrira mrkijuPasaga wrote:
..nemoj ba lozit zenu...![]()
mislit ce da je to ozbilno....
De ošini ih tim bičem malko po prstima.Julia-Klara wrote:Katja,Katja![]()
Netačno. Nije politikaKatja wrote:Ma ne brini, neću... to Mister samo da kontrira mrkijuPasaga wrote:
..nemoj ba lozit zenu...![]()
mislit ce da je to ozbilno....![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests