jasta, pokvarise me
pusica jedna tebi od jedne pokvarenjasice
Moderator: spacebound

jasta, pokvarise me

Pa nema tu puno pametovanja. Ili brane zene samo zato sto su zene ili brane svoje postupkeMunDzi wrote: 25 Jul 2020, 12:09Upravo tako.Čarobni wrote: 25 Jul 2020, 11:51 Pa vi ste ti koji svojim postovima djevice nastojite prikazati kao šljam.
Je li se spomenula djevica, odmah ide kontra priča s vaše strane: "Nije garancija, možda je gora, možda je ovakva, možda je onakva, zatucan je kome je to bitno."
I dalje mi je fascinantno da su žene, na ovoj temi, tu priču mahom podržale, što je velika sramota.
Isti ste kao i oni koji pričaju loše o djevojkama koje nisu djevice, samo što vi gonite u drugom smjeru.
I jos se svaka prica o prevarama svede nekako na djevice i kako je Almir primitivan jet zeli djevicu.
To postane fokus svake price, a prevara postane odjednom necija privatna stvar.
Samo Almir i djevice uvijek ostaju javni forumski predmeti.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

pa moze on voliti suprugu i ponekad imati nesto sa strane , ja to ne negiramJulia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 12:23eeeeeeeeem. nije rekao da ga fina zena izvela na pravi put, nego NJEGOVA , PRAVA, koja je jednaka kao i onaVenera wrote: 25 Jul 2020, 12:19
ma dobro, ti tvrdis da vas samo fine zene mogu izvesti na pravi put, jer vi ste mangupi zlockasti![]()
ja u to ne vjerujem , dzaba vam takva prica![]()
![]()
Ja cijelo jutro citam o tome kako on svoju zenu voli, i hocu da i mene neko tako voli![]()
I Fudex me je prijatno iznenadio![]()

Venera wrote: 25 Jul 2020, 12:15znas sta , svi lazete, svi mislite o seksu , ja samo na fumu lajem o istom , pa staHAVANA wrote: 25 Jul 2020, 12:09
Menscini ti samo o seksu mislis. Ne jebemo se okolo, ne mislim na to.![]()
![]()
svi bi nekad nekoga sa strane, ali postoji niz rzloga zasto to uradimo ili ne uradimo , budimo jednomm iskreni, ljudi, pa priznajmo da je to tako![]()
to ne znaci da samo zagorjeli, optereceni, vec jednsotavno, seks je dio nasih zivota , tako nam mozak funkcionira![]()

Mogu te napomenuti, ali ne znam sto ce ti to? Samo ce ti slomiti srce bezveze.
Dobro je ba, smiri dozivljaj. Logika nije nesto sto opisuje musko-zenske odnose, a statistika kaze ovako:Odraz wrote: 25 Jul 2020, 04:51Koja statistika?![]()
![]()
![]()
Logika je neumoljiva, kaze da se vara podjednako, samo sto muskarci preuvelicavaju, a zene prikrivaju.
Aha. Gledacemo se u oke preko optickog nisana.
Sto se kaze, priveo koku.arzuhal wrote: 25 Jul 2020, 12:28Venera wrote: 25 Jul 2020, 12:15
znas sta , svi lazete, svi mislite o seksu , ja samo na fumu lajem o istom , pa sta![]()
svi bi nekad nekoga sa strane, ali postoji niz rzloga zasto to uradimo ili ne uradimo , budimo jednomm iskreni, ljudi, pa priznajmo da je to tako![]()
to ne znaci da samo zagorjeli, optereceni, vec jednsotavno, seks je dio nasih zivota , tako nam mozak funkcionira![]()
![]()

Ma jok, ja sam već rekla šta mislim o tom snimanju i kako to šteti svim upletenim u to.Julia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 12:17![]()
Ja bih da kazem nesto
Prvo: Da se razumijemo, ja sam za vjernost partneru, i ne znam kako bih se ponasala da me neko prevari ili vara dugorocnije. Sigurno mi ne bi bilo jednostavno, vjerovatno ne bih ostala u takvoj vezi, ali sve je to teorija.
Drugo: UDANA zena je jasna odernica, i od takve SE OCEKUJE da bude vjerna, postena, sta god to znacilo. Svako od nas ima neko svoje vidjenje tako da ne bih raspravljala o tome. MEDJUTIM, u ovom slucaju (koji nije tema, jel) , mi mozemo samo nagadjati i na osnovu onoga sto nam je receno donositi zakljucke. A oni mogu biti pogresni, netacni (i prica i razlozi). Samo doticna gospodja zna razloge zasto je to uradila, njena odluka, na kraju krajeva. Ali, snimanje bez odobrenja, bilo koga je toliko pokvareno da nije normalno. Ja ne mogu vjerovati da iko postoji ko podrzava ovakvo ponasanje, jer radi se o TUDJIJ ZENI, TUDJEM BRAKU, TUDJEM LJUBAVNIKU, TUDJIM RAZLOZIMA, i onda se pojavi posmatrac sa strane koji uzima PRAVDU U SVOJE RUKE. Koliko daleko ljudi idu, koliko si uzimaju za pravu upravljati tudjim zivotima to jednostavno postaje strasne.
No, sve je to produkt drustva u kojem zivimo, gdje je Reality show najveca zabava narodnih masa! Gdje je seks radnom individua ispred kamera sasvim normalna pojava. Ono sto u biti nije za javnost smatra se normalnim, cak se i servira u prime time-u![]()
@Nora, izvini sto sve napisah nadovezujuci se na tvoj tekst, ne prozivam te ni za sta, smao mi je ovaj "mogul" lego na pravo mjesto![]()

pa nemamo svi jednak strah od posljedica, a upravo strah od posljedica mnoge sprijecava na svastaHAVANA wrote: 25 Jul 2020, 12:27 Uglavnom zivite kako zelite,bez nepotrebnih zamaranja sa okolinom i njihovim misljenjem.Ako pogrijesis,snosices posljedice svojih postupaka.![]()

a ako se udane zene Miluju sa necijim muzevimaNora Ibsenova wrote: 25 Jul 2020, 12:35Ma jok, ja sam već rekla šta mislim o tom snimanju i kako to šteti svim upletenim u to.Julia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 12:17
![]()
Ja bih da kazem nesto
Prvo: Da se razumijemo, ja sam za vjernost partneru, i ne znam kako bih se ponasala da me neko prevari ili vara dugorocnije. Sigurno mi ne bi bilo jednostavno, vjerovatno ne bih ostala u takvoj vezi, ali sve je to teorija.
Drugo: UDANA zena je jasna odernica, i od takve SE OCEKUJE da bude vjerna, postena, sta god to znacilo. Svako od nas ima neko svoje vidjenje tako da ne bih raspravljala o tome. MEDJUTIM, u ovom slucaju (koji nije tema, jel) , mi mozemo samo nagadjati i na osnovu onoga sto nam je receno donositi zakljucke. A oni mogu biti pogresni, netacni (i prica i razlozi). Samo doticna gospodja zna razloge zasto je to uradila, njena odluka, na kraju krajeva. Ali, snimanje bez odobrenja, bilo koga je toliko pokvareno da nije normalno. Ja ne mogu vjerovati da iko postoji ko podrzava ovakvo ponasanje, jer radi se o TUDJIJ ZENI, TUDJEM BRAKU, TUDJEM LJUBAVNIKU, TUDJIM RAZLOZIMA, i onda se pojavi posmatrac sa strane koji uzima PRAVDU U SVOJE RUKE. Koliko daleko ljudi idu, koliko si uzimaju za pravu upravljati tudjim zivotima to jednostavno postaje strasne.
No, sve je to produkt drustva u kojem zivimo, gdje je Reality show najveca zabava narodnih masa! Gdje je seks radnom individua ispred kamera sasvim normalna pojava. Ono sto u biti nije za javnost smatra se normalnim, cak se i servira u prime time-u![]()
@Nora, izvini sto sve napisah nadovezujuci se na tvoj tekst, ne prozivam te ni za sta, smao mi je ovaj "mogul" lego na pravo mjesto![]()
Al' nećemo se ba pravit da su udate žene koje se Miluju po parkinzima dok muževi rade na terenu čedne i poštene. (Osim ako nisu u otvorenom braku pa supružnik zna i to mu je uredu - što ovdje očito nije slučaj).

Vala, upoznah par udatih hurija i uopšte ne očekujem da budu vjerne.Julia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 12:17
Drugo: UDANA zena je jasna odernica, i od takve SE OCEKUJE da bude vjerna
al je tebi dobroarzuhal wrote: 25 Jul 2020, 12:39 Nisam pogledao nikakav video, elhamdulillah, ne zabadam nos u to niti raspravljam jel taj u pravu,
ili sam ja u pravu,
ili je u pravu forumaš koji kaže kako nije u pravu taj s videa ili taj sto je napravio video,
ili forumaš koji kaže da je u pravu da nije u pravu taj što jeste ili nije na videu a ne zna se jel šta i da li je u pravu...
Osim Ljubinke, ona je vazda u pravu. Nek' mi Nora ne da lagat: na kamenu u tunelima Ravne 2 ima oblutak spojen kvarcom s podzemnim vodenim tokom ispod, na kojem strelica pokazuje na - Veneru. Zašto je to neko zakopao, ne znamo, kaže ona cura. I tu se osječa najveća koncetracija negativnih jona. Mene glava prošla.

prijevvod stalker na hrvatski jezik sa Google slijedi : lovac koji se prikradaarzuhal wrote: 25 Jul 2020, 12:39 Nisam pogledao nikakav video, elhamdulillah, ne zabadam nos u to niti raspravljam jel taj u pravu,
ili sam ja u pravu,
ili je u pravu forumaš koji kaže kako nije u pravu taj s videa ili taj sto je napravio video,
ili forumaš koji kaže da je u pravu da nije u pravu taj što jeste ili nije na videu a ne zna se jel šta i da li je u pravu...
Osim Ljubinke, ona je vazda u pravu. Nek' mi Nora ne da lagat: na kamenu u tunelima Ravne 2 ima oblutak spojen kvarcom s podzemnim vodenim tokom ispod, na kojem strelica pokazuje na - Veneru. Zašto je to neko zakopao, ne znamo, kaže ona cura. I tu se osječa najveća koncetracija negativnih jona. Mene glava prošla.

Fufe wrote: 25 Jul 2020, 12:37Vala, upoznah par udatih hurija i uopšte ne očekujem da budu vjerne.Julia-Klara wrote: 25 Jul 2020, 12:17
Drugo: UDANA zena je jasna odernica, i od takve SE OCEKUJE da bude vjerna
Ono, čak se nadam i molim da budu nevjerne![]()

Ma zafrkavam se, nije mi na kraj pameti. Ne volim ni muske ni zenske preljubnike. Ako si shvatio - shvatila nakon nekog vremena da ti partner nije ono sto si mislio i ocekivao, pa najbezbolnije rjesenje je razici se pa neka svako trazi svoju srecu. Ne zelim ni sebi niti toj drugoj osobi partnera koji ce me - ili nju varati, praviti ljubomornim. Zivot udvoje bi trebao biti vise od toga.Lavlje_srce wrote: 25 Jul 2020, 12:33Mogu te napomenuti, ali ne znam sto ce ti to? Samo ce ti slomiti srce bezveze.
Ona je serijski monogamna, tako da i nije bas za ovu temu. Slicna je vecini muskaraca jer ne razbija glavu s vama, kao sto ni vi ne razbijate glavu s nama.